Binnaz Abla

Yok bakırköy mandal cafede toprak.. bence bıraz akışına bırakmak gerek normale dönmeye çalışıyorum. çabamı kendime iyi gelecek şeylere harcamak istiyorum..
Ben ole cok akisa biraktim ki durdum izliyorum resmen online fala yeni sardim ruyalardan gerek duymuyodum cikiyo diye.ama bazi seyler durdu sanki bende sardim yine meraktan

Bana sölediği an ve gelecek çoğu zaman çıkmıştır. hisleriyle harmanlıyo her zaman.. Umarım beğenirsiniz burada paylaşırsanız yeşillenir herkes:)

Şu dünyada en cok istediğim sey sevdiğim adamın junıoru nı dünyaya getirmekti ..bi erkek bebek istedim hatta sevdiğim adamın önüne gecti bu istek...bu da mı bi ego anlamadm? Bi bebek hani nerdeyse bebeği yaptıgım an Adamla işim btcek...

niyeyse bi tuhaf oldum okuyunca.ben hep kok salmaktan korkanlardanim. gercek olsa keske bu dilegin hayirli olacak sekilde

kız eskiden benim rüyalarım çıkardı aslında. az uğraşıp hislerimi geliştirrsem bir şeyler becerir miyim
ya benimde kesinlikle çıkardı hatta bi kez şifresini bildiğim bi tanıdığım vardı sürekli birilerine yazar ederdi pislik. birgün gündüz uyudum rüyamda adresine giremedim şifre değişti yazdı kalkar kalmaz bilgisayara koştum ki o ne 1 saat önce değişti yazdı ve daha ne hikayeler.. hislerim kuvvetlidir çok fena.. İstiare namazı kılıp rüyaya yatmışlığım bile var

O his bendede var. öyle istiyorum ki cocugumuz olsun. ondan başkasıyla bırak çocuğu birlikte bile olamazmisim gibi geliyor.

ya benim de öyle çok hikayem var ama göremiyorum artık öyle rüya. en son geçen sene rüyam çıktı öyle diyeyim

niye kaybettim ki bunu anlamıyorum, bazen eskiden daha temiz kalpli birisi miydim diye düşünüyorum

enerjimizi çok düşünerek tek bir şeye yoğunlaşarak harcıyoruz çünkü. ben bu derde düştüm düşeli derler ya o günden beri sadece karma karışık şeyler görür oldum :)

Kızlaaar balık erkeğini nasıl bilirsiniz?
ilgiyi pohpohlanmayı seven dışında neşeli capcanlı ama aslında bildiğin 1 günde 4 mevsim yaşayan insanı yoran bir tip. ve gözü dışarıda olur balık erkeklerinin. inanılmaz yorar senin ilgini gördükçe bebekleşir tepene çıkar. kendi ilişkimden pay biçmiyorum arkadaşımın sevgiliside balıktı ve aynı dengesizlikler. kız nişana 1 hafta kala yüzük attı her şey hazırken. balık erkeğine tahammül etmek zordur.. aşırı duygusal karmaşaları olur melankolik haller falan.. ben ettim sen etme

ay ben bakırköyde oturuyorum yarın kosa kosa gitsem mi

2balik erkegi tanidim teki sinif ark teki komsumuzdu. komsumuz Cok haylaz capkin gorunurdu bi kiza asik oldu birkac yil surdu ayrildilar (cok siddetli) kiz evlendi ama cocuk ne eskisi kadar parlak ne de istekli sinif arkimda acayip caliskandi 2sinin ortak ozelligi cok hareketle olup ozenli giyinmeleriydi. Ve uzun iliskileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…