Binnaz Abla

Vall

bana attığı falda 19 tane hanımefendi yazıyor zaten 1 paragraf yazmış doğru düzgün bişey anlamadım kişilik tespiti bile yok boş bir faldı. he dediği çıkar belki ama boştu yani
aynen banada hanıamefendı yazıp durmus gerrizekalı bok herif!

Merhaba en son akrepgöze attığım bi fal vardı baya olumsuz konuşmuştu,adam seni arkadaşça görüyo demişti onun gecesinde sevdiğini söledi, aradaki mesafeden olmaz demişti fakat mesafe azaldı, soru kısmında belirttim bunları bana u dönüşü yaptı çok mutlu olucaksınız falan diyo yani ben napayım şimdi kadının hangi dediklerine inanayım , şu da var nakta da olumsuz konuştu baya oda kafamı allak bullak etti ikisine baktıran varsa bişiler diyebilir mi?

Banada aynı şekilde geçmiş ve ayrılık sebebi ile ilgili iyi bir analiz yaptı. iştw ilk şu şekilde senlw iletişime geçicek sonra şöyle şöyle olucak çok sabretmen gerek dedi ilk kısım yavaş yavaş olmaya başladı geçen gün 2. kez baktırdım o yüzden gelişme olduğu için benzer şeyleri söyledi ne olursa olsun kavuşacaksınız siz bu ortada dedi bilmiyorum olur olmaz ama bana genelde baktırdığım herkes aynı şeyi söylüyor genelde burdan en popüler kişileri araştırıp baktırdım hepsi aynı şeyleri söyledi

kızlar bennanın lafı geçince ben de ona soru sordum faldan sonra soru sormamıştım çünkü.

eski sevgilim ne düşünüyo pişman mı falan dedim o da pişman olmadığını, kendini suçlu görücek bi adam olmadığını söykemiş
ki çook doğru

faldan ziyade bu verdiği cevabı daha çok beğendim valla öyle diyeyim çünkü genelde herkes ay çok pişman diyor ama bu çocuk cidden hiç kendini suçlu bulacak bir tip değil…

yalnız bana falda hiçbir şey yapma demişti şimdi soruma "senden bir adım bekliyor" diye cevap verdi. orda biraz şey oldum ama cidden bu pişman değil cevabı çok hoşuma gitti. gayet gerçekçi yazmış valla sağolsun

yalnız o kadar "çok da beğenmedim katinasını denemem" diyordum ama soruma verdiği cevap o kadar hoşuma gitti ve o kadar gerçekçi geldi ki fikrim değişti ilerde katina atabilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…