- 21 Ekim 2016
- 34
- 23
- 3
- 31
Hülya demire ilk falının gazıyla "belki bu kez olur" diye 7 kez fal attım ama pembeci olduğunı ve sorudan yürüdüğünü düşünüyorum. İşk falda tespitler de iyidi ve pek mümkün görünmeyen bir tarih vermişti tuttu da fakat sonrakilerin hepsi yalan olduHulya demir hakkında ne dusunuyorsunuz kizlar
Hulya demir hakkında ne dusunuyorsunuz kizlar
Cevap veriyorum. Benna ve Aslıhan ikisi de tırt. Parana yazık. Hele Aslıhan ı dinlerken içim şişti. Senin burcun onun burcu bık bık... yarısında bıraktım dinlemedim bile....
Bana cikmisligi var severim humayipeki size soru. evet hüma anda çok iyi. peki gelecekte çıkanı var mı?
Bn baktırdım ona cnm sana cıkmısmıydıSelam kızlar bu fal alemde kaderci yi deneyen var mı daha once atmistim Genel olarak İyi di.Var mi deneyen bir daha atsam mi diye düşünüyorum.
kartların nasıldı?? Ismine bakılırsa katinadan anlıyorsun ... Açılımlar aynı sonuca ulaşıyor muydu?Benna'ya gecen sene bu ayda atmistim ben ayriligin ilk zamanlarinda kime saracagimi sasirip binnazda butun falcilara fal gonderdim. Yakin bir zamanda dinlemedim falini ama hatirladigim kadariyla bildigi bisey olmadi ve binnazdaki tum fallarim gibi bu da cikmadi. Fazla olumluydu 2 hafta olmustu ayrilali. Cok az zaman gecmis illa ki donecek bekle evlilik yolunuz acik gibi seyler soylemisti ve bugun ayriligimizin 1.yili :) ben begenmedim maalesef. Binnazda baktirmak isteyip de bir turlu yakalayamadigim ozelden ulassam bile fal gonderemedigim bir sezgi kaldi. Bu ay tekrardan dustu aklima umarim yakalayabilirim
Kahve fali atmistim sanirim kart degildi. Katinaya karsi bir ilgim vardi evet kartlari da edindim ama beceremedim ve elden cikarttim.kartların nasıldı?? Ismine bakılırsa katinadan anlıyorsun ... Açılımlar aynı sonuca ulaşıyor muydu?
Hüma bakınca aa ne güzel dolu fal diyip tatmin olmuştum ama çıkmadı o da...peki size soru. evet hüma anda çok iyi. peki gelecekte çıkanı var mı?
peki barışmayacağınızı bilen oldu mu?Benna'ya gecen sene bu ayda atmistim ben ayriligin ilk zamanlarinda kime saracagimi sasirip binnazda butun falcilara fal gonderdim. Yakin bir zamanda dinlemedim falini ama hatirladigim kadariyla bildigi bisey olmadi ve binnazdaki tum fallarim gibi bu da cikmadi. Fazla olumluydu 2 hafta olmustu ayrilali. Cok az zaman gecmis illa ki donecek bekle evlilik yolunuz acik gibi seyler soylemisti ve bugun ayriligimizin 1.yili :) ben begenmedim maalesef. Binnazda baktirmak isteyip de bir turlu yakalayamadigim ozelden ulassam bile fal gonderemedigim bir sezgi kaldi. Bu ay tekrardan dustu aklima umarim yakalayabilirim
Gizem sanırım herkese olumsuz fal bakıyo :))Tesadufi olarak oldugunu dusunuyorum ama gizem sitare 1 yil onceden ayriligi bilenlerden. 2015 sonlarinda bitecek demisti o cikti. Daha once cikan ve cikmayan fallarimi yazmistim su an hatirlayamiyorum ama zaten baska siteleri kesfedemedigimden binnazda baktirdim fallarimi ve cogundan memnun kalmadim
Aynen ya hiç çıkmamış seninki ... Aynı ben ... Benm kötü çıkanların hepsi 2 gün geçmeden gerceklesti...Bu arada beniö böyle gamlı baykuş cevaplarıma bakmayın paylaşmak adına yazıyorum ama bana burda birçok kişinin memnun olduğu iyi falcıların falıda çıkmadı. İki kişi için çıktı yazdım onlar da olumsuz konuştuğu için diyelim.Hülya ya çıktı dedim aynen olumsuz konuştuğu için. Ebru iyihuylu ya dedim o hem olumsuz konuştu hemde ilk kopuş zamanımızı bildi. Birde nehirin zaman ve bir iki detay bildiği oldu.
Çok özenli bakan sevdiğim kanımın kaynadığı sezgi ve derin var mesela.. Onlar da bana çıkmadı.
Birde ben anı teyit edemediğim için belki anı bilenler vardır ama ben farkedememişimdir.
Aynen ya hiç çıkmamış seninki ... Aynı ben ... Benm kötü çıkanların hepsi 2 gün geçmeden gerceklesti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?