- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Benim içinde rüyaya yatkız eskiden benim rüyalarım çıkardı aslında. az uğraşıp hislerimi geliştirrsem bir şeyler becerir miyim
Ben ole cok akisa biraktim ki durdum izliyorum resmen online fala yeni sardim ruyalardan gerek duymuyodum cikiyo diye.ama bazi seyler durdu sanki bende sardim yine meraktanYok bakırköy mandal cafede toprak.. bence bıraz akışına bırakmak gerek normale dönmeye çalışıyorum. çabamı kendime iyi gelecek şeylere harcamak istiyorum..
amaan hiç evlenip de çok mutlu olan duydun mu sen?Benim içinde rüyaya yat
Bütün arkadaşlarım evleniyor antoniebudcan
Bana sölediği an ve gelecek çoğu zaman çıkmıştır. hisleriyle harmanlıyo her zaman.. Umarım beğenirsiniz burada paylaşırsanız yeşillenir herkes:)Yeniyim21 bir türlü gidemedim .Sana ozel hayat mi yoksa isle ilgili mi dedigi cikti daha cok.toprağa geçen sene gitmiştim . Çıkmıştı fali ama hem de zamanında ve kartları çok iyi yorumluyor direk ne varsa onu söylüyor önümüzdeki haftaya gidicem bir gitmek kısmet olmadı enerjisi çok iyiydi sempatik laf cafe gittim nerdeyse hepsini denedim bir Çanakkale enerjim tutmustu.Bu sefer istikamet toprak.
Ben ole cok akisa biraktim ki durdum izliyorum resmen online fala yeni sardim ruyalardan gerek duymuyodum cikiyo diye.ama bazi seyler durdu sanki bende sardim yine meraktan[/QUOTE zaten bu merak bizi kötüye sürükleyen keyfine bakacak zamanlar gelsin diye umut ediyorum. benim de zaafım var yoksa çok fallık bişiyim yok ama iki kötü fal geldi online hemen sardım bende ama tutucam kendimi yapmam gereken o çalışmıyorum sonuçta yazık o kadar paraya yer içer tozarım daha iyi :) zaten elden gitti herşey kartı anneme verdim teli faturada çıkarttık mecbur 370 tl den sonra yok aman boşverdim :) inşallah sizde de öle olur
Twitterda olsak rtlerdim bunuBence siz adamlara aşık fln değlsnz sadece ego (arasın bakalım !dönsün! sürünsün! o kızı tercih etti beni Nye etmedi?) olay bu... O ego tatmin olacak illa ...:)
niyeyse bi tuhaf oldum okuyunca.ben hep kok salmaktan korkanlardanim. gercek olsa keske bu dilegin hayirli olacak sekildeŞu dünyada en cok istediğim sey sevdiğim adamın junıoru nı dünyaya getirmekti ..bi erkek bebek istedim hatta sevdiğim adamın önüne gecti bu istek...bu da mı bi ego anlamadm? Bi bebek hani nerdeyse bebeği yaptıgım an Adamla işim btcek...
ya benimde kesinlikle çıkardı hatta bi kez şifresini bildiğim bi tanıdığım vardı sürekli birilerine yazar ederdi pislik. birgün gündüz uyudum rüyamda adresine giremedim şifre değişti yazdı kalkar kalmaz bilgisayara koştum ki o ne 1 saat önce değişti yazdıkız eskiden benim rüyalarım çıkardı aslında. az uğraşıp hislerimi geliştirrsem bir şeyler becerir miyim
O his bendede var. öyle istiyorum ki cocugumuz olsun. ondan başkasıyla bırak çocuğu birlikte bile olamazmisim gibi geliyor.Şu dünyada en cok istediğim sey sevdiğim adamın junıoru nı dünyaya getirmekti ..bi erkek bebek istedim hatta sevdiğim adamın önüne gecti bu istek...bu da mı bi ego anlamadm? Bi bebek hani nerdeyse bebeği yaptıgım an Adamla işim btcek...
ya benim de öyle çok hikayem var ama göremiyorum artık öyle rüya. en son geçen sene rüyam çıktı öyle diyeyimya benimde kesinlikle çıkardı hatta bi kez şifresini bildiğim bi tanıdığım vardı sürekli birilerine yazar ederdi pislik. birgün gündüz uyudum rüyamda adresine giremedim şifre değişti yazdı kalkar kalmaz bilgisayara koştum ki o ne 1 saat önce değişti yazdıve daha ne hikayeler.. hislerim kuvvetlidir çok fena.. İstiare namazı kılıp rüyaya yatmışlığım bile var
enerjimizi çok düşünerek tek bir şeye yoğunlaşarak harcıyoruz çünkü. ben bu derde düştüm düşeli derler ya o günden beri sadece karma karışık şeyler görür oldum :)ya benim de öyle çok hikayem var ama göremiyorum artık öyle rüya. en son geçen sene rüyam çıktı öyle diyeyim
niye kaybettim ki bunu anlamıyorum, bazen eskiden daha temiz kalpli birisi miydim diye düşünüyorum
İçinde yaşar,yalnızlığı sever,üstüne başına çok özen gösterirKızlaaar balık erkeğini nasıl bilirsiniz?
İçinde yaşar,yalnızlığı sever,üstüne başına çok özen gösterir
ilgiyi pohpohlanmayı seven dışında neşeli capcanlı ama aslında bildiğin 1 günde 4 mevsim yaşayan insanı yoran bir tip. ve gözü dışarıda olur balık erkeklerinin. inanılmaz yorar senin ilgini gördükçe bebekleşir tepene çıkar. kendi ilişkimden pay biçmiyorum arkadaşımın sevgiliside balıktı ve aynı dengesizlikler. kız nişana 1 hafta kala yüzük attı her şey hazırken. balık erkeğine tahammül etmek zordur.. aşırı duygusal karmaşaları olur melankolik haller falan.. ben ettim sen etmeKızlaaar balık erkeğini nasıl bilirsiniz?
ayDeşicem içini dışını zaten hofff yaaaa
ay ben bakırköyde oturuyorum yarın kosa kosa gitsem miYeniyim21 bir türlü gidemedim .Sana ozel hayat mi yoksa isle ilgili mi dedigi cikti daha cok.toprağa geçen sene gitmiştim . Çıkmıştı fali ama hem de zamanında ve kartları çok iyi yorumluyor direk ne varsa onu söylüyor önümüzdeki haftaya gidicem bir gitmek kısmet olmadı enerjisi çok iyiydi sempatik laf cafe gittim nerdeyse hepsini denedim bir Çanakkale enerjim tutmustu.Bu sefer istikamet toprak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?