bende böyle düşünüyorum sonra umutlanıyorum bekliyorum sonra yine vazgeçiş.. bu gel gitler öyle çok yoruyor ki çok iyi anlıyorum seniBenim canım sıkkın. Benim iş olmayacak öyle hissediyorum. Adamın tavrı sinirlerimi bozuyor. Sayıp sövdüm kendimi yedim.
Artık sessiz sedasız kalıp hiç umursamamayı başarmam lazım. Yoksa tükencem. Yeter ya, vallahi yeter
kime attın?Bu saatte fal at sabaha kadar uyuma ha cevap geldi ha gelicek bu işin en gıcık tarafı bu sanırım:)))
Ben Nehir derim kardeş... İlla bayrak şapka görüyor.. Çiçek böcek de var arada ama çıkıyor şimdi...
Sezgi de güzel özenli yazar ama bana çıkmadı.
Hüma Maya kemal falan da tatmin eder off ne anlatmış dersin ama çıkmıyor işte..
Ama altını çiziyorum herkesin favorisi ayrı burda..
Benim çıkmıyor ama dediklerimin burda çok beğeneni falı çıkmışları var şimdi..
atmadm kimseye kıyamıyorum puancıklarımakime attın?
Astrolog sema darbeyi bilmisti onu fala zorlayalimKızlar fallara umut bağlıyoruz tamam da bu insanlar sonuçta mükemmel olsalardı son bir kaç aydır Turkiyede yaşanan yada yaşanacak olan şeyleri bilirler ya ne bileyim darbeyi önceden tahmin eden olmadı mesela
Binnazdaki chat falini gecen yil denemistim mobilden baglanti kopa kopa cok verimsiz gecmisti aklinizda olsun.kızlar chat falı ne görüntülü mü oluyor konuşarak mı nasıl oluyor canlı fal kameralı mı mesela ?kerem bi tek kameralı bakıyor....
Şaka yapiyorsun ne demiş de bilmiş kiAstrolog sema darbeyi bilmisti onu fala zorlayalim
Darbeden 1 gun once "darbe veya sıkı yonetim" demisti 14 15 temmuz icin. Nette de su varŞaka yapiyorsun ne demiş de bilmiş ki
Evet bende siz dedikten sonra baktım kadın baya iyiymisDarbeden 1 gun once "darbe veya sıkı yonetim" demisti 14 15 temmuz icin. Nette de su var
"Ya tepemizdekiler darbe gibi bir şey yapacak ya da birileri bunların üstüne darbe yapacak"
Birde kitap cikartmis aşk düğümleri diyeDarbeden 1 gun once "darbe veya sıkı yonetim" demisti 14 15 temmuz icin. Nette de su var
"Ya tepemizdekiler darbe gibi bir şey yapacak ya da birileri bunların üstüne darbe yapacak"
fincanlı da karşılıklı konuşma görüntülü .Binnazdaki chat falini gecen yil denemistim mobilden baglanti kopa kopa cok verimsiz gecmisti aklinizda olsun.
Karsilikli yazisiyorsunuz falciyla. Goruntu yoktu chatte.
A peki fincanli da nasil oluyo? Goruntulu mu
Eskiden aylik yorumlari ucretsizken okurdum tutarliydi dusununce faldan daha gerekli bi merak kitabini almayi dusundum bendeBirde kitap cikartmis aşk düğümleri diye
Şu an hayal kırıklığına uğradım maya, huma ve kemal'e baktırdım hepsi de umutlu şeyler söyledi off patlıcak mı şimdi?
Mail atıyosun iban numarasını yolluyor. Parayı yatırıp dekontun fotosunu yolluyorsun. 3-4 gün içinde fal geliyor. 2-3 güne yollarım demişti bana ama biraz geç yollamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?