Binnaz Abla

Ya bide hepsi 7/24 aynı anda açık
aile muessesi. Kardesiyle bu kadar bnzemiyor insanlar.bunlar boyle benzeri nerde bulmus hayret dogrusu..

kesinlikle bende beğenmedim kaçkez mail attım sadece sema ve serkan teki denedim.

falları iyidi ama site çok kötü hizmet sıfır .

Totalde 4 fal baktirmisim 3u cikmamis 1yil gecmis.yakin zamandaki cevap vermemis..Begenmiyorsaniz baktirmayin baska siteleri deneyin demisler
Zaten 1 falciya 2kez baktirmamisim tamam tum canlilarin derdi para ama bu kadar da paranın usagi olunmaz puanimi sevmiyorsan sil uyeligimi mi diyeyim bende

Edit: o kadar gururluysaniz silin uyeligimi dedim atara atar!

Son düzenleme:
biryolunvarda bir sema var bence. hem dedikleri anlaşılıyor hem de tutarlı. benim patlayacağımı ve üstüne iletişim kopukluğu vs. de bildi.

aaaayh tükendim ben. hüma iyi gelmişti, sezgiye de mi atsam napsam?

çok ilginç yaaa fal atıyorum fal beklemede gözükmüyor mesaj atıyorum olay değişmiyor bi bakıyosun benim fal başkasında gözüküyor çok saçma bi site falcıları iyi mi kötümü bilmem ama ben siteyi hiç beğenmedim..
zaten appı sildiim..

Sitenin terbiyesizligi bir yana alt yapisi hic iyi degil cok eksigi var app hic bilmiyorum ama mobil de kotu

ya bu arada ben can sıkıntısından tellwede falcı hesabı açtım, falcıların forumu re-za-let! tellweye bulaşmayın derim. katina falı vs. açılırken kartların anlamları bir başlığa yazılmış. arkadaş bu işi bilenlerin yapması gerekmiyor mu? kitaba bakıp ben de kendi kendime anlarım. yuh dedim. tellwede sakın katina baktırmayın!

ha bir de kadınlar kulübü yöneticileriyle görüşmelerini istemişler yöneticilerinden onları kötüleyen yazıları engellemek için

Telwede zaten iyi falcı anca 2-3 tane

Bu arada hazır lebara hatırlatmışken geçenlerde aklıma bir şey geldi; Ceren ezgi de sanırım kart anlamlarına internetten bakıyor çünkü açılım yapıyorum dediği zaman mouse sesinden başka bir şey gelmiyordu:))

hahahahaha muhteşem allahım kimlere inanıyoruz ya... OF.

ama hümanın o konuda hakkını yememek lazım. tüm kart sesleri şak şak duyuluyor, özellikle yapılmış gibi de değil. hüma <3

Sezgi candan online olmuyor mu hiç onada mı maille atıyoruz biri bana sezgi candan veya selenanın mail adresini verebilirmi lütfen

hahahahaha muhteşem allahım kimlere inanıyoruz ya... OF.

ama hümanın o konuda hakkını yememek lazım. tüm kart sesleri şak şak duyuluyor, özellikle yapılmış gibi de değil. hüma <3
Hüma bence severek bakıyor zaten fallara. Herkesi evlendirmesi dışında emeği inkar edilemez:) Asenatçığım en özenlisidir fekat terk-i diyar eyledi

Katina da 1 soru icin birden fazla acilim yapilmazmis sadece kartlar anlamsiz cikiyorsa ayni acilimda anlamsiz cikan karta 1 kart daha cekilirmis cevap gelene kadar.
Sayet defalarca ayni soru sorulursa katina ciddiye alinmadigini dusunur dalga gecebilirmis.
Aklinizda bulunmali bence. bunu hic bilmeden ask hayatim ! diye birkac fal atmisligim var ancak x kisi ile durum diye daha ozel sekilde yalnizca 1 fal baktirmisim ve noktaliyorum katinayi cunku tirstim

Kızlar topraga gıttım bugun cok sempatık oda aynı seylerı dedıı.. artık ocak dışında beklemek durumundayım başka umıdım yok( çok baktırmayın yoksa fallar cıkmaz 15 de 1 en az bekleme hatta ayda 1 yetrrlı ck baktırırsanız hc biri cıkmaz dedı

Valla artık fal mı tövbe zaten, bin tane baktırdım. gelişmelere göre dedikleri tek tük çıkana ayda yılda bir atarım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…