işlerin mevcut durumdan daha iyiye gideceğine yoruluyordu sanki ama @Elifsude1453 bir baksın :)kzılar katinada nil nehri nedir
kızlar bennanın lafı geçince ben de ona soru sordum faldan sonra soru sormamıştım çünkü.
eski sevgilim ne düşünüyo pişman mı falan dedim o da pişman olmadığını, kendini suçlu görücek bi adam olmadığını söykemiş
ki çook doğru
faldan ziyade bu verdiği cevabı daha çok beğendim valla öyle diyeyimçünkü genelde herkes ay çok pişman diyor ama bu çocuk cidden hiç kendini suçlu bulacak bir tip değil…
yalnız bana falda hiçbir şey yapma demişti şimdi soruma "senden bir adım bekliyor" diye cevap verdi. orda biraz şey oldum ama cidden bu pişman değil cevabı çok hoşuma gitti. gayet gerçekçi yazmış valla sağolsun
elifim bi bakarmsın :)işlerin mevcut durumdan daha iyiye gideceğine yoruluyordu sanki ama @Elifsude1453 bir baksın :)
ya bana da böyle pişman değil dedi tamam ama beni sevdiği için barışmak istiyormuş ve sonunda barışacakmışız öyle bağladı yaniDemek ki çok da pembe tablocu degilmiş ay bana güzel konustu sevineyim o zaman gerci bana da cok zor bi adam oldugunu falan anlattı hep ama seni hayatının kadını olarak koymus dedi :)
Kızlar peki tarih aralığı ne dedi size benna, tarihte atıyor olabilir mi onu merak ediyorum ondan soruyorumDemek ki çok da pembe tablocu degilmiş ay bana güzel konustu sevineyim o zaman gerci bana da cok zor bi adam oldugunu falan anlattı hep ama seni hayatının kadını olarak koymus dedi :)
aralık dedi. özellikle 25 aralık-20 ocak.Kızlar peki tarih aralığı ne dedi size benna, tarihte atıyor olabilir mi onu merak ediyorum ondan soruyorum
Hem bir şey yapma hem adım bekliyor hmmmmkızlar bennanın lafı geçince ben de ona soru sordum faldan sonra soru sormamıştım çünkü.
eski sevgilim ne düşünüyo pişman mı falan dedim o da pişman olmadığını, kendini suçlu görücek bi adam olmadığını söykemiş
ki çook doğru
faldan ziyade bu verdiği cevabı daha çok beğendim valla öyle diyeyimçünkü genelde herkes ay çok pişman diyor ama bu çocuk cidden hiç kendini suçlu bulacak bir tip değil…
yalnız bana falda hiçbir şey yapma demişti şimdi soruma "senden bir adım bekliyor" diye cevap verdi. orda biraz şey oldum ama cidden bu pişman değil cevabı çok hoşuma gitti. gayet gerçekçi yazmış valla sağolsun
Ben baktirali bir ay falan oluyor Kasım dedi en fazla ekim ayı geçer dedi.aralık dedi. özellikle 25 aralık-20 ocak.
sana?
seçtiğim bir karta göre tarih söylemişti bana. iskambil baktırdım ben. şimdi hangi kart olduğunu unuttum ama bu kart aralık dönemini simgeler dediBen baktirali bir ay falan oluyor Kasım dedi en fazla ekim ayı geçer dedi.
Ben katina atmıştım. katina da tarih soylenmez derler ama tarih söyledi.seçtiğim bir karta göre tarih söylemişti bana. iskambil baktırdım ben. şimdi hangi kart olduğunu unuttum ama bu kart aralık dönemini simgeler dedi
cıktımı pekiBen katina atmıştım. katina da tarih soylenmez derler ama tarih söyledi.
Henüz çıkan birsey yok zaten verdiği tarih gelmedicıktımı peki
Kızlar peki tarih aralığı ne dedi size benna, tarihte atıyor olabilir mi onu merak ediyorum ondan soruyorum
Ben tarihi salladiklarini düşünüyorum artık. bir ay önce baktirdigim için bana Kasım dediler siz belkide yeni baktirmis oldugunuz için aralık diyorlarBana da katinada kasim degil ama aralik icin tarih vermisti. Eren, kupaasi falan da aralık demisti.
3 ay once baktirmistim ama evet bende hicbir tarih ve soylem gerceklesmedi bugune kadar. Falcilar hep ya 1 ay ya 3ay veriyo bi bilge huma falan 7 ay demistiBen tarihi salladiklarini düşünüyorum artık. bir ay önce baktirdigim için bana Kasım dediler siz belkide yeni baktirmis oldugunuz için aralık diyorlar
Aynen ben hic tarih takip etmiyorum o kadar ki 1 yillik fallari yeni actim ve husran 1 cumle cikmamisBana katinada yakın tarih veriyor. Bu da bi hafta ile bi ay arası dedi ama. Et tarih verenleri. Ben de anlamyrm
Aynen ben hic tarih takip etmiyorum o kadar ki 1 yillik fallari yeni actim ve husran 1 cumle cikmamis
Cevap veriyorum. Benna ve Aslıhan ikisi de tırt. Parana yazık. Hele Aslıhan ı dinlerken içim şişti. Senin burcun onun burcu bık bık... yarısında bıraktım dinlemedim bile....kızlar benna nasıldır nolur cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?