Binnaz Abla

işte bunları kibarca söylemis bir de beni kırmamak icin ama ben cirkeflesince ya nasıl bir cirkefmiş seviyesiz iyiki ayrılmısım falan demiş orada burada madem kötü biriyim niye hala mesaj atıp duruyorsun demek nedir ,neyse kızlar çenem düştü

kızlar ya bişi sorucam ayrıldıktan sonra kabullenemeyip mesaj atan bir benmiyim yoksa hepimiz yapıyormuyuz bunu reddedilince de gururuma yediremeyip atarı bastım kendimi cok gerizekalı hissediyorum
tabi ki hepimiz ya da en azından çoğumuz diyim geçtik bu aşamalardan
ben neler yazdım bi bilsen ohooo
en son geçen beni engellemesi için mesaj attım, onu saymazsak nerdeyse 1,5 ay olcak ona ulaşmayalı
en son ulaştığımda içimden geçen her şeyi yazmıştım uzun uzun pişman değilim valla çok da rahatlamıştım ama hala ara ara geliyo mesaj atma isteği

Bir adam sizi çok sevse de sevmese de uzun şeyler okumaz,okusa da sizin anlatmak istediklerinizi anlamaz çünkü bunalır. Tecrübeyle sabit:)
ben o uzun yazımda "yani okuyor musun şu yazdıklarımı bilmiyorum ama…" diye cümleler kurmuştum
kesin okumuştur diyemiyorum, ben olsam okurdum kesim ama o başlayıp sıkılmayı bırak okumadan silmiş bile olabilir

neyse önemli olan benim kendi kendime içimi dökmemdi o okumasa da ben rahatlamıştım:)

yazsanda anlamıyorlar ben ayrılalı 2 ay oldu ve 1 ay önce konuşmak zorunda kaldık en son uzunca yazdım cevap şu: dediklerini anlamadım ama seni çok özledim yinede bizim için en doğrusu bu" gibi zırvalamış o gündür irtibatımız yok anlamıyorlar boş yani yazmak

ya ahahahahah gerçekten güldüm

İnan ki önemli olan o değil hayatım ben de senin gibiydim en iyi @hadicanimsendee ve @Naiaddd bilir ben durduysam herkes durabilir:) bir dost tavsiyesi olarak kabul et ve artık yazma çünkü karşı tarafta "aaa ben bu kızı üzmüşüm" değil "ne diyo bu yine yeaaa" algısı uyanıyor. Seven bir adam bile "bu kız gidemiyor ben bildiğimi okurum" kafasında yaşıyor zaten 2 dk adamla yer değiştirip düşününce de bunun ne demek olduğunu otomatik anlıyoruz. Benim sevgilime yaptığımın çeyreğini bana başka bir adam yaptı direkt engelledim ve kafam rahat etsin diyeydi sorsan ne yazdığını bile hatırlamıyorum

tamam tamam yazmıyorum artık, önceki yazdıklarım için de "en azından ben rahatladım" diyip kendimi kandırayım

Kızlar merhaba.. şimdi gecen gün falların patladıgıno yazmışım ki hala arkasındayım,lakın acıdan mı dersınız ahmaklıkmı bılemedım,,, adını siz koyun.bi tur daha dondum yorumcuları venüs
Nil güneş
Hüma bal
Asiye(ilk baktırdım begendim)
Kenan Şahın
Hepsi aynı tarıhı verdıii... en olumlu Nil konuştu.. önceden bilememiş dedıgım yorumcularda var arasında cunku şuankı durumu hıcbırı dememişti otomatık bılememoş oluyot dımı o zamab ben yanılmıyotum. Genede yazıyım dedım..

tarih ne diyorlar aralık mı…
hep bir sonraki ayı söylüyolar çünkü

kesinlikle katılıyorum. 5 yıllık eski erkek arkadaşım hiçbir şekilde ayrılığı kabul etmedi, çok uğraştı. ofis çıkışına bile gelmiş beni izlemiş. artık delirdim sanıyordum, sürekli biri takip mi ediyor diye bakıyordum ama kimse yok. sonra telefon etti bir gün, seni görmek için iş çıkışlarına geldim vs. diye. -o üzülmesin diye de açıyordum telefonlarını sürekli- 1 sene uğraştı, hayatımda başka biri olmasına rağmen. her aradığında çok bunaldım, bir süre sonra da dinlemedim bile. kırılmasın diye soru kalıplı mesajlara yanıt verdim ama diğerlerine hiç yanıt vermedim. ama bütün enerjimi çekip alıyordu, biraz sevgim kalsaydı onu da tamamen bitirirdi bu darlamasıyla.

yani kızlar hiç ulaşmaya çalışmayın, daha çok bunalır ve uzaklaşır. olacağı varsa oldurmazsınız darlayarak. hem bırakın ne düşündüğünüzü bilmesin, o merak etsin :) siz de bilmedikçe daha çok merak etmiyorsunuz?

ben bir tek ayrıldıktan sonra hırsımı alamayıp gılgamıs destanı döşemiştim cevap vermeden heryerden silmişti beni ağır bir mesajdı ama icimi kusup baya rahatlamıstım

inşallah olumlu kısımlar çıkıyodur

Ne cıktı kuzum

cuktı

Olumlu bişey sayılır sanırım kızlar. 2 kişi görmüştü hayatımda. İlki ciddi olmayıp kısa sürücekti ama bana çok iyi gelicekti geçmiştekini unutturmak için falan. O ilk kişi çıktı karşıma galiba. Daha doğrusu eskiden konuştuğumuz beni sevdiğini söylemiş biriydi. Hiç bişey yaşamamıştık bem istemediğim için ama gerçekten beni mutlu ediyordu iyi biriydi. Uzun zaman sonra dün akşam yazdı tekrar konuşmaya başladık

tamam tamam yazmıyorum artık, önceki yazdıklarım için de "en azından ben rahatladım" diyip kendimi kandırayım
sende bendensin antoniecim ben sonra onun üzerine adama bir kere daha mesaj attım işte barısmak icin dayanamadım o istemeyince yine sinirlenip sayıp sövüp darladım olacagı varsa da hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…