Binnaz Abla

medyumhiper indirim yapmış kızlar 5 kredi.
baktırsam mı ki dün meleğe baktırdım gene..
benimkine mesaj attım dün bu arada.atmayı düşünüyodum cuma gece karşılaştık çünkü.melekte at bence dedi falcı dinlemem yoksa da:) dediği gibide oldu çocuk beni terslemedi bile gayet iyi konuştuk 2 3 saat..ama arar mı geri bilemiyorum tabiki.
rezzan ve nesibe de sen adım atarsan olumsuz tepki almicaksın demişlerdi bu arada.
çocuk bana sen bendeen nefret ediyosun sanıyodum falan dedi..belki devamı gelir inşallah gelir yani.

hiperi cok basarili bulmadim canim ama sen bilirsin.utemi venusamberi denemediysen oneririm

hiperi cok basarili bulmadim canim ama sen bilirsin.utemi venusamberi denemediysen oneririm

hmm bilmem venusamberi denedim ama fena değildi oda.utemi denemedim onu pek beğenmeyenlerde vardı.venusamberi tekrar okiyim bi ne demiş karar veriyim ona göre:)
başka kimi dersin canım

hmm bilmem venusamberi denedim ama fena değildi oda.utemi denemedim onu pek beğenmeyenlerde vardı.venusamberi tekrar okiyim bi ne demiş karar veriyim ona göre:)
başka kimi dersin canım

canim ben ikisinden cok memnunum acikcasi..baska onerecegim yok su anda.

canim ben ikisinden cok memnunum acikcasi..baska onerecegim yok su anda.

venusamber isabetli yorum yapmış banada geçmiş falında
utemi deniyim bi uygunmuş şu anda venusamber yok ortada
utem bildi mi peki çok özel değilse çıktı mı yada?

canim utem bana ne yapmam konusunda fikir verdi ve onemli bir detayi bildi

bu konusma sonucunda senin icine ne doguyor canim..az cok anlayabildinmi neler hissediyor yada aranizdaki yanlis anlamalar kalktimi..

bu konusma sonucunda senin icine ne doguyor canim..az cok anlayabildinmi neler hissediyor yada aranizdaki yanlis anlamalar kalktimi..

hmm kısmen diyelim canım..ama çok yanlış anlamalar olmuş ortamda onu farkettim konuşmasından..
benim ondan nefret ettiğimi çok rahatsız olduğumu görünce falan diye düşünüyomuş onu aştık en azından.
benimki çok çekingen utangaçtır.dünde dedi suçluluk duygusu (o ayrıldı da) çekinmeden ötürü selam veremiyodum sana sende selam vermeyince saygı duydum hep beni görme diye gözünün içine soka soka etrafında dolanmamaya çalışıyodum falan dedi.
inşallah hala seviyodur ya
rahatsız olursan ben yine gözünün önünde olmamaya çalışırım falan da dedi bilmiyorum ki.hem rahatladım konuştuk diye terslemedi diye hemde arasa keşke diye daha bi dört gözüm

rahatsiz olursan mi neden olasin ki..:)cok ilginc ne burcu bu kisi:44:

rahatsiz olursan mi neden olasin ki..:)cok ilginc ne burcu bu kisi:44:

koç canım ama tuhaf bi yapısı var.
kendi ayrıldı diye utanıyomuş o yüzden napsam saygı duyuyo gibi konuştu ki salaklığından ayrıldı resmen.
birde 3 4 hafta önce en yakın arkadaşı benimle konuşmuştu.o senden seni sevmediği için ayrılmadı başkası yok vs diye ağlamıştım ben eve gelip
o zaman arasın diye diye kendimi yerken adamın benim ondan nefret ettiğimi düşündüğünü öğrendim garip vallahi:)

neden ayrilmis ki senden canim..enteresan..insan iste kafasinda neler kuruyor degilmi babyster..oysa gercekte neler oluyor

neden ayrilmis ki senden canim..enteresan..insan iste kafasinda neler kuruyor degilmi babyster..oysa gercekte neler oluyor

aynen öyle canım..hele ki biz daha çok kuruyoruz.
neden ayrıldığını oda bilmiyodu ki.erkeklerin gel gitleri işte.
pişman olsa keşke ya ooooof!
utemde uygun ama hala bakmadı

aynen öyle canım..hele ki biz daha çok kuruyoruz.
neden ayrıldığını oda bilmiyodu ki.erkeklerin gel gitleri işte.
pişman olsa keşke ya ooooof!
utemde uygun ama hala bakmadı

bakar mutlaka ona ne istersen sor hemen cevaplar yada mutlaka cevaplar canim merak ediyorum banada soyle

bakar mutlaka ona ne istersen sor hemen cevaplar yada mutlaka cevaplar canim merak ediyorum banada soyle

2nci sıradayım ama utem ortada yook:)
tamam canım bakayım iyi çıkcak mı..
venusamberde bana sen iletişime geçersen bu senle konuşur yoksa senin hakkında farklı düşünüyo onu istemediğini falan tarzı yazmış.ekimde baktırmışım aslında bilmiş bi nevi

bayaa bilmis canim..venus bende kalbimde 1 numara utemde 2:)su ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…