Rezzan bende yarı yarıya çıktı sonucu bekliyorum. hiç sormadığım bir şey demişti hayatımda bişey olacağını bende ihtimal vermemiştim ama oldu..acil cevap verin falalem rezzana atıyorum
Ya ben kotucul pis kiz gibi olucam sonunda ama bana yorumunu ekliyorum fikir senin.acil cevap verin falalem rezzana atıyorum
hadi ya,kötüydü diyorsun byv ayline ne diyorsunuz pekiYa ben kotucul pis kiz gibi olucam sonunda ama bana yorumunu ekliyorum fikir senin.
"Canim her yigidin gonlunde bir aslan yatar derler ya bu fincan ya oyle biri icin ya hoslandigin biri icin ya gecmistw bir sey olupta yarim kalmis biri icin ya da hakkinda fikrin olmayan biri icin boyle biri var yani livingcigim gecmisteb bir kisi donusu var orta boylu biri ile x y z harfleri mevcut bi gorusme ve ciddiyeye gidecek bir durum" ama cok yuvarlak bi fal bahsettiginiz gibi bi durumum yok dedim "senin hayatinda askla ilgili bir sey yoktu zaten sikayet etme yerine cevapta soru sorsaydi bakardim" ve yorumum yayinlanmadibir yigin ask anlatti sonra da ask yok senin dedi zaten yok diyoruz basta Iliski yok ne demek.
Ya ben kotucul pis kiz gibi olucam sonunda ama bana yorumunu ekliyorum fikir senin.
"Canim her yigidin gonlunde bir aslan yatar derler ya bu fincan ya oyle biri icin ya hoslandigin biri icin ya gecmistw bir sey olupta yarim kalmis biri icin ya da hakkinda fikrin olmayan biri icin boyle biri var yani livingcigim gecmisteb bir kisi donusu var orta boylu biri ile x y z harfleri mevcut bi gorusme ve ciddiyeye gidecek bir durum" ama cok yuvarlak bi fal bahsettiginiz gibi bi durumum yok dedim "senin hayatinda askla ilgili bir sey yoktu zaten sikayet etme yerine cevapta soru sorsaydi bakardim" ve yorumum yayinlanmadibir yigin ask anlatti sonra da ask yok senin dedi zaten yok diyoruz basta Iliski yok ne demek.
kim bu rezzan mı?Ya ben kotucul pis kiz gibi olucam sonunda ama bana yorumunu ekliyorum fikir senin.
evet galibakim bu rezzan mı?
Bende binnazdaki krediyi bitirmek istiyodum ama aticak kimse yok asenat bana gecmis analizde yanlisti gelecekte cikar mi bilmiyorum. Aylini bilmiyorum bu aradaya gecenin bu saatinde falcı kovalamak nedir ya online olanların arasından secim yapmaya calısıyorum
Evet rezzankim bu rezzan mı?
Aylin bende sıfırdıhadi ya,kötüydü diyorsun byv ayline ne diyorsunuz peki
vazgectim rezzana atmaktan herkes yorumlrındaövmuş durmus kötu yorumları yayınlamazlar tabiBende binnazdaki krediyi bitirmek istiyodum ama aticak kimse yok asenat bana gecmis analizde yanlisti gelecekte cikar mi bilmiyorum. Aylini bilmiyorum bu arada
Aylin bende sıfırdı
Rezzan ve Aylin bende ne an ne gelecek bilemedi kötüydü baya dedikleri çıkmadıvazgectim rezzana atmaktan herkes yorumlrındaövmuş durmus kötu yorumları yayınlamazlar tabi
İlkay var ama çok geç atıyoya ben binnaza atmak istemiyorum artık byv dakileri denicem biraz
ordan fama sema ilkay asiye dısında varmı begendiğin?Rezzan ve Aylin bende ne an ne gelecek bilemedi kötüydü baya dedikleri çıkmadı
Ben fama kahvinga, sema, serkan tek, Aylin ilkay asiye, eliza hepsine attım ve kötülerdi. Ama ilkay bir kaç şeyi bildi oda yuvarlak konuşuyo.. sağlam bi tane bulamadım orda dahaordan fama sema ilkay asiye dısında varmı begendiğin?
ilkay bana öyle bir fal attı ki 3 gün bekledim bumuydu ya dedim benle alakası bile yok hani tek bir yeri bilemi uymaz olabiliyormus demek kiBen fama kahvinga, sema, serkan tek, Aylin ilkay asiye, eliza hepsine attım ve kötülerdi. Ama ilkay bir kaç şeyi bildi oda yuvarlak konuşuyo.. sağlam bi tane bulamadım orda daha
ben attım aslında doğru birkaç analizi var ama öyle bir gelecek çizmiş ki gerçekleşmesi imkansız demeyeyim ama aşırı zoracil cevap verin falalem rezzana atıyorum
Atmaaaaa..... telwe deki serüven kendisi. .. seruven e attıysa ona atma. ..acil cevap verin falalem rezzana atıyorum
O onceinawhile ilkay bende eylul itibari ile patladi. Kiz cocugu karti cikmis kizin olucak dedi ev degisikligi ile ilgli soruma yok dedi ama tasindik.İlkay var ama çok geç atıyo
Yok bende iyi değildi ortalama, ilk baktırdığımda patladı full patladı hatta, bende çok az şey bildi tuhaf bi kadın eveliyo çok dolu değil ben 10 gün bekledim gereksiz yereO onceinawhile ilkay bende eylul itibari ile patladi. Kiz cocugu karti cikmis kizin olucak dedi ev degisikligi ile ilgli soruma yok dedi ama tasindik.Yeniyim21 sizde iyi miydi?
kızlar ya cok komiğiz gercekten bu saatte hepimizin fal forumunda olması, atmadım bu arada kimseye elimde secenek olarak byv ,telwe falalem varAtmaaaaa..... telwe deki serüven kendisi. .. seruven e attıysa ona atma. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?