Binnaz Abla

Demek ki çok da pembe tablocu degilmiş ay bana güzel konustu sevineyim o zaman gerci bana da cok zor bi adam oldugunu falan anlattı hep ama seni hayatının kadını olarak koymus dedi :)

Demek ki çok da pembe tablocu degilmiş ay bana güzel konustu sevineyim o zaman gerci bana da cok zor bi adam oldugunu falan anlattı hep ama seni hayatının kadını olarak koymus dedi :)
ya bana da böyle pişman değil dedi tamam ama beni sevdiği için barışmak istiyormuş ve sonunda barışacakmışız öyle bağladı yani
pembe soncu değil demek için biraz erken

Kızlar peki tarih aralığı ne dedi size benna, tarihte atıyor olabilir mi onu merak ediyorum ondan soruyorum

Hem bir şey yapma hem adım bekliyor hmmmm

Ben baktirali bir ay falan oluyor Kasım dedi en fazla ekim ayı geçer dedi.
seçtiğim bir karta göre tarih söylemişti bana. iskambil baktırdım ben. şimdi hangi kart olduğunu unuttum ama bu kart aralık dönemini simgeler dedi

Ben tarihi salladiklarini düşünüyorum artık. bir ay önce baktirdigim için bana Kasım dediler siz belkide yeni baktirmis oldugunuz için aralık diyorlar
3 ay once baktirmistim ama evet bende hicbir tarih ve soylem gerceklesmedi bugune kadar. Falcilar hep ya 1 ay ya 3ay veriyo bi bilge huma falan 7 ay demisti

Bana katinada yakın tarih veriyor. Bu da bi hafta ile bi ay arası dedi ama. Et tarih verenleri. Ben de anlamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…