Binnaz Abla

Canım ben bennaya baktırdım durum tespitleri super anlatımı da cok nazikce ama gelecekte cokıyor mu bilmiyorum hatta cıkanlar varsa bana da yazsın ben de merak ediyorum :)
karşı tarafı ıyı anlatyıyomu kuızum bıde sasna nemzan kdr sure verdi

karşı tarafı ıyı anlatyıyomu kuızum bıde sasna nemzan kdr sure verdi
Anlatıyo kuzum baya güzel analiz ediyo bilmesi imkanszı olan birkaç durumu bildi mesela tarih olarak da bi hafta ile bi ay arası dedi yani diger falcılar gibi atıyorum 6 kasım demedi ki zaten tam tarih verenler bana inandırıcı gelmiyo

çıkıcak gibimi peki kuzum :))

Çok güzel yazmışsın tamamiyle benim düşüncelerimin aynısı. Zengin ettik resmen şu siteleri :/ Abartmıyorum 3 öğün fal baktırıyodum sonra bi fatura geldi ki sorma.. o miktar beni kendime getirdi :)) bıraktım artık baktırsam bile çokk nadir baktırırım bu istanbuldaki iyi falcıyı banada söylesen bi ara denesem hicfena olmaz :) özelden yazabilirmisin rica etsem (Eren haric) onunla enerjimz uyuşmadı :))

Ben nesibeye bile fal attım beğenmedim. çok ovuyorlar nesibeyi. birde nedense kadının ses tonu ürkütücü geldi dinlerken çok huzursuz hissettim. falda ne dedi tam olarak hatırlamıyorum bile açıp tekrar dinlemedim

bennayı denedinmi canım
Bennayi da denedim evet. hatta öncedende yazmıştım. soru kısmında sorabilecegim birsey bırakmadı bana karşı taraf ne dusunuyo hayatında biri var mı ne olacak nasıl olacak gibi bir soru yoneltirim genelde soru da ama kadın sormam bile gerek bırakmadı çok detaylı bakmış. söylediği zamana henüz var o yüzden tutar yada tutmaz diyemem. ama benim sorunlarımı bilmisti

yanı detay vermeden tek bir soru sorarak göndermek yeterli oluyo demi

Kızlar bana Nehir Ateşoğlunun bir dediği çıktı.Harf vererek eskilerden birinin tekrar iletişime geçmek isteyeceğini söylemişti ve 10-15 gün içinde bu kişi whatsuptan engel kaldırıp yazdı.Çok iyi oldu bu defa ben kızıp engelledim Çengelköy hıyarını Ama asıl istediğim olacak mı bilemem. Ama bu kişinin iki harfini tutturdu yalan Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…