Binnaz Abla

Bu ters de tepebilir yalnız, kişisine göre değişir. Bence de olgun bir hareket olmayabilir.

Haklısın yeşilçingene ye de attığımda bilmemişti ama sonradan yine attım çıktı dedikleri..

evet geçenlerde bende attım çok özenli ve çok hisli anda hatta karşı tarafta çok daha belirgin hisleri var..öngördüğü tarih çıkar mı bilinmez ama benim kendi hislerimle aynı doğrultuda bilemiyorum..Bende bi falcıya iki kez şans veririm..3.e ye gitmem herhalde...

Bence sevgilinin karakterini düşünerek at böyle bir adımı çünkü mesela benimki normal bir arkadaşımla fotoğraf koysam bile tarihin karanlık sayfalarına gömer beni tenezül edip tepki bile vermez

Haklısın yeşilçingene ye de attığımda bilmemişti ama sonradan yine attım çıktı dedikleri..

Çingeneyi severim ben de, isabetli yorumları var analizleri iyidir. Yani eğer Ecem'in falı çıkmamış da olsa anda iyiydi diyorsan at istersen, ancak hiç beğenmediysen riske etme. İçinden nasıl geliyorsa şekercim:)

Online olunca denemek istiyorum, geysu in bi fikrin var mı acaba?

ben de olgun bir davranış olmadığını ve ters tepebileceğini düşünüyorum. bir de önceden de erkek arkadaşlarınızla resim koyar mıydınız? mesela ben hiçbir yerde fotoğraf paylaşmayan bir insanım. şimdi gidip ayrılık sonrası normal bir fotoğraf koymayı bile geçip erkek bir arkadaşımla koyarsam nispet yapmaya çalıştığım çok belli olur

normalde erkek arkadaşlarınızla fotoğraf çekilip koyan birisiyseniz belki olabilir ama koymuyorsanız şimdi de koymayın, gerçekten amacı belli olur ve çok ucuz durur :/

Son düzenleme:
Dediklerinizde haklısınız kızlar. Yok normalde hiç foto paylasmam whatsapta kendi Fotom duruyor.Ama fotoğraf atmiycam haftasonu konsere gidicektim iki tane konser bileti aldık arkadaşımla bileTheron fotosunu profil resmi yapıp duruma sevgilimle konser keyfi diye aynen yazıcam. BiZ bununla bir ilişkiye baslayamadik kızlar benden hoslandigini soyledi mesajlar aramalar sonra ilişki sevgili olayina bakış açımi biliyorsun eski nişanlısı tarafından aldatilmis o yüzden hep kaçtı. Bir keresinde ona kanka diye mesaj attım gece sabahında ne kankası nerden çıktı bu diye mesaj attı hiç cevap yazmadım. Akşamına kendisi aradı mesajta niye öyle yazdın ne anlama geldiğini biliyor musun dedi ben de ne var bunda küfür değil hakaret değil dedim.Kızlarla gezip tozup beni resmen bekletiyor bir de bana sen benden sonra kimseye iflah olmazsın demisti kendini birsey sanıyor dengesiz.Dengesiz gelgitli adamkızlarla gez toz ben kanka diyince hırla sen git dolas ben saf saf seni bekliyim o devir bitti.Beklenceki adam var beklenmeycek adam var böyle birinin neyi beklenir beni çok üzdü. Onu o kadar sevdiğimi inandırdim ki benim ondan vazfecemeyecegine emin.Bundan sonra işler hiç te öyle değil. Yazınca bakalım nolcak egoşu. Pislik ötesi kimseye iflah olmazmisim görsün bakalım oluyor muyum olmuyor muyum.

yaşlar kaç ?

Gulun kızlar vallah ben 25 o 24 .Arada geliyorlar cidden yenisi gelsin artık.BiRi vardı istemedim Uniden eskiye mazi derler aynen öyle kimbilir kimle turluyordur şimdi ben de saf saf onu bekliyim acaba arar mi mesaj atarsan mi hihi çok arar kimbilir kimle hangi barda geziyor insan sense değil iki üç ay bir gün sesini duyandan duramaz gelen çoktan gelmişti. Fazla pollyannacilik zarar.

Yani biz zaten bir şekilde yol gösterdik, siz ise haklısınız kızlar foto koymayayım en iyisi bileti paylaşıp sevgilimle konser keyfieee yazayım dediniz. (Höeeee?) 25 yaş belli bir olgunluğa erişmek için küçük bir yaş değil bence. Daha ne diyelim size bilemedim ben. Konu kilit

Son düzenleme:
Istedigine de canım hiç alinmam.Doğru düşünemiyorum artık ondan sanırım. Pollyaniciliktan sıkıldım adam sevmiyor o bar senin bu bar benim gelen adam şimdiye çoktan gelmişti giden gitmiş zaten saf saf oturup bekliyim mi acaba aklına geliyor muyum az da olsa hiç zannetmemi. Gelmek isteyen çoktan gelmişti avuntulara gerek yok sonu hüsran.

bende aynen okurken "haklısınız kızlar" kısmını görünce tamam farketmiş dedim de anamm o ne iyice batırmış
Ben hiç böyle şeyler yapmadım senden bana asla yanlış olmaz derdi bu güveni verdiğimden gitti belkide bilemedim ne doğru :)

At bence..böyle peri padişahı falan bekleme ama en azından bir iki tutarlı şey duyarsın birininde bir dediği çıkar

Nehire attım bugün, gelecek odaklı bir soruydu benimki, o yüzden değerlenrdiremiyorum onu şu an. Acaba salladı mı bilemiyorum. Bakalım. Bu arada, siz hiç joker falcıya fal attınız mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…