serefszlk bu..Kusura bakmayın ama egosu filan coşmamış... Düpedüz terbiyesizlik yapmış... Onun egosunu değil, ettiği hakaretleri nereye koyacağınızı düşünün bence... İnsanlar yol ayırımına gelince bu kadar çirkinleşmemeli....
cuktıSelenanın falının bir kısmı çıktı sanırım.
işte bunları kibarca söylemis bir de beni kırmamak icin ama ben cirkeflesince ya nasıl bir cirkefmiş seviyesiz iyiki ayrılmısım falan demiş orada burada madem kötü biriyim niye hala mesaj atıp duruyorsun demek nedir ,neyse kızlar çenem düştüKusura bakmayın ama egosu filan coşmamış... Düpedüz terbiyesizlik yapmış... Onun egosunu değil, ettiği hakaretleri nereye koyacağınızı düşünün bence... İnsanlar yol ayırımına gelince bu kadar çirkinleşmemeli....
tabi ki hepimiz ya da en azından çoğumuz diyim geçtik bu aşamalardankızlar ya bişi sorucam ayrıldıktan sonra kabullenemeyip mesaj atan bir benmiyim yoksa hepimiz yapıyormuyuz bunu reddedilince de gururuma yediremeyip atarı bastım kendimi cok gerizekalı hissediyorum
Ne çıktıSelenanın falının bir kısmı çıktı sanırım.
ben o uzun yazımda "yani okuyor musun şu yazdıklarımı bilmiyorum ama…" diye cümleler kurmuştumBir adam sizi çok sevse de sevmese de uzun şeyler okumaz,okusa da sizin anlatmak istediklerinizi anlamaz çünkü bunalır. Tecrübeyle sabit:)
yazsanda anlamıyorlarben o uzun yazımda "yani okuyor musun şu yazdıklarımı bilmiyorum ama…" diye cümleler kurmuştum
kesin okumuştur diyemiyorum, ben olsam okurdum kesim ama o başlayıp sıkılmayı bırak okumadan silmiş bile olabilir
neyse önemli olan benim kendi kendime içimi dökmemdio okumasa da ben rahatlamıştım:)
ya ahahahahah gerçekten güldümyazsanda anlamıyorlarben ayrılalı 2 ay oldu ve 1 ay önce konuşmak zorunda kaldık en son uzunca yazdım cevap şu: dediklerini anlamadım ama seni çok özledim yinede bizim için en doğrusu bu" gibi zırvalamış o gündür irtibatımız yok anlamıyorlar boş yani yazmak
İnan ki önemli olan o değil hayatım ben de senin gibiydim en iyi @hadicanimsendee ve @Naiaddd bilir ben durduysam herkes durabilir:) bir dost tavsiyesi olarak kabul et ve artık yazma çünkü karşı tarafta "aaa ben bu kızı üzmüşüm" değil "ne diyo bu yine yeaaa" algısı uyanıyor. Seven bir adam bile "bu kız gidemiyor ben bildiğimi okurum" kafasında yaşıyor zaten 2 dk adamla yer değiştirip düşününce de bunun ne demek olduğunu otomatik anlıyoruz. Benim sevgilime yaptığımın çeyreğini bana başka bir adam yaptı direkt engelledim ve kafam rahat etsin diyeydi sorsan ne yazdığını bile hatırlamıyorumben o uzun yazımda "yani okuyor musun şu yazdıklarımı bilmiyorum ama…" diye cümleler kurmuştum
kesin okumuştur diyemiyorum, ben olsam okurdum kesim ama o başlayıp sıkılmayı bırak okumadan silmiş bile olabilir
neyse önemli olan benim kendi kendime içimi dökmemdio okumasa da ben rahatlamıştım:)
