- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
aile muessesi. Kardesiyle bu kadar bnzemiyor insanlar.bunlar boyle benzeri nerde bulmus hayret dogrusu..Ya bide hepsi 7/24 aynı anda açık
kesinlikle bende beğenmedim kaçkez mail attım sadece sema ve serkan teki denedim.
falları iyidi ama site çok kötü hizmet sıfır .
Rica ederimçok tatlı bi kadın ya arada uğrayacağım ender falcılardan oldu bu arada sanada teşekkür ederim senin tavsiyelerinle attım sezgiye sonuçta:)
Ama ben bunlar başkalarına çıkmışlığı var bana çıkmadı dedim bence nehir belki senin elektriğin başkası ile tutar..Hemen kırılma
çok ilginç yaaa fal atıyorum fal beklemede gözükmüyor mesaj atıyorum olay değişmiyor bi bakıyosun benim fal başkasında gözüküyor çok saçma bi site falcıları iyi mi kötümü bilmem ama ben siteyi hiç beğenmedim..aile muessesi. Kardesiyle bu kadar bnzemiyor insanlar.bunlar boyle benzeri nerde bulmus hayret dogrusu..
Totalde 4 fal baktirmisim 3u cikmamis 1yil gecmis.yakin zamandaki cevap vermemis..Begenmiyorsaniz baktirmayin baska siteleri deneyin demisler
Zaten 1 falciya 2kez baktirmamisim tamam tum canlilarin derdi para ama bu kadar da paranın usagi olunmaz puanimi sevmiyorsan sil uyeligimi mi diyeyim bende
kırılmadım da hayal kırıklığu sadecenehire atsam mı?
Sitenin terbiyesizligi bir yana alt yapisi hic iyi degil cok eksigi var app hic bilmiyorum ama mobil de kotuçok ilginç yaaa fal atıyorum fal beklemede gözükmüyor mesaj atıyorum olay değişmiyor bi bakıyosun benim fal başkasında gözüküyor çok saçma bi site falcıları iyi mi kötümü bilmem ama ben siteyi hiç beğenmedim..
zaten appı sildiim..
Tamam şekerim hiç şoktan şoka girme diğer bacılar da iyi dinlesin Asiye=NurbanuNUrbanuya baktırdım da gökayı bilmiyorum hiç
Telwede zaten iyi falcı anca 2-3 taneya bu arada ben can sıkıntısından tellwede falcı hesabı açtım, falcıların forumu re-za-let! tellweye bulaşmayın derim. katina falı vs. açılırken kartların anlamları bir başlığa yazılmış. arkadaş bu işi bilenlerin yapması gerekmiyor mu? kitaba bakıp ben de kendi kendime anlarım. yuh dedim. tellwede sakın katina baktırmayın!
ha bir de kadınlar kulübü yöneticileriyle görüşmelerini istemişler yöneticilerinden onları kötüleyen yazıları engellemek için
Bu arada hazır lebara hatırlatmışken geçenlerde aklıma bir şey geldi; Ceren ezgi de sanırım kart anlamlarına internetten bakıyor çünkü açılım yapıyorum dediği zaman mouse sesinden başka bir şey gelmiyordu:))ya bu arada ben can sıkıntısından tellwede falcı hesabı açtım, falcıların forumu re-za-let! tellweye bulaşmayın derim. katina falı vs. açılırken kartların anlamları bir başlığa yazılmış. arkadaş bu işi bilenlerin yapması gerekmiyor mu? kitaba bakıp ben de kendi kendime anlarım. yuh dedim. tellwede sakın katina baktırmayın!
ha bir de kadınlar kulübü yöneticileriyle görüşmelerini istemişler yöneticilerinden onları kötüleyen yazıları engellemek için
Bu arada hazır lebara hatırlatmışken geçenlerde aklıma bir şey geldi; Ceren ezgi de sanırım kart anlamlarına internetten bakıyor çünkü açılım yapıyorum dediği zaman mouse sesinden başka bir şey gelmiyordu:))
Tamam şekerim hiç şoktan şoka girme diğer bacılar da iyi dinlesin Asiye=Nurbanu
Hüma bence severek bakıyor zaten fallara. Herkesi evlendirmesi dışında emeği inkar edilemez:) Asenatçığım en özenlisidir fekat terk-i diyar eyledihahahahaha muhteşemallahım kimlere inanıyoruz ya... OF.
ama hümanın o konuda hakkını yememek lazım. tüm kart sesleri şak şak duyuluyor, özellikle yapılmış gibi de değil. hüma <3
Emin olmak tabi ki imkansız ama arkadaşıma ikisi aynı gün aynı şeyleri söylediEmin misin?
kırılmadım da hayal kırıklığu sadecenehire atsam mı?
Valla artık fal mı tövbe zaten, bin tane baktırdım. gelişmelere göre dedikleri tek tük çıkana ayda yılda bir atarım o kadar.Kızlar topraga gıttım bugun cok sempatık oda aynı seylerı dedıı.. artık ocak dışında beklemek durumundayım başka umıdım yok( çok baktırmayın yoksa fallar cıkmaz 15 de 1 en az bekleme hatta ayda 1 yetrrlı ck baktırırsanız hc biri cıkmaz dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?