Binnaz Abla

Kızlar Binnaz'da son kredilerimi bitircem kimi önerirsiniz? gözüme kestirdiklerim; Hülya Demir, Maya Demir, Pelin Bilge Özdoğru.. ya da bunlar dışında özellikle sesli bakan?

Kızlar Binnaz'da son kredilerimi bitircem kimi önerirsiniz? gözüme kestirdiklerim; Hülya Demir, Maya Demir, Pelin Bilge Özdoğru.. ya da bunlar dışında özellikle sesli bakan?
Bilgeyi eleyebilirsin cogumuz fal baktigini dusunmuyoruz

Ya bu arada benna sadece sonuc kartinin alyans olmasi bile donustur kaldi ki bahceler vs var demis ama adhamdeva yelkenli ve deve ters ben mi uzagim katinaya ya bi turlu olumlu gelmiyo.

ya byv asiye demişsiniz simdi ona baktırdığım kahve falını tekrar okudum söylediği her sey patlamıs acaba su falı mı göndersem sizin gibi kızlar

ya byv asiye demişsiniz simdi ona baktırdığım kahve falını tekrar okudum söylediği her sey patlamıs acaba su falı mı göndersem sizin gibi kızlar
Bende de kahve berbatti analiz ettiginiz gibi biri hic olmadi dedim sadece ask bahsi yapip gitmis sonrada bunu gordum iyi gunler yazmisti bide küsüyorlar

Bende de kahve berbatti analiz ettiginiz gibi biri hic olmadi dedim sadece ask bahsi yapip gitmis sonrada bunu gordum iyi gunler yazmisti bide küsüyorlar

tam da ona atmak için çevrimiçi olmasını bekliyordum hızır gibi yetiştiniz kızlar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…