Ben artık tırt bakan falcılara verdiğim paraya acımıyorum hata benim ne diye bilmediğim sularda yüzüyorum
Sezginin gercekciliği güzel çıkmasada kızmazdım çünkü düşüncelerimi hatta kafamdan gecen kelimeleri önüme koydu her seferindetabi çıkan kadar çıkmayanda vardır.herkesin enerjisi bir değil.mesela hüma bana cıktı ama ablama dedikleri cıkmadı şans işte
hahhaa sanırım hepimiz teyy teyy:))))hüma çıktı yazıldıkça ben:
geçmiş aylara iade alınmıyor diye biliyorum alınsa bende alırım kesin...Kızlar binnaz'da geçmiş aya dönük bir falın iadesini isteyebiliyor muyuz? 1 iade hakkım var şu an ama mesela ağustostaki bi falı ıade edebilirler mi?Cevap pls
Bu sezgi nerde kızlar, birde ben atayim katinasinda mi iyi kahvesi miBen artık tırt bakan falcılara verdiğim paraya acımıyorum hata benim ne diye bilmediğim sularda yüzüyorum
Sezginin gercekciliği güzel çıkmasada kızmazdım çünkü düşüncelerimi hatta kafamdan gecen kelimeleri önüme koydu her seferindetabi çıkan kadar çıkmayanda vardır.herkesin enerjisi bir değil.mesela hüma bana cıktı ama ablama dedikleri cıkmadı şans işte
Binnazda sadece kahve bakıyor ama sık online olmuyor dilersen maillede ulaşabilirsinBu sezgi nerde kızlar, birde ben atayim katinasinda mi iyi kahvesi mi
Mail adresini atabilir misinizBinnazda sadece kahve bakıyor ama sık online olmuyor dilersen maillede ulaşabilirsin
İnşallah canım bende istemiyorum aslında fallara bağlı yaşamak ama bir güzel şey
sezgi nasıl?daha öncede söylemistim bence asiye tamamen sorudan yolla cikiyor bana tamamen zit iki yorum yapmisti. Durum analizi tirtsa zaten ciddiye bile alamiyorum
Hayır iade edilmiyor net bilgiKızlar binnaz'da geçmiş aya dönük bir falın iadesini isteyebiliyor muyuz? 1 iade hakkım var şu an ama mesela ağustostaki bi falı ıade edebilirler mi?Cevap pls
bekle hemen sana bununla ilgili bir yorum bulucamYa uzun zamandır fallar için para harcamıyorum.sadece fal puanım vardı ara ara onla baktırdım.sizce Sezgi gerçekten denenmesi gereken bir yorumcumu?ben paramı kendime harcıyorum vede daha mutluyum.ama sezgi için yapılan yorumlar kanıma giriyo bir süredir.azda olsa memnun kalmayan var mı?falı çıkmayan
Tamsm canım sabırsızlıkla bekliyorumbekle hemen sana bununla ilgili bir yorum bulucam
Okudum şimdi canım 2 kez atmışım sezgiye. Geçmiş an falan inanılmaz bilmiş. Ama gelecek ikisinde de fena patlamış. Çok pembeymiş. O pembe tablolar çizdiği adamla kanlı bıçaklıyız şuan yüzünü görsem tükürmem bile o kadar umrumda değil
Ya uzun zamandır fallar için para harcamıyorum.sadece fal puanım vardı ara ara onla baktırdım.sizce Sezgi gerçekten denenmesi gereken bir yorumcumu?ben paramı kendime harcıyorum vede daha mutluyum.ama sezgi için yapılan yorumlar kanıma giriyo bir süredir.azda olsa memnun kalmayan var mı?falı çıkmayan
Ya ben sezgiyi çok seviyorum ama bana geçen seneki falı hiç çıkmamış mesela :)Ya uzun zamandır fallar için para harcamıyorum.sadece fal puanım vardı ara ara onla baktırdım.sizce Sezgi gerçekten denenmesi gereken bir yorumcumu?ben paramı kendime harcıyorum vede daha mutluyum.ama sezgi için yapılan yorumlar kanıma giriyo bir süredir.azda olsa memnun kalmayan var mı?falı çıkmayan
Olumsuz yorum mu istiyorsun ecem23 tam uygunMerhaba ben online baktırmak istiyorum da olumsuz herşeyi söyleyen falcı var mı? yani sırf pembeci gözükmemek için olumsuz söyleyen değil de gördüğünü söyleyen
Merhaba ben online baktırmak istiyorum da olumsuz herşeyi söyleyen falcı var mı? yani sırf pembeci gözükmemek için olumsuz söyleyen değil de gördüğünü söyleyen
Olumsuz yorum mu istiyorsun ecem23 tam uygunantonie
Bide sema var o da felaket tellallığı benim için
Valla ben geçmişi anı yaşadım sağolsun falcıların hepside yaşattı...biz böyle ailecek yaşıyoruz da sonrası gelmediği gibi çizilen senaryolar artık baydı bunada para verilmez ki.biride çıksa dese ki olmuyor olmayacak olduğu kadar idare edecen amen diyecemYa ben sezgiyi çok seviyorum ama bana geçen seneki falı hiç çıkmamış mesela :)
Ama anı falan çok güzel yorumluyor özenli
zaten ben fallarda gelecek beklentim olmuyor düşünceleri merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?