Binnaz Abla

Bende bi gazla asiye'ye attım geçmiş tamamda şuan ve gelecek çok tırt.Yazılanları maalesef çok geç gördüm neyse yapacak birşey yok

Sezginin bende tüm sonuç falları 1 ay gecikmelide olsa cıktı

Hümanında öyle yanlız işle ilgili bir konuda tam tersi oldu.o da artık nazarı olsun

Ya bana yine bi dediği çıktı ama kötü moralim bozuldu, eğer enerjin tuttuysa iyi yorumlar, umarım çıkar falı..

Sezgi is my girl :)

hahahahaha muhteşem allahım kimlere inanıyoruz ya... OF.

ama hümanın o konuda hakkını yememek lazım. tüm kart sesleri şak şak duyuluyor, özellikle yapılmış gibi de değil. hüma <3

Hüma katinada bayağı Prof zaten bence. Filmin sonunu hep mutlu sona bağlamasa kuvvetli yorumcu aslında:)

bana

sezgi bana da cıkacak diye dusunuyorum kesin olarak kaderindeki kisi üzüldüğün bu insan değil ve sana geri dönmeyecek bosuna bekleme suanki ilişkisiyle gayet mutlu dedi, hüma binnazdakiler byv fama sema serkan hepsi dönüs var demislerdi ama sezgininki cıktı

daha öncede söylemistim bence asiye tamamen sorudan yolla cikiyor bana tamamen zit iki yorum yapmisti. Durum analizi tirtsa zaten ciddiye bile alamiyorum

Bana da çok güzel gerçekçi çıkarımlar yaptı bu sebeple cikabilecek bir fal diye dusunuyorum ve cidden özenle bakıyor

Bana da çok güzel gerçekçi çıkarımlar yaptı bu sebeple cikabilecek bir fal diye dusunuyorum ve cidden özenle bakıyor
bir de demişki eğer ah ettiysen ve neden böyle ben bunları yasıyorum diye uzuluyorsan merak etme 2017 nin ikinci yarısı onun kabusu olacak kaderindeki insan bu değil demesi tek tesellim cok daha iyileri bekliyormus beni

bir de demişki eğer ah ettiysen ve neden böyle ben bunları yasıyorum diye uzuluyorsan merak etme 2017 nin ikinci yarısı onun kabusu olacak kaderindeki insan bu değil demesi tek tesellim cok daha iyileri bekliyormus beni
Oh valla süper yorumlamış bana da pişman olup geri dönecek ama sonra sen ayrılacaksın demiş ondan önceki oha nasil bildi dediklerimden sonra çok inandırıcı geldi :)

ama yani... gaza gelmek istemiyorum... bir hafta bekleyeyim bari hümadan sonra...

sezgiiiiiiiiğ....

Hüma nasıldı pembe tablo mu? Sezgi durumda ve geçmişte çok iyiydi bende gelecek bakalım neler olacak

valla pembeciden ziyade daha gerçekçi konuştu. hakikaten tüm anlık analizleri de başarılıydı. yakın gelecekler ilgili bahsettiği ilk iletişim kopukluğu zaten gerçekleşti. bana kesinlikle adım atmamam gerektiğini söyledi mesela. konuşursak da asla sitem etmemem gerektiğini söyledi. (ki etmeyecektim yine de güzel bir uyarı oldu.) bakalım 2 hafta içinde keyifsiz bir konuşma dedi; daha yalnızca 3 gün oldu baktıralı. çıkarsa yazacağım. 4-5 haftaya düzelme verdi, "assssla assssla" diye bastırmış adım atma derken, çok tatlı kadın

Ben artık tırt bakan falcılara verdiğim paraya acımıyorum hata benim ne diye bilmediğim sularda yüzüyorum

Sezginin gercekciliği güzel çıkmasada kızmazdım çünkü düşüncelerimi hatta kafamdan gecen kelimeleri önüme koydu her seferinde tabi çıkan kadar çıkmayanda vardır.herkesin enerjisi bir değil.mesela hüma bana cıktı ama ablama dedikleri cıkmadı şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…