başka kımlere baktrıdın kuzumİptal oldu zaten. Şimdi gizem sitareye baktırıyorum. Çok baktırasım geldi
Umarım güzel olur senin için.. kafan dağılır bi nebzede olsaOlumlu bişey sayılır sanırım kızlar. 2 kişi görmüştü hayatımda. İlki ciddi olmayıp kısa sürücekti ama bana çok iyi gelicekti geçmiştekini unutturmak için falan. O ilk kişi çıktı karşıma galiba. Daha doğrusu eskiden konuştuğumuz beni sevdiğini söylemiş biriydi. Hiç bişey yaşamamıştık bem istemediğim için ama gerçekten beni mutlu ediyordu iyi biriydi. Uzun zaman sonra dün akşam yazdı tekrar konuşmaya başladık
Yok hepsiiii şubattt ama hepsiiiii... dınlesen yorumları sanki yanyana bakmışlar tek bııı fark yok.. asıye mart dedı.Allah bılır elbette.. asenata baktırmıcam ama en cok yanılan o oldu.. nasıl oldı anlamadım cunku cok severım asenato sıcak tatlı nayıftir.. bakalımtarih ne diyorlar aralık mı…
hep bir sonraki ayı söylüyolar çünkü
Kimin baktıgı cıkmış oldu?Olumlu bişey sayılır sanırım kızlar. 2 kişi görmüştü hayatımda. İlki ciddi olmayıp kısa sürücekti ama bana çok iyi gelicekti geçmiştekini unutturmak için falan. O ilk kişi çıktı karşıma galiba. Daha doğrusu eskiden konuştuğumuz beni sevdiğini söylemiş biriydi. Hiç bişey yaşamamıştık bem istemediğim için ama gerçekten beni mutlu ediyordu iyi biriydi. Uzun zaman sonra dün akşam yazdı tekrar konuşmaya başladık
SelenaKimin baktıgı cıkmış oldu?
İlk kez baktırıyorumbaşka kımlere baktrıdın kuzum
tamam fala amel olmaz ama ben senin yerinde olsam çok güvenirdim muhtemelenYok hepsiiii şubattt ama hepsiiiii... dınlesen yorumları sanki yanyana bakmışlar tek bııı fark yok.. asıye mart dedı.Allah bılır elbette.. asenata baktırmıcam ama en cok yanılan o oldu.. nasıl oldı anlamadım cunku cok severım asenato sıcak tatlı nayıftir.. bakalım
Onceinawhile şu an ilişki istemiyorum ama istersen beni bekle demek ne demek ne zannediyor kendini acaba.Boşver bence bu ne demek ya niye sen olmadan ben Yaşamaz miyim sen bensiz yapamazsın bekle sen beni canım isterse sana ulaşırim salla gitsin.Benimki de aynı şeyi söyledi ilişkiye bakış açımi biliyorsun benimkinin özel durumu eski nişanlısı tarafından aldatilmasI. Bir ilişkiye baslayaxaktik onun korkakligindan baslayamadik.Ben de biktim açıkçası böyle surumceme den kabak tadi verdi.İçindekiler sayıp bir güzel sovdum Ohh iyi ki yapmışım vallah elime dilimi sağlık o alaycı umursamaz dengesiz davranmak ben sessiz kaliçim. Ben cevap vermesem o daha çok kendini bir şey saniCak.Haddini bildirmişim iyi ki.Ömür torpusu bunlar zamana yazik.Numarasını da silicem yeni bir hat alicam kendimeO silmedi engellemedi numaramı onun yapamadığını ben yapicam.İstese de ulasamaz.Ne yaparsa yapsın.Yerinde kudursun.Ben o silmedim engellemedim o beni nasıl engeller diye beni seviyordu bir kosede bekliyordu acaba hayatına biri mi girdi diye düşünüp kudursun.
ya nasıl bir sallamaktır bu, senin bir mesajınla onun tüm duyguları mı sönmüş de sinirle bir şeyler yazdın diye tüm geleceğinizi bitirmişsin?benimki sehirdısındaydı ailevi olaylarını falan söyledi işte bir de ayrılırken ben icimi kusan bir mesaj atmıstım böyle sonradan barısmak istediğimde o mesajı atmasan belki daha sonra seni özlersem falan en azından iyi hatırlardım aramızda bir şeyler olabilirdi dedi ama o mesajı attığın icin sen mahvettin diyip ihaleyi bana bıraktı bir de gel de kafayı yeme bunların hepsi yalan bahane, ilişkiden en iyi öğrendiğim şey bir insan bir seyi gercekten istiyorsa her yolunu bulur eğer istemiyorsa en ufak seyden bile milyon tane bahane yaratır
engellemedi ben ayrıldıktan sonra attım o mesajı zaten ayrılan tarafta bendim ama o ilişkiyi kafasında bitirmis benim ayrılmam icin elinden geleni yapıyordu bende ayrıldım,sonra da o mesajın üzerine beni heryerden sildi önceden silmemişti sonra acaba dokundumu ağırmı oldu diye düsünürken bir baktım ne ağrı adam instagramdan twitterdan ayrıldığı gibi birden herkesi takip etmeye falan baslamıs, barısmak istediğimde de bunları dedi o mesajındaki sözlerini geri al ondan sonra hazır olursam bakarız gibisinden konustu bende geri almadım hepsinin arkasındayım iyiki de demisim falan diye saydım sövdüm o da tamam istemiyorum kesin kararım dedi, birinin elinde seviyorum diye oyuncak olmaktansa gururumla yalnız kalırım daha iyiya nasıl bir sallamaktır bu, senin bir mesajınla onun tüm duyguları mı sönmüş de sinirle bir şeyler yazdın diye tüm geleceğinizi bitirmişsin?
sana suç atmak için boş boş konuşmuş, naçizane düşüncem.
değer diyormusun yani?ben gittim toprağa sasırtııydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?