Binnaz Abla

Tubaxx nasıldı toprak bildiği şeyler oldu mu merak ettim kaç dakika sürdü fali.

Gizem sitarenin kayit tarzi " cok dusuk sesle soyleyeyim de duymasin uydursun"

zeynep sabahin konusma tarzi da cok iticiymis

Huf banane dimi ama ses tonu etkilio iste asenat tok ve net konusuyor mesela bircok sey yanlis bildi yine de gicikligim yok kadina

katina mı kahve mi attın şevvale ? olumsuz derken ne derece olumsuz...demekki sendin o sıradaki bir kişi...
katina attım canım kahvesini açmıyo zaten bayadır
olumsuz derken sadece bu esas konuda olumsuzdu çocukla barışmayacağımızı söyledi. ama işte 2 ay içinde evleneceğim insanla tanışcakmışım

katina attım canım kahvesini açmıyo zaten bayadır
olumsuz derken sadece bu esas konuda olumsuzdu çocukla barışmayacağımızı söyledi. ama işte 2 ay içinde evleneceğim insanla tanışcakmışım
seni de fallarda özellikle katinada yüzükler evlilikler hayır olsun ne diyeyim :)))

Kızlar binnazda nil güneş mi hülya demir mi dersiniz kahvede çünkü son kredilerim iade hakkım filan var güzel değerlendireyim diyorum ki bugün ferah bi fincanım var..atasım geldi....

seni de fallarda özellikle katinada yüzükler evlilikler hayır olsun ne diyeyim :)))
valla son kartta alyans çıktı
ilk 3 kart için de "maşallah insanlar bunlardan 1 tanesi çıksın diye bir sürü açılım yapıyolar" dedi

ee o kadar güzel güzel seçiyorum da sonuç güzel olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…