Binnaz Abla

Hulya demir hakkında ne dusunuyorsunuz kizlar
Hülya demire ilk falının gazıyla "belki bu kez olur" diye 7 kez fal attım ama pembeci olduğunı ve sorudan yürüdüğünü düşünüyorum. İşk falda tespitler de iyidi ve pek mümkün görünmeyen bir tarih vermişti tuttu da fakat sonrakilerin hepsi yalan oldu

Hulya demir hakkında ne dusunuyorsunuz kizlar

Ben çözemedim onu ya... Tatlı dil vs bağlıyor bir şekilde bence...Bana olumsuz konuşan nadir falcılardandı.Olumsuz olduğu için tuttu sayıyorum sonrasında sekanın dediği gibi bir iki daha attım ama sonrası tatsızdı.Çok süper demem berbat da demem.. Değişik biraz..

Cevap veriyorum. Benna ve Aslıhan ikisi de tırt. Parana yazık. Hele Aslıhan ı dinlerken içim şişti. Senin burcun onun burcu bık bık... yarısında bıraktım dinlemedim bile....

Aman fal işte diye düşündüğümden falcıya uzun uzun yorum yazmam.Beğenmezsem sadece puan vermem mesela... Dayanamayıp Alakasız dediğim nadir falcı Aslıhan.. 14 dakika hikaye anlatmış..

Benna da hiç nokta atışı yoktu ve peri masalı gibi bir şey anlattı.Adam bencil vs..Ama engeç iki aya gelecek falı yani özetle..
Geçinizzz...

Selam kızlar bu fal alemde kaderci yi deneyen var mı daha once atmistim Genel olarak İyi di.Var mi deneyen bir daha atsam mi diye düşünüyorum.

Benna'ya gecen sene bu ayda atmistim ben ayriligin ilk zamanlarinda kime saracagimi sasirip binnazda butun falcilara fal gonderdim. Yakin bir zamanda dinlemedim falini ama hatirladigim kadariyla bildigi bisey olmadi ve binnazdaki tum fallarim gibi bu da cikmadi. Fazla olumluydu 2 hafta olmustu ayrilali. Cok az zaman gecmis illa ki donecek bekle evlilik yolunuz acik gibi seyler soylemisti ve bugun ayriligimizin 1.yili :) ben begenmedim maalesef. Binnazda baktirmak isteyip de bir turlu yakalayamadigim ozelden ulassam bile fal gonderemedigim bir sezgi kaldi. Bu ay tekrardan dustu aklima umarim yakalayabilirim

Selam kızlar bu fal alemde kaderci yi deneyen var mı daha once atmistim Genel olarak İyi di.Var mi deneyen bir daha atsam mi diye düşünüyorum.
Bn baktırdım ona cnm sana cıkmısmıydı

Yok canim cikmamisti ama ani ve eskisinin karakterini iyi bitmisti.Sen ne baktirdin ona iyi miydi.

kartların nasıldı?? Ismine bakılırsa katinadan anlıyorsun ... Açılımlar aynı sonuca ulaşıyor muydu?

peki barışmayacağınızı bilen oldu mu?

Bu arada beniö böyle gamlı baykuş cevaplarıma bakmayın paylaşmak adına yazıyorum ama bana burda birçok kişinin memnun olduğu iyi falcıların falıda çıkmadı. İki kişi için çıktı yazdım onlar da olumsuz konuştuğu için diyelim.Hülya ya çıktı dedim aynen olumsuz konuştuğu için. Ebru iyihuylu ya dedim o hem olumsuz konuştu hemde ilk kopuş zamanımızı bildi. Birde nehirin zaman ve bir iki detay bildiği oldu.
Çok özenli bakan sevdiğim kanımın kaynadığı sezgi ve derin var mesela.. Onlar da bana çıkmadı.
Birde ben anı teyit edemediğim için belki anı bilenler vardır ama ben farkedememişimdir.

Tesadufi olarak oldugunu dusunuyorum ama gizem sitare 1 yil onceden ayriligi bilenlerden. 2015 sonlarinda bitecek demisti o cikti. Daha once cikan ve cikmayan fallarimi yazmistim su an hatirlayamiyorum ama zaten baska siteleri kesfedemedigimden binnazda baktirdim fallarimi ve cogundan memnun kalmadim

Gizem sanırım herkese olumsuz fal bakıyo :))

İlşikiniz bittyse uzun zaman gectiyse ilişki açılımı yapmayın ...cok saçma oluyo... Keltik seçin kızlarrrrrr

Aynen ya hiç çıkmamış seninki ... Aynı ben ... Benm kötü çıkanların hepsi 2 gün geçmeden gerceklesti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…