çıkıcak gibimi peki kuzum :))
Valla benim su ana kadar kim baktıysa bu adam sana dönecek dediler kafede nette istisnasız o yüzden bilemiyorum yani cok umutsuz vaka degilizi ama evlencwgm kişi oldgunu soluyolar ondan hiç emin degilim:)
Valla kuzum bana suana kadar istisnasız herkes bu adam senin kaderin dedi kafede nette yeniden barısmamız olası bi durum olabilir ama evlilikte bı kadar net olmaları tuhaf :)
humayada bi at canımValla kuzum bana suana kadar istisnasız herkes bu adam senin kaderin dedi kafede nette yeniden barısmamız olası bi durum olabilir ama evlilikte bı kadar net olmaları tuhaf :)
valla sonucu bilmemde anda on numaraCanım onu hiç online bulamadım baya iyi diyolar dogru mu ?
bana attığı falda 19 tane hanımefendi yazıyor zaten 1 paragraf yazmış doğru düzgün bişey anlamadım kişilik tespiti bile yok boş bir faldı. he dediği çıkar belki ama boştu yaniBelli bi kesin serkani çok begeniyo bazıları da begenmiyo kararsız kaldim
Teşekkürler canım biraz bekliyim ona da atarım :)valla sonucu bilmemde anda on numara
aynen banada hanıamefendı yazıp durmus gerrizekalı bok herif!bana attığı falda 19 tane hanımefendi yazıyor zaten 1 paragraf yazmış doğru düzgün bişey anlamadım kişilik tespiti bile yok boş bir faldı. he dediği çıkar belki ama boştu yani
canım kusura bakama ama sen şu üslubunu ne zaman düzelteceksin? açık konuşayım senin mesajlarına denk gelince bi geriliyorum...aynen banada hanıamefendı yazıp durmus gerrizekalı bok herif!
özğr dilerim dikkat edieceğimcanım kusura bakama ama sen şu üslubunu ne zaman düzelteceksin? açık konuşayım senin mesajlarına denk gelince bi geriliyorum...
Biraz gec yolluyor atar şimdikızlar bennaya fal atalı 4 saat oldu hala gelmedi
hah geldi kızlar :)Biraz gec yolluyor atar şimdi
Banada aynı şekilde geçmiş ve ayrılık sebebi ile ilgili iyi bir analiz yaptı. iştw ilk şu şekilde senlw iletişime geçicek sonra şöyle şöyle olucak çok sabretmen gerek dedi ilk kısım yavaş yavaş olmaya başladı geçen gün 2. kez baktırdım o yüzden gelişme olduğu için benzer şeyleri söyledi ne olursa olsun kavuşacaksınız siz bu ortada dedi bilmiyorum olur olmaz ama bana genelde baktırdığım herkes aynı şeyi söylüyor genelde burdan en popüler kişileri araştırıp baktırdım hepsi aynı şeyleri söylediBanada 5 aylık bir süreç verdi çok ilginç bir faldı lakin falı çıkarmı bilemiyorum.falımda çok fazla detay yoktu genelde geçmişle alakalı analiz yapmıştı onlarda yüzde yüz doğruydu.şimdiye kadar kimsenin bilmediği ve benim ayrılığıma neden olan olayı öyle bir anlatmışti ki şoklardayım.gelecek öngörüsü biraz zor ama.
hah geldi kızlar :)
Nasıldı, beğendim mi pekihah geldi kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?