- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Evet bende seviyorum bana falları çıkan biri ama evet enerji meselesiEcem'i seviyorum ben ya iyi niyetli bi kadın bence evet o da pembeci değil aylar önce bi ara kızlar olumsuz olmak için kastığını yazmıştı ama ben kendi adıma öyle bir şey tecrübe etmedim ve hissetmedim. Bana ilk falı büyük oranda çıkmıştı olumsuz söyledikleri dahil. Ama @seka_ da bendeki kadar isabetli değildi aslında. Enerji faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım.Yeniyim21
Teşekkür ederim :)Ecem'i seviyorum ben ya iyi niyetli bi kadın bence evet o da pembeci değil aylar önce bi ara kızlar olumsuz olmak için kastığını yazmıştı ama ben kendi adıma öyle bir şey tecrübe etmedim ve hissetmedim. Bana ilk falı büyük oranda çıkmıştı olumsuz söyledikleri dahil. Ama @seka_ da bendeki kadar isabetli değildi aslında. Enerji faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım.Yeniyim21
Toprak bana hiçbirşey bilemedi ,bunu söylemek istemezdimKızlar topraga gıttım bugun cok sempatık oda aynı seylerı dedıı.. artık ocak dışında beklemek durumundayım başka umıdım yok( çok baktırmayın yoksa fallar cıkmaz 15 de 1 en az bekleme hatta ayda 1 yetrrlı ck baktırırsanız hc biri cıkmaz dedı
Ne zaman gittin hiç mi bilemediToprak bana hiçbirşey bilemedi ,bunu söylemek istemezdim
3-4 ay oluyor. Hiç bilemedi canımNe zaman gittin hiç mi bilemedi
Üzüldüm ya anlık hisleri iyi geçmişte iyi, gelecek bende hep çıkıyo ama bazen tutturamıyo, kuzenime De bi dediği çıkmadı diğerleri çıktı sadece3-4 ay oluyor. Hiç bilemedi canım
Valla çok iyi o zamanÜzüldüm ya anlık hisleri iyi geçmişte iyi, gelecek bende hep çıkıyo ama bazen tutturamıyo, kuzenime De bi dediği çıkmadı diğerleri çıktı sadece
Bana gelecek çıkar mı bilmiyorum tabiiValla çok iyi o zaman
Her erkekte yaramaz o kimi soğurKizlar ben sanırım birazdan whatsapta profil Resmimi degistiricem bir erkek arkadasimla olan fotoyu kız arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı kız dün bir erkekle fotosunu profil resmi yapmis.Adam aramış kim o resimdeki diye tam bir barışma değil ama işe yaşamış kıskanmis.BAna sen de değiştir dedi değiştiricem birazdan sessizlik bana göre değil koyalım bakalım iyi değilim ben atreaksiyon lazım.
Kizlar ben sanırım birazdan whatsapta profil Resmimi degistiricem bir erkek arkadasimla olan fotoyu kız arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı kız dün bir erkekle fotosunu profil resmi yapmis.Adam aramış kim o resimdeki diye tam bir barışma değil ama işe yaşamış kıskanmis.BAna sen de değiştir dedi değiştiricem birazdan sessizlik bana göre değil koyalım bakalım iyi değilim ben atreaksiyon lazım.
Benimki de whatsapp durumum yüzünden hayatımda biri olduğunu sanmış o zaman baya bi kıskançlık yapmıştı öğrenmeye çalışmıştı sonra hayatımda kimse olmadığını söyledim bi kaç hafta sonra kendisi yeni sevgili yaptı. Kıskançlık yapsalar da sevdiklerinden falan değil yani egoları inciniyor o yüzden. Beni nasıl unutur nasıl biriyle olur kıskançlığı.Kizlar ben sanırım birazdan whatsapta profil Resmimi degistiricem bir erkek arkadasimla olan fotoyu kız arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı kız dün bir erkekle fotosunu profil resmi yapmis.Adam aramış kim o resimdeki diye tam bir barışma değil ama işe yaşamış kıskanmis.BAna sen de değiştir dedi değiştiricem birazdan sessizlik bana göre değil koyalım bakalım iyi değilim ben atreaksiyon lazım.
Aynen , soğur ve döneceği varsa da dönmezHer erkekte yaramaz o kimi soğur
Ters tepe bilir, kimisi soğur, döneceği varsa dönmezVallah kızlar bu bay Dengesize az bile fotodaki kankam seytan durtuyor at diye.
hadicanimsendee masalkizi09, geçen sene ecem23 e baktırdım çıkmadı dedikleri, yeni sema yada baktırdım kısacık faldı dediklerinin çıkacağını sanmıyorum olumlu olumsuz arası bişiydi, şimdi ecem23 çıkmayınca baktırmak saçma olur dimi? sema ya iki tane attım çıkmadı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?