- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Herkese değişiyor çıkanlar toprak kim bilmiyorum ama bana da daha önce dedikleri çıkan Falcılar oldu, gel gelelim, şimdilerde onlar bile çıkmıyorToprak vardı dedıgı cıkann...
kızlar ben tek gitmek istemiyorum bende gidicektim tek olunca üşendim gelin beraber gidelimHerkese değişiyor çıkanlar toprak kim bilmiyorum ama bana da daha önce dedikleri çıkan Falcılar oldu, gel gelelim, şimdilerde onlar bile çıkmıyor
Ya bana yine bi dediği çıktı ama kötü moralim bozuldu, eğer enerjin tuttuysa iyi yorumlar, umarım çıkar falı..Kızlar topraga gıttım bugun cok sempatık oda aynı seylerı dedıı.. artık ocak dışında beklemek durumundayım başka umıdım yok( çok baktırmayın yoksa fallar cıkmaz 15 de 1 en az bekleme hatta ayda 1 yetrrlı ck baktırırsanız hc biri cıkmaz dedı
Sezgi is my girl :)Bende bi gazla asiye'ye attım geçmiş tamamda şuan ve gelecekçok tırt.Yazılanları maalesef çok geç gördüm neyse yapacak birşey yok
Sezginin bende tüm sonuç falları 1 ay gecikmelide olsa cıktı
Hümanında öyle yanlız işle ilgili bir konuda tam tersi oldu.o da artık nazarı olsun
hahahahaha muhteşemallahım kimlere inanıyoruz ya... OF.
ama hümanın o konuda hakkını yememek lazım. tüm kart sesleri şak şak duyuluyor, özellikle yapılmış gibi de değil. hüma <3
Harf de çıkıyor yahu:))))At bence..böyle peri padişahı falan bekleme ama en azından bir iki tutarlı şey duyarsın birininde bir dediği çıkar
banaBende bi gazla asiye'ye attım geçmiş tamamda şuan ve gelecekçok tırt.Yazılanları maalesef çok geç gördüm neyse yapacak birşey yok
Hümanında öyle yanlız işle ilgili bir konuda tam tersi oldu.o da artık nazarı olsun
Bende bi gazla asiye'ye attım geçmiş tamamda şuan ve gelecekçok tırt.Yazılanları maalesef çok geç gördüm neyse yapacak birşey yok
Bana da çok güzel gerçekçi çıkarımlar yaptı bu sebeple cikabilecek bir fal diye dusunuyorum ve cidden özenle bakıyorbana
sezgi bana da cıkacak diye dusunuyorum kesin olarak kaderindeki kisi üzüldüğün bu insan değil ve sana geri dönmeyecek bosuna bekleme suanki ilişkisiyle gayet mutlu dedi, hüma binnazdakiler byv fama sema serkan hepsi dönüs var demislerdi ama sezgininki cıktı
bir de demişki eğer ah ettiysen ve neden böyle ben bunları yasıyorum diye uzuluyorsan merak etme 2017 nin ikinci yarısı onun kabusu olacakBana da çok güzel gerçekçi çıkarımlar yaptı bu sebeple cikabilecek bir fal diye dusunuyorum ve cidden özenle bakıyor
Harf de çıkıyor yahu:))))
Oh valla süper yorumlamış bana da pişman olup geri dönecek ama sonra sen ayrılacaksın demiş ondan önceki oha nasil bildi dediklerimden sonra çok inandırıcı geldi :)bir de demişki eğer ah ettiysen ve neden böyle ben bunları yasıyorum diye uzuluyorsan merak etme 2017 nin ikinci yarısı onun kabusu olacakkaderindeki insan bu değil demesi tek tesellim cok daha iyileri bekliyormus beni
Hüma nasıldı pembe tablo mu? Sezgi durumda ve geçmişte çok iyiydi bende gelecek bakalım neler olacakama yani... gaza gelmek istemiyorum... bir hafta bekleyeyim bari hümadan sonra...
sezgiiiiiiiiğ....
Ayama yani... gaza gelmek istemiyorum... bir hafta bekleyeyim bari hümadan sonra...
sezgiiiiiiiiğ....
Hüma nasıldı pembe tablo mu? Sezgi durumda ve geçmişte çok iyiydi bende gelecek bakalım neler olacak
Aysöylemeden edemiycem profil fotoğrafın çok hoşuma gidiyor ya her gördüğümde gülümsüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?