Ben çözdüm onu zaten. Neleri dikkate alacağımı ayıklayıp dinliyorum adeta..Nehir de kişiye göre değişiyor bende tutarlı yanları vardı yoktu diyemem en uzun vadeyi de o verdi...ama bayrak ve harf olayı çok gereksiz komşu teyze gibi hakikatten:)))
Valla en azından kadın gönderdiğimiz resimlere bakıyor. Kuş böcek bayrak filan birşeyler benzetiyor. ( Müge aydın da hep şapka görürdü ) resme karta bakmadan direk sorudan uyduran fallar da gördük biz. Kasım bitsin yazacağim hepsini.Ben çözdüm onu zaten. Neleri dikkate alacağımı ayıklayıp dinliyorum adeta..
Sezgi bende de önemli bi konuda patladı. Zaten verdiği tarihler de hiç çıkmadı. Sanırım enerjimiz tutmadı yoksa kendisini sevdim. İçten bakıyor belli ama tutmadı maalesef.sezgi bende son tahlilde net olarak patladı bir konuda. sonucun netleşmesini beklediğim için yazamadım kaç gündür ancak maalesef dediği gibi olmadı. bu durumda aşk mevzusunun da çıkacağını sanmam. çıksaydı iyiydi. kısmet
Bende oyle dusunuyorum gecenlerde yazdim mi bilmiyorum sadece soruma cevap vermis kahve de hic mi bir sey goremediniz tek cevapla fal bitirdiniz ?dedim.Bir arkadaşım Asiye ye fal atmış. 5 kuruş etmez kızlar bilginize. Fincan mincan bakmamış. Sorudan uydurmuş gitmiş.
Bu olumsuza açığım diyorsunuz ya hani soru kısmında. Benim dikkatimi çekti. Bunu söyleyen herkese gelen yorumda araya hep bir başka kadın sıkıştırılmış oluyor. Olumsuzdan tek anladıkları bu mu acaba ?
asiyenin falını ben baya ciddiye alıp üzülmüştüm hatta benim yüzümden forumda bir asiye furyası koptu galiba çok özür dilerim çıktım falın etkisinden artık daha iyiyimBir arkadaşım Asiye ye fal atmış. 5 kuruş etmez kızlar bilginize. Fincan mincan bakmamış. Sorudan uydurmuş gitmiş.
Bu olumsuza açığım diyorsunuz ya hani soru kısmında. Benim dikkatimi çekti. Bunu söyleyen herkese gelen yorumda araya hep bir başka kadın sıkıştırılmış oluyor. Olumsuzdan tek anladıkları bu mu acaba ?
Netleştiremedim ama asiyenin iki hesabı var sanırım nurbanu ya da gökay olabilir aklımda kalanasiyenin falını ben baya ciddiye alıp üzülmüştüm hatta benim yüzümden forumda bir asiye furyası koptu galiba çok özür dilerim çıktım falın etkisinden artık daha iyiyim
bende öyle yaptım ki nokta atışları olmuş gerçekten..tarihi de en uzun verenlerden bakalım bekliyorum......Ben çözdüm onu zaten. Neleri dikkate alacağımı ayıklayıp dinliyorum adeta..
Canım aslında banada herkes dönecek sana diyor ama olur mu olmaz mı Allah bilir.biz çok inanırsak fallara inan olacağı varsa bile olmaz.ondan ben kapadım o defteri hayatın akışında yaşıyorum şimdilik.inşallah seninkide biran önce dönsünBanada aynı şekilde geçmiş ve ayrılık sebebi ile ilgili iyi bir analiz yaptı. iştw ilk şu şekilde senlw iletişime geçicek sonra şöyle şöyle olucak çok sabretmen gerek dedi ilk kısım yavaş yavaş olmaya başladı geçen gün 2. kez baktırdım o yüzden gelişme olduğu için benzer şeyleri söyledi ne olursa olsun kavuşacaksınız siz bu ortada dedi bilmiyorum olur olmaz ama bana genelde baktırdığım herkes aynı şeyi söylüyor genelde burdan en popüler kişileri araştırıp baktırdım hepsi aynı şeyleri söyledi
Bende bbaktıracaktım birsüre sonra vazgeçtim.patlak veren falcıları sevmiyorum artıksezgi bende son tahlilde net olarak patladı bir konuda. sonucun netleşmesini beklediğim için yazamadım kaç gündür ancak maalesef dediği gibi olmadı. bu durumda aşk mevzusunun da çıkacağını sanmam. çıksaydı iyiydi. kısmet
İnşallah canım bende istemiyorum aslında fallara bağlı yaşamak ama bir güzel şey duymak motivasyon ediyor insanı ister istemez . bir de hepsi aynı şeyi söyleyince doğru demekki diye düşünüyoruz. Ama şöyle de bir gerçek var ki dönmez diyen falcıya tekrar fal baktıran çok azdır. onlarda ekmeğinin peşinde bir bakıma o yüzden emin olamıyorum inşallah Allah herkese sevdiği ile mutlu olmayı sevdiği kadar da sevilmeyi nasip ederCanım aslında banada herkes dönecek sana diyor ama olur mu olmaz mı Allah bilir.biz çok inanırsak fallara inan olacağı varsa bile olmaz.ondan ben kapadım o defteri hayatın akışında yaşıyorum şimdilik.inşallah seninkide biran önce dönsün
bence sezgiye baktırmanı tavsiye ederim çünkü tarihlerine daha vakit var ama harika bakılmış bi kahve falıydı ki ben fallarıma hep şu notu eklerim olumlu olumsuz ne görüyosanız açığım hayatım netleşsin..ki sezgi dobraymış olumsuz olsa söylermiş burdaki yorumlar öyleydi ben artık arada sırada uğrarım kendinisine:))Bende bbaktıracaktım birsüre sonra vazgeçtim.patlak veren falcıları sevmiyorum artık
Ya bide hepsi 7/24 aynı anda açıkBiryolunvar kadar ergen, atarlı bi fal sitesi gormedim. Hepsi akraba mi ya bu benzerlik hayra alamet degil. falcılar da Musteri hizmetleri de atarlı
kesinlikle bende beğenmedim kaçkez mail attım sadece sema ve serkan teki denedim.Biryolunvar kadar ergen, atarlı bi fal sitesi gormedim. Hepsi akraba mi ya bu benzerlik hayra alamet degil. falcılar da Musteri hizmetleri de atarlı
NUrbanuya baktırdım da gökayı bilmiyorum hiçNetleştiremedim ama asiyenin iki hesabı var sanırım nurbanu ya da gökay olabilir aklımda kalan
çok tatlı bi kadın ya arada uğrayacağım ender falcılardan oldu bu arada sanada teşekkür ederim senin tavsiyelerinle attım sezgiye sonuçta:)Rüyamda sezgiyi gördüm of kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?