Binnaz Abla

Evet bende seviyorum bana falları çıkan biri ama evet enerji meselesi

hadicanimsendee masalkizi09, geçen sene ecem23 e baktırdım çıkmadı dedikleri, yeni sema yada baktırdım kısacık faldı dediklerinin çıkacağını sanmıyorum olumlu olumsuz arası bişiydi, şimdi ecem23 çıkmayınca baktırmak saçma olur dimi? sema ya iki tane attım çıkmadı,

Kızlar merhaba, buraya yazmıştım çok uzun zamandır fal baktırmıyom diye. Sadece tekrar ne dicek diye serkana fal attım. Sadece yeni biri var mı dedim? (Daha önce baktırcdığımxa ilk falı çıkmıştı, sonra ki fallarında beni exle 2017 evlendirdi, bu sene nişanladı)
Şimdi ise yeni biriyle tanışcakcın, eskisi de döncek ama sen istemiceksin kapatmışsın kapını dedi. İlk bir kaç çıkan falında sonra ki fallarını hep okudum baya hayal dünyası varmış :)) Ailesine benden bahseder şekildeymiş , aileler de tanışacakmış. Asenatta aynılarını dedi fos tabi. İkisinin de bahsettiğinin dışında çok farklı gelişti herşey haberiniz olsun. Ben sırf denemek için gönderdim ve gelen falı da hiç ciddiye almadım. Baktırmayın artık, dışarıya gidin illa baktıracaksınız en azından canlı bir görüntü, ne bileyim havanız değişir dışarda illa bamtıracaksanız

Teşekkür ederim :)

Toprak bana hiçbirşey bilemedi ,bunu söylemek istemezdim

Kizlar ben sanırım birazdan whatsapta profil Resmimi degistiricem bir erkek arkadasimla olan fotoyu kız arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı kız dün bir erkekle fotosunu profil resmi yapmis.Adam aramış kim o resimdeki diye tam bir barışma değil ama işe yaşamış kıskanmis.BAna sen de değiştir dedi değiştiricem birazdan sessizlik bana göre değil koyalım bakalım iyi değilim ben atreaksiyon lazım.

Her erkekte yaramaz o kimi soğur

bu riskli bir adım. hem de biraz çocukça olur. arasa bile güzel bir konuşma geçmesi düşük bir ihtimal. sadece "iletişim" için böyle bir riske girmeye değmez gibi.

Benimki de whatsapp durumum yüzünden hayatımda biri olduğunu sanmış o zaman baya bi kıskançlık yapmıştı öğrenmeye çalışmıştı sonra hayatımda kimse olmadığını söyledim bi kaç hafta sonra kendisi yeni sevgili yaptı. Kıskançlık yapsalar da sevdiklerinden falan değil yani egoları inciniyor o yüzden. Beni nasıl unutur nasıl biriyle olur kıskançlığı.

Vallah kızlar bu bay Dengesize az bile fotodaki kankam seytan durtuyor at diye.

Valla kızlar çıkan bi fal haberi melek yıldız binnaz bi de kadına kızdım eski sevgilim döncek dedi evli barklı adam dedim çat diye adam mesaj atmaz mı yıllar sonra ama diger soledikleri de tırttı yalnız bunu bitek o bildi

Yani herkes enerjisinin uyduğunu düşündüğü falcıyı belirledikten sonra çok dağılmadan o isimlerde devam etse daha mantıklı tabi. Şöyle bi durum var mesela Sezgi'ye yaz başında baktırmıştım anda iyiydi ancak gelecek öngördüğü gibi olmadı. Buna rağmen geçenlerde tekrar attım, çünkü özenli ve hisleriyle baktığını biliyorum. Geçen falı çıkmamış olabilir ama bu çıkabilir, ha bu da çıkmazsa 3.ye gitmem herhalde o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…