- 16 Eylül 2014
- 45
- 64
- 288
Benim binnazda 4 hesabım vardı ikisini çok aktif kullanırdım bir dönem gaza gelip birikmiş fallarımı temizlemiştim 2 hesaptan baktırmaya devam etmiştim sonra diğer hesabı da kapatmıştım. 2012 den beri binnazda fal baktırırım ve elene elene kalmış hesaptaki fal sayım şu an 50. Size garanti veriyorum ki artık binnazda yaklaşık 300 falım vardır ve bu anormal sayılabilecek bir durum. Bu kadar çok baktırdım öngörülerine ciddi güvendiğim 2-3 falcı var. Benim fal merakım her zaman vardı ama böyle deli gibi günde 3 fal atmazdım. Aklıma esince baktırırdım tekrar tekrar üstüne düşmezdim olay olduğunda da "falcı bildi" olur bir daha giderdim. Asenat eski formuna dönene kadar binnazın bir manası yok orayı sileceğim Sezgiye zaten özelden atarım site kazanacağına kendisi kazansın. Sema ve famaya da ara ara atarım zaten başka cezbeden falcı yok. Telefon faturam ikinci kez 420 lira geldi ve bu baktırdığım falların tamamı değil, kredi kartıyla fal kredi aldığım da oldu cidden sözüm meclisten dışarı ama böyle saçmalık olmaz. Bizim Allahın verdiği iradeyle bulamadığımız cevapları hiçbir falcı bize veremez en azından periyotları uzatmak falcı sayısını azaltmakta fayda var. Çok konuştum ama bir de istanbulda olanlar bence bu sitelere para kaptırmasın bile yüz yüze daha ucuza baktırabilecekleri bir sürü iyi falcı var:) pazar pazar canım sıkılıyor da aklıma ne geldiyse yazdım:))
Huma anda ve yakın gelecekte iyi ama sonucu hiç tutmuyor sanırım. bir de ben ona hep detay verdim nedense, o nedenle tam yorum yapamıyorum. hülya ve bennaya da öyle, anda iyiler gibi ama gelecek yok. hiç detay vermeden bilenler asenat ve sezgi oldu bende binnazdan. Şevval, benna ve hulyaya gore daha iyi sanki. ama daha gelecek için net bir şey diyemiyorum hiçbir falcı içinaynen kuzu banada patladı pğeki sen huma bal hulya demır benna kucuker hakkında ne düşünüyosun
Katina gondermistim ama araliga zaman verdi onu disinda an yoktu. Yani bi konuda bahsedip tarih verdi cikar mi bilmiyorumkızlar benna küçüker nasıldır
ben iskambil attım çok beğenmedim ama katina atıp çok memnun kalanlar vardı bir sürü şey bilmiş falankızlar benna küçüker nasıldır
maille ulaşabilirsinkızlar sezgi niye hıc girmıyo ya bn atanıyorum ona
Venus 1dkda 8 kisi aldi gitti ya.foto yuklemede one drivea bastim yanlislikla ne geri gitti ne bisey mecbur sayfa kapandi venus de cevrimdisi. bu bi uyarı baktirmamam icin bence
Venüsü yakalamak imkansız. Millet nasıl öyle 10 saniyede attı anlamadım. O da hemen çevrimdışı oldu
falsepetinde canım... asiye yi mi denesem venüs kaçtı artıkkızlar venus nerde
dün asiye için tlfdan yükleme yapmaya çalışırken ileti geldi, transfer işlemlerini bu saat diliminde gerçekleştiremiyoruz gibi bişeydi. ben de bunun bir işaret olduğunu düşünmüştümVenus 1dkda 8 kisi aldi gitti ya.foto yuklemede one drivea bastim yanlislikla ne geri gitti ne bisey mecbur sayfa kapandi venus de cevrimdisi. bu bi uyarı baktirmamam icin bence
yazdım ya.kızlar benna nasıldır nolur cvp verin
ayy attım bıle katına bakalım nolcak sen baska kıme baktırdın kuzu cıkanlaryazdım ya.
ben iskambil attım çok memnun kalmadım ama katinasını çok beğenenler vardı
okurken ağzım açık kaldı diyen olmuştu
ama katinasını beğenmeyen de vardı
kesin bir şey diyemiyoruz işte
valla benim daha hiç çıkan olmadıayy attım bıle katına bakalım nolcak sen baska kıme baktırdın kuzu cıkanlar
anda ıyı dediğin varmı kuzuvalla benim daha hiç çıkan olmadı
1 aydır baktırıyorum vadeler dolmadı daha
kuzu bence yaptırma direk şey al postiş daha gyuzel olmazmıYeter bayıldım faldan biraz durun... Sacıma kaynak yaptrcam tavsiye eder msnz yaptıranlr
hüma kesinlikleanda ıyı dediğin varmı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?