Binnaz Abla

hüma çıktı yazıldıkça ben:

Kızlar binnaz'da geçmiş aya dönük bir falın iadesini isteyebiliyor muyuz? 1 iade hakkım var şu an ama mesela ağustostaki bi falı ıade edebilirler mi?Cevap pls

Kızlar binnaz'da geçmiş aya dönük bir falın iadesini isteyebiliyor muyuz? 1 iade hakkım var şu an ama mesela ağustostaki bi falı ıade edebilirler mi?Cevap pls
geçmiş aylara iade alınmıyor diye biliyorum alınsa bende alırım kesin...

Bu sezgi nerde kızlar, birde ben atayim katinasinda mi iyi kahvesi mi

Ya uzun zamandır fallar için para harcamıyorum.sadece fal puanım vardı ara ara onla baktırdım.sizce Sezgi gerçekten denenmesi gereken bir yorumcumu?ben paramı kendime harcıyorum vede daha mutluyum.ama sezgi için yapılan yorumlar kanıma giriyo bir süredir.azda olsa memnun kalmayan var mı?falı çıkmayan

bekle hemen sana bununla ilgili bir yorum bulucam

Merhaba ben online baktırmak istiyorum da olumsuz herşeyi söyleyen falcı var mı? yani sırf pembeci gözükmemek için olumsuz söyleyen değil de gördüğünü söyleyen

Ya ben sezgiyi çok seviyorum ama bana geçen seneki falı hiç çıkmamış mesela :)
Ama anı falan çok güzel yorumluyor özenli
zaten ben fallarda gelecek beklentim olmuyor düşünceleri merak ediyorum.

Merhaba ben online baktırmak istiyorum da olumsuz herşeyi söyleyen falcı var mı? yani sırf pembeci gözükmemek için olumsuz söyleyen değil de gördüğünü söyleyen

Canım anlık durumlarda işte görüştüğü biri var mı düşünceleri nedir vs gibi şeyleri fama acaip biliyor. Yani gelecek için bir şey diyemem ama anda beni hep şaşırtmıştır. Beklentine bağlı biraz da, bi de birine uyan ötekine uymayabiliyor. Şevval Erdal'ın kahvesini de beğenmiştim ben ama açmıyor bir süredir. Sezgi de özenlidir, pembeci de değil. Asıl Asenat tacı taşıyor da kayıplarda:)

Olumsuz yorum mu istiyorsun ecem23 tam uygun antonie
Bide sema var o da felaket tellallığı benim için

Ecem'i seviyorum ben ya iyi niyetli bi kadın bence evet o da pembeci değil aylar önce bi ara kızlar olumsuz olmak için kastığını yazmıştı ama ben kendi adıma öyle bir şey tecrübe etmedim ve hissetmedim. Bana ilk falı büyük oranda çıkmıştı olumsuz söyledikleri dahil. Ama @seka_ da bendeki kadar isabetli değildi aslında. Enerji faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım. Yeniyim21

Ya ben sezgiyi çok seviyorum ama bana geçen seneki falı hiç çıkmamış mesela :)
Ama anı falan çok güzel yorumluyor özenli
zaten ben fallarda gelecek beklentim olmuyor düşünceleri merak ediyorum.
Valla ben geçmişi anı yaşadım sağolsun falcıların hepside yaşattı...biz böyle ailecek yaşıyoruz da sonrası gelmediği gibi çizilen senaryolar artık baydı bunada para verilmez ki.biride çıksa dese ki olmuyor olmayacak olduğu kadar idare edecen amen diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…