Binnaz Abla

Aynen benim de öyleydi, şu an ordan asenat ve sezgi ön planda benim için de. selena, derin, ecem23 ve geysu da diger tercihlerim olabilir. byv'dekiler anı çok iyi bilmekle birlikte bende hala bir güvensizlik uyandırıyor nedense... şu olay tam kapansın da iyice kararımı verip yorum yapacağım :)

aynen kuzu banada patladı pğeki sen huma bal hulya demır benna kucuker hakkında ne düşünüyosun
Huma anda ve yakın gelecekte iyi ama sonucu hiç tutmuyor sanırım. bir de ben ona hep detay verdim nedense, o nedenle tam yorum yapamıyorum. hülya ve bennaya da öyle, anda iyiler gibi ama gelecek yok. hiç detay vermeden bilenler asenat ve sezgi oldu bende binnazdan. Şevval, benna ve hulyaya gore daha iyi sanki. ama daha gelecek için net bir şey diyemiyorum hiçbir falcı için

Venus 1dkda 8 kisi aldi gitti ya.foto yuklemede one drivea bastim yanlislikla ne geri gitti ne bisey mecbur sayfa kapandi venus de cevrimdisi. bu bi uyarı baktirmamam icin bence

Venüsü yakalamak imkansız. Millet nasıl öyle 10 saniyede attı anlamadım. O da hemen çevrimdışı oldu

yaa şoktayım ben de kaçırdım, millet ne yapıp atabiliyor böyle yaaa

dün bir erkek arkadaşımız attı. inanılmaz bir ayrıntıyı bilmiş biz şaşırdık. yani asla söylemedi bu durumdan bahsetmedi ama net bir şekilde bilmiş o arkadaş tekrar attı sanırım ama ben yetişemedim

Venus 1dkda 8 kisi aldi gitti ya.foto yuklemede one drivea bastim yanlislikla ne geri gitti ne bisey mecbur sayfa kapandi venus de cevrimdisi. bu bi uyarı baktirmamam icin bence
dün asiye için tlfdan yükleme yapmaya çalışırken ileti geldi, transfer işlemlerini bu saat diliminde gerçekleştiremiyoruz gibi bişeydi. ben de bunun bir işaret olduğunu düşünmüştüm

kızlar benna nasıldır nolur cvp verin
yazdım ya.
ben iskambil attım çok memnun kalmadım ama katinasını çok beğenenler vardı
okurken ağzım açık kaldı diyen olmuştu

ama katinasını beğenmeyen de vardı

kesin bir şey diyemiyoruz işte

ayy attım bıle katına bakalım nolcak sen baska kıme baktırdın kuzu cıkanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…