Binnaz Abla

Yok bende iyi değildi ortalama, ilk baktırdığımda patladı full patladı hatta, bende çok az şey bildi tuhaf bi kadın eveliyo çok dolu değil ben 10 gün bekledim gereksiz yere
Bendee..bildiginiz kart yorumunu okumustu googledan hatta kartta sunitti actigimda ayni cumleyi gordum 14 gun ya 14 gun beklemek de hic tanimadigin falciyi kendime kiziyorum iyi olmus bana

Bendee..bildiginiz kart yorumunu okumustu googledan hatta kartta sunitti actigimda ayni cumleyi gordum 14 gun ya 14 gun beklemek de hic tanimadigin falciyi kendime kiziyorum iyi olmus bana
Burdan bi arkadaşa bazı dedikleri çıktı diye attım yazık oldu bekleyişime yani.. Biz bunu adet ettik heralde beklemek sabretmek vs vs bunları değip değmeyeceğini bilmediğim birine harcamak çok saçma geliyo.. tutuyorum kendimi fal atmıcam online.. Ben çok sıkılırsam toprak A giderim. çocuğa diyorum online fal attım çok olumsuz konuştu saçmalama bi daha yapma öyle şeyler diyo:))) ne dedim de yaşamadın diyo haklı.. enerji yüz yüze daha iyi ciddi online olanlar çok havalı

Burada kimi okusam ust uste, aklima giriyo deniyorum bazen. Cogunlugu akilsizlik derecesinde sacmaladi. Toprak beyoglunda ki mi melekler kahvesi karsisinda afis gormustum.

Kızlar çıkan fal haberi deniz mi bilmem ama binnazda burcu özsoy katinasinda bana ekimde karşı taraftan sana bi haber gelicek demiş şimdi okudum tekrar da. karşı taraftan bana haber gelme gibi bi durum söz konusu bile değildi fakat öyle bir haber gelmişti. bana ekim 5 demis fakat ekim 25 de bi haber geldi.

Burada kimi okusam ust uste, aklima giriyo deniyorum bazen. Cogunlugu akilsizlik derecesinde sacmaladi. Toprak beyoglunda ki mi melekler kahvesi karsisinda afis gormustum.
Yok bakırköy mandal cafede toprak.. bence bıraz akışına bırakmak gerek normale dönmeye çalışıyorum. çabamı kendime iyi gelecek şeylere harcamak istiyorum..

burcu özsoyun bana yorumu kötüydü ve tamamen fos çıktı
ona göre ekimin 2. haftası görüşüp 3. haftasında da barışmamız gerekiyodu

hani tarihler ötelenebilir tamam ama geri kalanında da elle tutulur bir şey yoktu

şimdi çıkan fal haberini görüp hemen burcuya atası gelecek olan arkadaşlarımı durdurmak için yazayım dedim

Sıkmayın canınızı kuzular... zamanla azalarak bitiyor... sadece sabırsız davranıp her duyduğunuz isme fal atmayın... sorun ve gerekiyorsa o gün bekleyin. Mutlaka cevap veren olur. Hem paranız boşa gitmez hem umudunuz ve enerjiniz. Çok ve arka arkaya atıyorsunuz.... atmayınnnn....

ilkay bana öyle bir fal attı ki 3 gün bekledim bumuydu ya dedim benle alakası bile yok hani tek bir yeri bilemi uymaz olabiliyormus demek ki
İlkayın enerjisi herkesle uymuyor mesela benim 2 arkadaşım ilkay ne dediyse yaşadı bende geçmişi anı bildi tek tük yaşadım ama onlar kadar değil

Dediğin gibi bende beğenmedim pek fazla hatta soru kısmında birsey sormuştum küstah bir cevap vermiş. ama bunu söyleyen sadece o oldu. beğenmediği bir falcı tesadüf dur.

Rezzan için de ben baya dadanmıştım ona 2 yıl önce iyidi de ama bu yaz attım yine anı falan bildi ama çok yuvarlaktı beğenmedim atmam bidaha

Yeniyim21 bir türlü gidemedim .Sana ozel hayat mi yoksa isle ilgili mi dedigi cikti daha cok.toprağa geçen sene gitmiştim . Çıkmıştı fali ama hem de zamanında ve kartları çok iyi yorumluyor direk ne varsa onu söylüyor önümüzdeki haftaya gidicem bir gitmek kısmet olmadı enerjisi çok iyiydi sempatik laf cafe gittim nerdeyse hepsini denedim bir Çanakkale enerjim tutmustu.Bu sefer istikamet toprak.

Rezzan için de ben baya dadanmıştım ona 2 yıl önce iyidi de ama bu yaz attım yine anı falan bildi ama çok yuvarlaktı beğenmedim atmam bidaha
rezzan ablanın bana yazdığı senaryo gerçekleşirse gerçekten 7/24 ona fal atarım, öyle diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…