kartları attım sana bu arada müsait olduğunda bakarsan mutlu olurumKı
Ne sectin yaaa olumluydu senin fal
o kadar kredim yok bi kahve iade bi katina atabilirim sadece...Bence birini seç at sonra iade al diğerine at
İkisi de değil... hülya sorudan yürüyor. Fincana baktığını bile sanmıyorum. Uydur uydur ipe diz... Nil güneşte kartın kitaptaki yorumu... İade almıştım...Kızlar binnazda nil güneş mi hülya demir mi dersiniz kahvede çünkü son kredilerim iade hakkım filan var güzel değerlendireyim diyorum ki bugün ferah bi fincanım var..atasım geldi....
Taşınma sırasında atmıştım. Sanki eşyalar toplanmış gibi birşey yazmıştı falında..Beş paragraf bir faldı.Tutarlı tek cümlesi buydu.
İade nasıl aldın? Ben de bi yorumu beğenmedim binnaz'daİkisi de değil... hülya sorudan yürüyor. Fincana baktığını bile sanmıyorum. Uydur uydur ipe diz... Nil güneşte kartın kitaptaki yorumu... İade almıştım...
Sezgin hiç atmadim ne atiyorsunuzİşte bu yüzden sezgiden başka fal atmak istemiyorum..Ama krediler iade hakkı batıyor sanki...
tamam fala amel olmaz ama ben senin yerinde olsam çok güvenirdim muhtemelen
çünkü şimdi hepimize aralık dendiği için tarihlerin hepsi yalan ya sonraki ayı söylüyolar işte diyip kendimi dizginlemeye çalışıyorum
ama o kadar insan birden 4 ay sonrasını verse ister istemez ümitlenirdim ben
inşallah en güzeli olur
Sezgin değil canım sezgi candan maille bakıyor binnazda bazen giriyor facei var..kahve attım canım çok iyiydi tarihlere daha var ama çok iyi bildi herşeyi...Sezgin hiç atmadim ne atiyorsunuz
Kızlar ben melekler kahvesine gitmek için arkadaşlarla sözleşmem randevu almak gerek dediler yada bi saat önce orda olun ben o gün geç kaldım arkadaşlar vaktinde oradaydı. beni aradılar geç kaldın gelme almıcaklar dediler geç kaldığım için. masaların dinlendiği ile ilgili dedikodu duymuşlar. çünkü hep garsonlar etrafta dolanıyormuş . şüphelenmiş ve senaryo kurdular. masada kendi aralarında u
Yurda isimlerle hayatlarından bahsetmişler sonra randevu saati gelen arkadaşım içeri girmiş masada konuşulanlar üzerinden isim ve tarih vermiş ne konuştularsa onları söylemiş üç kağıtçı olduklarını anlayınca bir daha uğramadım bile
Valla bizim başımıza geldi masalarda dinleme cihazı var diye dedikodu aldık denedik aynı o şekilde oldu . Ben artık hangi falcıya gitsem konuşmadan kahve iValla bizim masaya bi baksalar da sipariş versek modundaydık bi ara, çocuk bi sipariş aldı mı bayağı uğramadı çünkü, çağırınca da zoraki bakıyordu:) yani bizde öyle bi durum yaşanmadı ama böyle bir şey yapan varsa da skandal gerçekten.
Nil bi süre kahve acmıcakmış. Ama hülya demir cıkmado banaKızlar binnazda nil güneş mi hülya demir mi dersiniz kahvede çünkü son kredilerim iade hakkım filan var güzel değerlendireyim diyorum ki bugün ferah bi fincanım var..atasım geldi....
hımmm katinaya da nil güneş atmam şahsen...Nil bi süre kahve acmıcakmış. Ama hülya demir cıkmado bana
Yanlıs anlamyın Ama begenilen falın iadesini almak bana emeğe haksızlık gibi geldiBence birini seç at sonra iade al diğerine at
Mail atıyosun iban numarasını yolluyor. Parayı yatırıp dekontun fotosunu yolluyorsun. 3-4 gün içinde fal geliyor. 2-3 güne yollarım demişti bana ama biraz geç yollamıştıKızlar ben selena baktırmak istiyorum çok uzun sürüyor mu ne kadar beklediniz baktıranlar ve mail adresine mi arıyoruz nasıl oluyor tam hep adı geçiyo ama heralde özelden maili bilgileri paylaşılıyor
Hangi falcılar demişti aynı dırumdayım:Geçen sene baktırdığımda bütün falcılar bana şubat ayı için "ilişkiniz resmileşecek bir yüzük var" filan demişlerdi. Aklımızda hiç öyle bir düşünce olmamasına rağmen "ya bu kadar kişi söylüyor yoksa cidden mi?" filan diye düşünmeye başlamıştım. Nitekim öyle bir şey olmadı, üstüne adamla ayrıldıkFallar hayal kırıklığı yaratmaktan ibaret bence, bu yüzden eskisine göre çok çok az baktırıyorum artık Baktırdığımda da fazla bel bağlamamaya çalışıyorum. Keşke her şey onların söylediği gibi sütliman olsa ama malesef.
Hangi falcılar demişti aynı dırumdayım:
Venüs
Nil güneş
Kenan şahin
Safıye
Aslında en guvendıgım venüs burda ..
birde su falı baktırdıgım elif var yanı bu kadar tesaduf olabılırmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?