- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
yok benim öyle değildi valla beni olmadığım biri gibi sandı izah etmek icin kendimi parçaladım durdumBence siz adamlara aşık fln değlsnz sadece ego (arasın bakalım !dönsün! sürünsün! o kızı tercih etti beni Nye etmedi?) olay bu... O ego tatmin olacak illa ...:)
Uzakkkk durrr sakınnnnKızlaaar balık erkeğini nasıl bilirsiniz?
Şaşırdım suan benım falım kahve sahaneydı.. hatta şiir gıbı okudum agladımm resmenn okumuşşşş dedıgı 1 ay a belli olurr bilmedı demişler uzuldumtam da ona atmak için çevrimiçi olmasını bekliyordum hızır gibi yetiştiniz kızlar teşekkür ederim
Yok düşme dikkatli git lazımsın bu foruma :)ay ben bakırköyde oturuyorum yarın kosa kosa gitsem mi
bunları konuşup yatınca onu rüyamda gördüm :)enerjimizi çok düşünerek tek bir şeye yoğunlaşarak harcıyoruz çünkü. ben bu derde düştüm düşeli derler ya o günden beri sadece karma karışık şeyler görür oldum :)
inşallah olumlu kısımlar çıkıyodurSelenanın falının bir kısmı çıktı sanırım.
cnm patlak baktırmaSelma Aydın'a baktırıyorum. Gelmesini bekliyorum falın
Ben de eski ilk erk ark gördüm.. Yanında kız ark var kızı kıskanıyorum ... Iyyy iğreyorym o cocuktan bilinç altımda kıskanmam imkansz... Nefret ediıyorum cocuktaninşallah olumlu kısımlar çıkıyodur
elişfim özür dileyerek bişey sormak isterim katinada samyeli ve nil nehri kavuşmamıdırBen de eski ilk erk ark gördüm.. Yanında kız ark var kızı kıskanıyorum ... Iyyy iğreyorym o cocuktan bilinç altımda kıskanmam imkansz... Nefret ediıyorum cocuktan
canm sırası önemli hepsini yaxelişfim özür dileyerek bişey sormak isterim katinada samyeli ve nil nehri kavuşmamıdır
Samyeli zihin bunalımıelişfim özür dileyerek bişey sormak isterim katinada samyeli ve nil nehri kavuşmamıdır
ya ben önce böyle sordum işte bak böyle böyle birbirimizi bosuna tükettik ben seninle konusmak istiyorum hani direkt barısmayalım ama biraz konusalım bakalım duruma göre diye ağzını yokladım direkt benim seninle konusacak bir şeyim olamaz bu saatten sonra seninle aynı yoldan gecicek olsam kaldırım değistiririm yine de istersen bir müddet bekle beni suan bir ilişki düüsnmüyorum dedi böyle deyince sen bana nasıl yedek ayagı yaparsın diye demediğimi bırakmadım saydım sövdüm sen böylesin sen söylesin diye, e o zaman kötü biriysem bana mesaj atma peşimde dolasma artık istemiyorum anla dedi.. egosunu güzel costurdum yaniOnceinawhile kendini hiç kötü hissetme bence çok iyi yapmışsın ben de çoğu kez mesaj atıp saydım sovdum dengesizliklerini gelgitli hallerini egosunu falan insan o an öfke doluyor hinclaniyorsun o bile bile canını acitinca insan ister istemez bir şekilde içindekilerini haykırmak istiyor.Dogal yani yaptığın senin ona mesajla saydirman onun biryerlerini kaldırmaz. Şahsen biri bana böyle Sövse egomu coşturmax. Tam tersi ben seni çok özledim ya da Nasılsın tarzında merak ettim gibisinden dersen o zaman ego tavan yapar.Bak ben o kadar sovdum gine engellemedi.Çünkü bekletiyor bazıları der ya aklına gelmemiştir silmek engellemek ondan engellememis tir. Amaç belli diğerleriyle gezip tozucak beni burda bekleticek o kadar sovdum bas engelle beni etrafta zaten kızlar var ben olsam ne olur olmasam ne olur bAna bir erkek mesajta sovexek anında engellerim ama erkek kafası işte demek ki beni ipliyör sun. Iplemezse Anında engeli basar.Yani diycem o ki bunu yapman çok doğal kendini hiç de kötü hissetme etkiye tepki meselesi o sana yaparsa seni üzere sen de atağa geçersin .
Kusura bakmayın ama egosu filan coşmamış... Düpedüz terbiyesizlik yapmış... Onun egosunu değil, ettiği hakaretleri nereye koyacağınızı düşünün bence... İnsanlar yol ayırımına gelince bu kadar çirkinleşmemeli....ya ben önce böyle sordum işte bak böyle böyle birbirimizi bosuna tükettik ben seninle konusmak istiyorum hani direkt barısmayalım ama biraz konusalım bakalım duruma göre diye ağzını yokladım direkt benim seninle konusacak bir şeyim olamaz bu saatten sonra seninle aynı yoldan gecicek olsam kaldırım değistiririm yine de istersen bir müddet bekle beni suan bir ilişki düüsnmüyorum dedi böyle deyince sen bana nasıl yedek ayagı yaparsın diye demediğimi bırakmadım saydım sövdüm sen böylesin sen söylesin diye, e o zaman kötü biriysem bana mesaj atma peşimde dolasma artık istemiyorum anla dedi.. egosunu güzel costurdum yani
aynen ncarenot katılıyorumKusura bakmayın ama egosu filan coşmamış... Düpedüz terbiyesizlik yapmış... Onun egosunu değil, ettiği hakaretleri nereye koyacağınızı düşünün bence... İnsanlar yol ayırımına gelince bu kadar çirkinleşmemeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?