- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Ne kadar toprakdeğer diyormusun yani?
38 tl tarot bakıyoNe kadar toprak
Taşınma sırasında atmıştım. Sanki eşyalar toplanmış gibi birşey yazmıştı falında..Beş paragraf bir faldı.Tutarlı tek cümlesi buydu.Binnaz abla'da Peri sel'e baktıran var mı? Varsa çıkan oldu mu?
onun hiç bir dediği cıkmadı bana guzel bakmasına ragmenkızlar ilk olumsuz falımı aldım; şevval erdal
ya aslında tamam esas konuda olumsuzdu sevgilinle barışmayacaksın dedi ama 2 ay içinde evleneceğim insanla tanışacakmışımonun hiç bir dediği cıkmadı bana guzel bakmasına ragmen
katina mı kahve mi attın şevvale ? olumsuz derken ne derece olumsuz...demekki sendin o sıradaki bir kişi...kızlar ilk olumsuz falımı aldım; şevval erdal
Şevval burç istiyor birde katina bakarken kendisi de başka bir desteden kart seçiyorkatina mı kahve mi attın şevvale ? olumsuz derken ne derece olumsuz...demekki sendin o sıradaki bir kişi...
hımm bende deneyeceğim bakalım...Şevval burç istiyor birde katina bakarken kendisi de başka bir desteden kart seçiyor
katina attım canım kahvesini açmıyo zaten bayadırkatina mı kahve mi attın şevvale ? olumsuz derken ne derece olumsuz...demekki sendin o sıradaki bir kişi...
seni de fallarda özellikle katinada yüzükler evlilikler hayır olsun ne diyeyim :)))katina attım canım kahvesini açmıyo zaten bayadır
olumsuz derken sadece bu esas konuda olumsuzdu çocukla barışmayacağımızı söyledi. ama işte 2 ay içinde evleneceğim insanla tanışcakmışım
Teselli armağanı gibi olmuşkatina attım canım kahvesini açmıyo zaten bayadır
olumsuz derken sadece bu esas konuda olumsuzdu çocukla barışmayacağımızı söyledi. ama işte 2 ay içinde evleneceğim insanla tanışcakmışım
valla son kartta alyans çıktıseni de fallarda özellikle katinada yüzükler evlilikler hayır olsun ne diyeyim :)))
Ne sectin yaaa olumluydu senin falkızlar ilk olumsuz falımı aldım; şevval erdal
Bence birini seç at sonra iade al diğerine atKızlar binnazda nil güneş mi hülya demir mi dersiniz kahvede çünkü son kredilerim iade hakkım filan var güzel değerlendireyim diyorum ki bugün ferah bi fincanım var..atasım geldi....
olumsuz derken eski sevgilimle barışmayacakmışım o konuda olumsuz demek istedim çünkü herkes barışcaksınız diyoduKı
Ne sectin yaaa olumluydu senin fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?