Binnaz Abla

bende böyle düşünüyorum sonra umutlanıyorum bekliyorum sonra yine vazgeçiş.. bu gel gitler öyle çok yoruyor ki çok iyi anlıyorum seni

Şu an hayal kırıklığına uğradım maya, huma ve kemal'e baktırdım hepsi de umutlu şeyler söyledi off patlıcak mı şimdi?

Kızlar fallara umut bağlıyoruz tamam da bu insanlar sonuçta mükemmel olsalardı son bir kaç aydır Turkiyede yaşanan yada yaşanacak olan şeyleri bilirler ya ne bileyim darbeyi önceden tahmin eden olmadı mesela

kızlar chat falı ne görüntülü mü oluyor konuşarak mı nasıl oluyor canlı fal kameralı mı mesela ?kerem bi tek kameralı bakıyor....

Kızlar fallara umut bağlıyoruz tamam da bu insanlar sonuçta mükemmel olsalardı son bir kaç aydır Turkiyede yaşanan yada yaşanacak olan şeyleri bilirler ya ne bileyim darbeyi önceden tahmin eden olmadı mesela
Astrolog sema darbeyi bilmisti onu fala zorlayalim

kızlar chat falı ne görüntülü mü oluyor konuşarak mı nasıl oluyor canlı fal kameralı mı mesela ?kerem bi tek kameralı bakıyor....
Binnazdaki chat falini gecen yil denemistim mobilden baglanti kopa kopa cok verimsiz gecmisti aklinizda olsun.
Karsilikli yazisiyorsunuz falciyla. Goruntu yoktu chatte.
A peki fincanli da nasil oluyo? Goruntulu mu

Şu an hayal kırıklığına uğradım maya, huma ve kemal'e baktırdım hepsi de umutlu şeyler söyledi off patlıcak mı şimdi?

Ama ben bunlar başkalarına çıkmışlığı var bana çıkmadı dedim bence nehir belki senin elektriğin başkası ile tutar..Hemen kırılma

sezgi bende son tahlilde net olarak patladı bir konuda. sonucun netleşmesini beklediğim için yazamadım kaç gündür ancak maalesef dediği gibi olmadı. bu durumda aşk mevzusunun da çıkacağını sanmam. çıksaydı iyiydi. kısmet

slm kızlar b,işey sorcam nazar kendini en çok nasıl gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…