Sen Reiki yi denemişmiydin falalemden?Burda pekçok kişiye dediği çıktı.
beni böyle gaza getirmeyin şimdi baktırasım geldi
tabi canım baktırdım durur muyum hiçilk tarot sonra kahve baktırdım mevcut durumu iyi analiz etti ve sağlıkla ilgili iki dediği çıktı bende. aşk için çıktı diyebilmem için 1 ay daha zamanı var. beklemedeyim.
Haleh bencede iyi bi yorumcu.Anı çok iyi bildi bende.Salladı diyebileceğim hayâl ürünü hicbir yorumu yoktu.Gelecek için beklemediyim.
Hımm o zaman kim olabilirr diye düşünürkenn;Deniz Görùr Binnaz da ben memnun kaldım,oda Haleh gibi sallama tarafı yoktu bende ve Nalân bunları denedinmi canım?Yalnız altını çizerek söyliyim bunlar benim memnun kaldıklarım,falcı öyle ince çizgideki kişiye göre değişiyor.İllaki baktır diyemem canım sadece nacizane tavsiyelerimdir.tabi canım baktırdım durur muyum hiçilk tarot sonra kahve baktırdım mevcut durumu iyi analiz etti ve sağlıkla ilgili iki dediği çıktı bende. aşk için çıktı diyebilmem için 1 ay daha zamanı var. beklemedeyim.
Yok canım sakın gaza gelme.Falcıya asla kefil olmam ben.Belkide modu düşük olucak ve beklentini karşılamayacak.Ha tabiki acil ihtiyacın durumunda aklında olsun;doğru düzgün işini yapan biri çünkü.Ama öyle hemen baktırma bence paran cebinde kalsın.Ama yinede sen bilin..
merhaba ,akşam fal sepetinden meleke baktırdım hiç niyetim yokken direk gönderdim ve çok güzel şeyler söyledi sen baktırmışmıydın durum analizi de süperdi
Atlatırîz canım insallah elbirliğiyle falsız bu ayı hepimiz.(acil durumlar hariç tabi).tabi cnm. belkide bana hiç bir şey bilemiyecek yada hiç çıkmayacak.... denemeden bilemem tabi.... şimdi online değil, yarın giriyormuş siteye... yarın da full time meşgulüm. hiç baktırmadan şu Aralığı atlatabilirmiyim diyorum acaba :44
Evet canım baktırdım ve Melek in bi dediği çıktı bende,benim favori isimlerimdndir Melek.
İnşallah çıkar sanada canım,kesinlikle emek veriyo haklısın,benim baktırdıklarım tarottu.süper inşallah banada çıkar canım zaten söyledikleri çok tutarlıydı aslında ben onun kahvede dediklerini yaşamıştımda ve kendinden çok fazla kart ta seçiyor bayagı bir emek veriyor
kızlar dun o kadar bunaldımkı bı bahaneyle benımkını aradım yapmamam gerekıyodu kendıme cok kızıyorum ama neyse
kendı bılgısayarımda sıkıntı oldugu ıcın sımdılık hatırladıgım kadarını yazıyım bılgısayarım duzelunce falları dınleyıp yenıden bılgılendırme yaparım..
mert:benımkıyle alakalı maddı sıkıntıda demıstı soyledıgı dogruymus benımkı maddı sıkıntılardaymıs bu dogru cıktı:)
rezzan :yılbasına kadar bı haberlesme olucak ama sonuc getırmıycek demıiştı ben aramış olsamda buda dogru cıktı ve bana demıstı kı sana yaptıgın bı davranıstan dolayı kızgın demıstı evet dun konusurken bana ona karsı yaptıgım bı hatayı hatırlatıp kızdı gene
şımdılık hatırlayabıldıklerım bunlar gerı kalanını falları dınleyınce tekrar yazarım bıde bana dedıkı senden ayrıldığımdan berı yuzum gulmedı nasıl beddua ettıysen artık dedı bunada gülsemmı uzulsemmı bılemedım
aaaa bi dk ya iki gün sonra yapacağım şeyi yapmışsın...ama sana özelden soracaklarım var...benimki ne alemde falan hiç bilmiyorum sen sevgilisi falan olmadığını bilerek mi aradın? bide nisanın dediklerini onun ağzından duydun mu söyledikleri paralel mi özelden de yazabilirsin...
ya umarım bu görüşme hayırlı olur sizin için
cok cesursunuz kizlar
o zaman cok sabirlisin canim...araycakmisin?yok be guzelim ne cesareti kac ay oldu bi bilsen mesaj bile atmadiim
o zaman cok sabirlisin canim...araycakmisin?
Arkadaşlar Açelyanın dediklerinden biri kötüde olsa çıktı bana "falında hamile biri var bu kişi doğumda sorun yaşayacak ve sen ona destek olacaksın" demişti geçmişle ilgili söyledikleri bana uymadığı için ve çok yakınım iki kişi hamile olduğu için inanmamayı seçmiştim Ama geçenlerde yakınım erken doğum yaptı çocuk yoğun bakımda falan kaldı.Yani söylediği çıktı asıl sorduğuma ne cevap vermişti falı sildiğim için bilemiyorum.
cook gecmış olsun allah sıfasını versın ınsallahh canım acelya bana ılk falında başka ıkıncı falında başka dedı ama soyle bısey vardı cok ust uste tarot baktırdıysanız kartlar boyle gelmış olabılır dedı ve uyardı benı hakkını yıgemem kadının sonrakı falımda uzun sure baktırmadım tarot oyle yolladım kı manyak gıbı hergun fal baktırıyordum haklıydı o zaman oncekı falımda sıze ne dedım bılmıyorum ama ust uste lutfen tarot baktırmayın dıyede uyarmıştı tekrar cıkan haber tabıkı kotu ama bızımde dıkkat etmemız gerekıyo galıba boyle seylere falda enerjımızı alıyo acıkcası :S[/QUO
Teşekkür ederim. İlk defa bir falım çıktı oda böyleen iyisi fal baktırmamak galiba zaten epeydir eve kahve almıyorum ,kahve olmayınca içip kapatamıyorum ve tabi falda baktıramıyorum
insallah o cesaret gelirse arayacagim en son haziranda bi mektup yazdim hic bir yanit vermedi kendisi google+ disinda sosyal medya kullanmiyo ne alemde bilemiyorum ama eski sevgilisi ekli o google+ da dun de eski sevgilisinin kankasini eklemisbilemiyorum git gellerdeyim reiki ara diyo nesibe arama direkt yuz yuze konus diyo eski sevgilisine donmemis diyor herkes bilemiyorum ki hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?