tamam tamam yazmıyorum artık, önceki yazdıklarım için de "en azından ben rahatladım" diyip kendimi kandırayımİnan ki önemli olan o değil hayatım ben de senin gibiydim en iyi @hadicanimsendee ve @Naiaddd bilir ben durduysam herkes durabilir:) bir dost tavsiyesi olarak kabul et ve artık yazma çünkü karşı tarafta "aaa ben bu kızı üzmüşüm" değil "ne diyo bu yine yeaaa" algısı uyanıyor. Seven bir adam bile "bu kız gidemiyor ben bildiğimi okurum" kafasında yaşıyor zaten 2 dk adamla yer değiştirip düşününce de bunun ne demek olduğunu otomatik anlıyoruz. Benim sevgilime yaptığımın çeyreğini bana başka bir adam yaptı direkt engelledim ve kafam rahat etsin diyeydi sorsan ne yazdığını bile hatırlamıyorum
tarih ne diyorlar aralık mı…Kızlar merhaba.. şimdi gecen gün falların patladıgıno yazmışım ki hala arkasındayım,lakın acıdan mı dersınız ahmaklıkmı bılemedım,,, adını siz koyun.bi tur daha dondum yorumcuları venüs
Nil güneş
Hüma bal
Asiye(ilk baktırdım begendim)
Kenan Şahın
Hepsi aynı tarıhı verdıii... en olumlu Nil konuştu.. önceden bilememiş dedıgım yorumcularda var arasında cunku şuankı durumu hıcbırı dememişti otomatık bılememoş oluyot dımı o zamab ben yanılmıyotum. Genede yazıyım dedım..
İnan ki önemli olan o değil hayatım ben de senin gibiydim en iyi @hadicanimsendee ve @Naiaddd bilir ben durduysam herkes durabilir:) bir dost tavsiyesi olarak kabul et ve artık yazma çünkü karşı tarafta "aaa ben bu kızı üzmüşüm" değil "ne diyo bu yine yeaaa" algısı uyanıyor. Seven bir adam bile "bu kız gidemiyor ben bildiğimi okurum" kafasında yaşıyor zaten 2 dk adamla yer değiştirip düşününce de bunun ne demek olduğunu otomatik anlıyoruz. Benim sevgilime yaptığımın çeyreğini bana başka bir adam yaptı direkt engelledim ve kafam rahat etsin diyeydi sorsan ne yazdığını bile hatırlamıyorum
kesinlikle katılıyorum. 5 yıllık eski erkek arkadaşım hiçbir şekilde ayrılığı kabul etmedi, çok uğraştı. ofis çıkışına bile gelmiş beni izlemiş. artık delirdim sanıyordum, sürekli biri takip mi ediyor diye bakıyordum ama kimse yok. sonra telefon etti bir gün, seni görmek için iş çıkışlarına geldim vs. diye. -o üzülmesin diye de açıyordum telefonlarını sürekli- 1 sene uğraştı, hayatımda başka biri olmasına rağmen. her aradığında çok bunaldım, bir süre sonra da dinlemedim bile. kırılmasın diye soru kalıplı mesajlara yanıt verdim ama diğerlerine hiç yanıt vermedim. ama bütün enerjimi çekip alıyordu, biraz sevgim kalsaydı onu da tamamen bitirirdi bu darlamasıyla.
yani kızlar hiç ulaşmaya çalışmayın, daha çok bunalır ve uzaklaşır. olacağı varsa oldurmazsınız darlayarak. hem bırakın ne düşündüğünüzü bilmesin, o merak etsin :) siz de bilmedikçe daha çok merak etmiyorsunuz?
inşallah olumlu kısımlar çıkıyodur
Ne cıktı kuzum
cuktı
Ne çıktı
sende bendensin antoniecimtamam tamam yazmıyorum artık, önceki yazdıklarım için de "en azından ben rahatladım" diyip kendimi kandırayım
İptal oldu zaten. Şimdi gizem sitareye baktırıyorum. Çok baktırasım geldicnm patlak baktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?