Binnaz Abla

Arkadaşlar ya, binnazda ekin sarpen neden bu kadar ulaşılmaz? Bi türlü yakalayamıyorum. Siz baktırdınız mı ona?

taygun u katinada deneyen var mı 47.5 az değil şimdi...yani iyi bakarsa iade de almaya kıyamam ...

Hangi falcılar demişti aynı dırumdayım:
Venüs
Nil güneş
Kenan şahin
Safıye
Aslında en guvendıgım venüs burda ..
birde su falı baktırdıgım elif var yanı bu kadar tesaduf olabılırmı yaa
şeyi merak ettim acaba sizin kararınız veya tutumunuz etkili oldu mu gelişmelerde? çünkü evlilik kader olabilir ama nişan gibi konular seçenektir bence.

Arkadaşlar ya, binnazda ekin sarpen neden bu kadar ulaşılmaz? Bi türlü yakalayamıyorum. Siz baktırdınız mı ona?

İade aldım. Tek bir nokta atışı yoktu. Ve tüm fal tüm ayrı çiftlere uyacak nitelikteydi.Bu kadar pahalı fiyata o falı görünce bayağı bir kendimi enayi hissetmiştim. Tamam ivvrenç bir adam için dünyanın parasını gömdüm. Ama o kadar da değilim ya..

şeyi merak ettim acaba sizin kararınız veya tutumunuz etkili oldu mu gelişmelerde? çünkü evlilik kader olabilir ama nişan gibi konular seçenektir bence.
Bılmıyorum ki ben barışma sorarım dırek.. aradakiler degışıyor tabi aklım çorba gonlum corba

hayır atmadım da profilde daha çok kahvede iyi gibi anlatmış kendini...o yüzden katina atmayı hiç düşünmedim...
Anladım kahve acmıcam dedı sordum bı sure neden ıyı olduklarını acmıyolar anlamıyorumhisli bi kadın bence ama son karar senın kahve daga dogru zaten en azından enerjın bırebır..

Anladım kahve acmıcam dedı sordum bı sure neden ıyı olduklarını acmıyolar anlamıyorumhisli bi kadın bence ama son karar senın kahve daga dogru zaten en azından enerjın bırebır..
işte online kart fallarına pek güvenmiyorum..şimdi de aklıma kerem avşar ve taygun uzel takıldı..kerem oğlak burcuymuş benimkide...

Peki binnazda en iddialı yorumcu kim sence?

Peki binnazda en iddialı yorumcu kim sence?

Ben Nehir derim kardeş... İlla bayrak şapka görüyor.. Çiçek böcek de var arada ama çıkıyor şimdi...

Sezgi de güzel özenli yazar ama bana çıkmadı.

Hüma Maya kemal falan da tatmin eder off ne anlatmış dersin ama çıkmıyor işte..

Ama altını çiziyorum herkesin favorisi ayrı burda..

Benim çıkmıyor ama dediklerimin burda çok beğeneni falı çıkmışları var şimdi..

Nehir de kişiye göre değişiyor bende tutarlı yanları vardı yoktu diyemem en uzun vadeyi de o verdi...ama bayrak ve harf olayı çok gereksiz komşu teyze gibi hakikatten:)))

Bu saatte fal at sabaha kadar uyuma ha cevap geldi ha gelicek bu işin en gıcık tarafı bu sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…