olsam bence peşimde dört dönerdi... Fazla iyi ve sıkıcıymdr belki de...Biz kötüyüzdür belki 
olsam bence peşimde dört dönerdi... Fazla iyi ve sıkıcıymdr belki de...
peki size soru. evet hüma anda çok iyi. peki gelecekte çıkanı var mı?
ben perşembe günü baktırdım. görmemiştir yoğundur hafta sonu malum.. yarın cevaplarKızlar sezgiye mail atıyorum cevap vermiyo aranızda yakın zamanda baktıran varmı
Teşekkür ederim iki gündür cevap vermeyince merak ettim acil baktırmam lazım sabırsız davranıyorum sanırımben perşembe günü baktırdım. görmemiştir yoğundur hafta sonu malum.. yarın cevaplar
Bilgeyi eleyebilirsin cogumuz fal baktigini dusunmuyoruzKızlar Binnaz'da son kredilerimi bitircem kimi önerirsiniz? gözüme kestirdiklerim; Hülya Demir, Maya Demir, Pelin Bilge Özdoğru.. ya da bunlar dışında özellikle sesli bakan?
Kızlar Binnaz'da son kredilerimi bitircem kimi önerirsiniz? gözüme kestirdiklerim; Hülya Demir, Maya Demir, Pelin Bilge Özdoğru.. ya da bunlar dışında özellikle sesli bakan?
Hüma, Şevval ve Nehir'i denedim Müge'ye bakayım bi :)Bence hüma, şevval, müge ya da belki nehir.
Sırasıyla yazarsan bakarmBilgeyi eleyebilirsin cogumuz fal baktigini dusunmuyoruz
Ya bu arada benna sadece sonuc kartinin alyans olmasi bile donustur kaldi ki bahceler vs var demis ama adhamdeva yelkenli ve deve ters ben mi uzagim katinaya ya bi turlu olumlu gelmiyo.
Bence hüma, şevval, müge ya da belki nehir.
Sezgiye'de baktırdım Asenat'tan umudum yokSezgi ve asenat'i yakalamak zor olduğu için yazmadım tabii :)
kimi seçtinSezgiye'de baktırdım Asenat'tan umudum yokkredim olunca bakıyrum sürekli bitireyim kaldırcam binnazı ondan arayışa geçtim :)
seçemedim pusuya yattım bekliyorum kim düşersekimi seçtin
Bende de kahve berbatti analiz ettiginiz gibi biri hic olmadi dedim sadece ask bahsi yapip gitmis sonrada bunu gordum iyi gunler yazmisti bide küsüyorlarya byv asiye demişsiniz simdi ona baktırdığım kahve falını tekrar okudum söylediği her sey patlamıs acaba su falı mı göndersem sizin gibi kızlar
ya byv asiye demişsiniz simdi ona baktırdığım kahve falını tekrar okudum söylediği her sey patlamıs acaba su falı mı göndersem sizin gibi kızlar
Bende de kahve berbatti analiz ettiginiz gibi biri hic olmadi dedim sadece ask bahsi yapip gitmis sonrada bunu gordum iyi gunler yazmisti bide küsüyorlar
acil cevap verin falalem rezzana atıyorumtam da ona atmak için çevrimiçi olmasını bekliyordum hızır gibi yetiştiniz kızlar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?