BaktırmadımSelenaya baktirmismiydin
Evet ve katinada baktırmıştımSerkan tek e kahve mi baktirmistin
Canım ben bennaya baktırdım durum tespitleri super anlatımı da cok nazikce ama gelecekte cokıyor mu bilmiyorum hatta cıkanlar varsa bana da yazsın ben de merak ediyorum :)kızlar benna nasıldır nolur cvp verin
karşı tarafı ıyı anlatyıyomu kuızum bıde sasna nemzan kdr sure verdiCanım ben bennaya baktırdım durum tespitleri super anlatımı da cok nazikce ama gelecekte cokıyor mu bilmiyorum hatta cıkanlar varsa bana da yazsın ben de merak ediyorum :)
Anlatıyo kuzum baya güzel analiz ediyo bilmesi imkanszı olan birkaç durumu bildi mesela tarih olarak da bi hafta ile bi ay arası dedi yani diger falcılar gibi atıyorum 6 kasım demedi ki zaten tam tarih verenler bana inandırıcı gelmiyokarşı tarafı ıyı anlatyıyomu kuızum bıde sasna nemzan kdr sure verdi
çıkıcak gibimi peki kuzum :))Anlatıyo kuzum baya güzel analiz ediyo bilmesi imkanszı olan birkaç durumu bildi mesela tarih olarak da bi hafta ile bi ay arası dedi yani diger falcılar gibi atıyorum 6 kasım demedi ki zaten tam tarih verenler bana inandırıcı gelmiyo
Çok güzel yazmışsın tamamiyle benim düşüncelerimin aynısı. Zengin ettik resmen şu siteleri :/ Abartmıyorum 3 öğün fal baktırıyodum sonra bi fatura geldi ki sorma.. o miktar beni kendime getirdi :)) bıraktım artık baktırsam bile çokk nadir baktırırım bu istanbuldaki iyi falcıyı banada söylesen bi ara denesem hicfena olmaz :) özelden yazabilirmisin rica etsem (Eren haric) onunla enerjimz uyuşmadı :))Benim binnazda 4 hesabım vardı ikisini çok aktif kullanırdım bir dönem gaza gelip birikmiş fallarımı temizlemiştim 2 hesaptan baktırmaya devam etmiştim sonra diğer hesabı da kapatmıştım. 2012 den beri binnazda fal baktırırım ve elene elene kalmış hesaptaki fal sayım şu an 50. Size garanti veriyorum ki artık binnazda yaklaşık 300 falım vardır ve bu anormal sayılabilecek bir durum. Bu kadar çok baktırdım öngörülerine ciddi güvendiğim 2-3 falcı var. Benim fal merakım her zaman vardı ama böyle deli gibi günde 3 fal atmazdım. Aklıma esince baktırırdım tekrar tekrar üstüne düşmezdim olay olduğunda da "falcı bildi" olur bir daha giderdim. Asenat eski formuna dönene kadar binnazın bir manası yok orayı sileceğim Sezgiye zaten özelden atarım site kazanacağına kendisi kazansın. Sema ve famaya da ara ara atarım zaten başka cezbeden falcı yok. Telefon faturam ikinci kez 420 lira geldi ve bu baktırdığım falların tamamı değil, kredi kartıyla fal kredi aldığım da oldu cidden sözüm meclisten dışarı ama böyle saçmalık olmaz. Bizim Allahın verdiği iradeyle bulamadığımız cevapları hiçbir falcı bize veremez en azından periyotları uzatmak falcı sayısını azaltmakta fayda var. Çok konuştum ama bir de istanbulda olanlar bence bu sitelere para kaptırmasın bile yüz yüze daha ucuza baktırabilecekleri bir sürü iyi falcı var:) pazar pazar canım sıkılıyor da aklıma ne geldiyse yazdım:))
Belli bi kesin serkani çok begeniyo bazıları da begenmiyo kararsız kaldimEvet ve katinada baktırmıştım
serkan bnde rezildi hanım efendi diye diye falı bitirmiş malBelli bi kesin serkani çok begeniyo bazıları da begenmiyo kararsız kaldim
Serkan bende tek kelime dahi bilemedi rezaletti 2 kere attım neden attıysamBelli bi kesin serkani çok begeniyo bazıları da begenmiyo kararsız kaldim
Bende zaten tüm falcilar tarih aralığına göre konusursak patladilarserkan bnde rezildi hanım efendi diye diye falı bitirmiş mal
bennayı denedinmi canımBende zaten tüm falcilar tarih aralığına göre konusursak patladilar
Bennayi da denedim evet. hatta öncedende yazmıştım. soru kısmında sorabilecegim birsey bırakmadı bana karşı taraf ne dusunuyo hayatında biri var mı ne olacak nasıl olacak gibi bir soru yoneltirim genelde soru da ama kadın sormam bile gerek bırakmadı çok detaylı bakmış. söylediği zamana henüz var o yüzden tutar yada tutmaz diyemem. ama benim sorunlarımı bilmistibennayı denedinmi canım
yanı detay vermeden tek bir soru sorarak göndermek yeterli oluyo demiBennayi da denedim evet. hatta öncedende yazmıştım. soru kısmında sorabilecegim birsey bırakmadı bana karşı taraf ne dusunuyo hayatında biri var mı ne olacak nasıl olacak gibi bir soru yoneltirim genelde soru da ama kadın sormam bile gerek bırakmadı çok detaylı bakmış. söylediği zamana henüz var o yüzden tutar yada tutmaz diyemem. ama benim sorunlarımı bilmisti
Ben genelde soru sormadan atıyorum :))yanı detay vermeden tek bir soru sorarak göndermek yeterli ben genelde açıklama yapmıyorum sadece yolluyorum :))
hım bena gebelde anda ıyı dıyolar zatenBen genelde soru sormadan atıyorum :))
Bende anda iyi olduğunu düşünüyorum çünkü kadının ilk cümlesi bizim ana problemimizdi. sen gerisini düşün sonu tutar mı bilmemhım bena gebelde anda ıyı dıyolar zaten
nerden bildiki gı ilginçççBende anda iyi olduğunu düşünüyorum çünkü kadının ilk cümlesi bizim ana problemimizdi. sen gerisini düşün sonu tutar mı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?