ben ciddi ciddi psikoterapiste gittim....bence bu konuyu açma hakkı benimfalcılardan ve eski sevgililerden kurtulmak için terapi konusu açacağım…………,
Bendee..bildiginiz kart yorumunu okumustu googledan hatta kartta sunitti actigimda ayni cumleyi gordumYok bende iyi değildi ortalama, ilk baktırdığımda patladı full patladı hatta, bende çok az şey bildi tuhaf bi kadın eveliyo çok dolu değil ben 10 gün bekledim gereksiz yere
aç, konunun müdavimi olurumben ciddi ciddi psikoterapiste gittim....bence bu konuyu açma hakkı benim
o kadar terapinin sonucu ortada, ama döktüğüm paraları hesaplayınca psikolojim otomatik olarak düzelmedi değilaç, konunun müdavimi olurum
Burdan bi arkadaşa bazı dedikleri çıktı diye attım yazık oldu bekleyişime yani.. Biz bunu adet ettik heralde beklemek sabretmek vs vs bunları değip değmeyeceğini bilmediğim birine harcamak çok saçma geliyo.. tutuyorum kendimi fal atmıcam online.. Ben çok sıkılırsam toprak A giderim. çocuğa diyorum online fal attım çok olumsuz konuştu saçmalama bi daha yapma öyle şeyler diyo:))) ne dedim de yaşamadın diyo haklı.. enerji yüz yüze daha iyi ciddi online olanlar çok havalıBendee..bildiginiz kart yorumunu okumustu googledan hatta kartta sunitti actigimda ayni cumleyi gordum14 gun ya 14 gun beklemek de hic tanimadigin falciyi kendime kiziyorum iyi olmus bana
Burada kimi okusam ust uste, aklima giriyo deniyorum bazen. Cogunlugu akilsizlik derecesinde sacmaladi. Toprak beyoglunda ki mi melekler kahvesi karsisinda afis gormustum.Burdan bi arkadaşa bazı dedikleri çıktı diye attım yazık oldu bekleyişime yani.. Biz bunu adet ettik heralde beklemek sabretmek vs vs bunları değip değmeyeceğini bilmediğim birine harcamak çok saçma geliyo.. tutuyorum kendimi fal atmıcam online.. Ben çok sıkılırsam toprak A giderim. çocuğa diyorum online fal attım çok olumsuz konuştu saçmalama bi daha yapma öyle şeyler diyo:))) ne dedim de yaşamadın diyo haklı.. enerji yüz yüze daha iyi ciddi online olanlar çok havalı
Yok bakırköy mandal cafede toprak.. bence bıraz akışına bırakmak gerek normale dönmeye çalışıyorum. çabamı kendime iyi gelecek şeylere harcamak istiyorum..Burada kimi okusam ust uste, aklima giriyo deniyorum bazen. Cogunlugu akilsizlik derecesinde sacmaladi. Toprak beyoglunda ki mi melekler kahvesi karsisinda afis gormustum.
kızlar bende toprak nerde bakıyodu diye soracaktım:))Melekleri bastırsınlar diye yapmışlardır kesin...Burada kimi okusam ust uste, aklima giriyo deniyorum bazen. Cogunlugu akilsizlik derecesinde sacmaladi. Toprak beyoglunda ki mi melekler kahvesi karsisinda afis gormustum.
:) :) melekler kahvesi çok tuhafıma gidiyo.. kulaklık takıyorlar falan ilginç çok önemsiyolar keşke daha kaliteli falcıları olsa.kızlar bende toprak nerde bakıyodu diye soracaktım:))Melekleri bastırsınlar diye yapmışlardır kesin...
burcu özsoyun bana yorumu kötüydü ve tamamen fos çıktıKızlar çıkan fal haberi deniz mi bilmem ama binnazda burcu özsoy katinasinda bana ekimde karşı taraftan sana bi haber gelicek demiş şimdi okudum tekrar da. karşı taraftan bana haber gelme gibi bi durum söz konusu bile değildi fakat öyle bir haber gelmişti. bana ekim 5 demis fakat ekim 25 de bi haber geldi.
İlkayın enerjisi herkesle uymuyor mesela benim 2 arkadaşım ilkay ne dediyse yaşadı bende geçmişi anı bildi tek tük yaşadım ama onlar kadar değililkay bana öyle bir fal attı ki 3 gün bekledim bumuydu ya dedim benle alakası bile yok hani tek bir yeri bilemi uymaz olabiliyormus demek ki
Dediğin gibi bende beğenmedim pek fazla hatta soru kısmında birsey sormuştum küstah bir cevap vermiş. ama bunu söyleyen sadece o oldu. beğenmediği bir falcı tesadüf dur.burcu özsoyun bana yorumu kötüydü ve tamamen fos çıktı
ona göre ekimin 2. haftası görüşüp 3. haftasında da barışmamız gerekiyodu
hani tarihler ötelenebilir tamam ama geri kalanında da elle tutulur bir şey yoktu
şimdi çıkan fal haberini görüp hemen burcuya atası gelecek olan arkadaşlarımı durdurmak için yazayım dedim
rezzan ablanın bana yazdığı senaryo gerçekleşirse gerçekten 7/24 ona fal atarım, öyle diyimRezzan için de ben baya dadanmıştım ona 2 yıl önce iyidi de ama bu yaz attım yine anı falan bildi ama çok yuvarlaktı beğenmedim atmam bidaha
Nerde o eski falcılar yaaaa şimdi ticari oldu iş kimse iyi bakamıyorrezzan ablanın bana yazdığı senaryo gerçekleşirse gerçekten 7/24 ona fal atarım, öyle diyim
kız eskiden benim rüyalarım çıkardı aslında. az uğraşıp hislerimi geliştirrsem bir şeyler becerir miyimNerde o eski falcılar yaaaa şimdi ticari oldu iş kimse iyi bakamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?