Binnaz Abla

Yoo asla öyle düşünme "güven" önemli bir duygu ilişkilerde, yani evet kaybetme korkusu olmalı ama bu güvenmemeli demek değil aksine güven her zaman kazandırır. Kalkıp eski sevgiline dönersen güvendiğine dönersin bence seni yoracak olana değil.

(Diğer konuya yorumlarımın tükendiği yerdeyim sevgiler )

Ya bişey sorcam Ceren Ezgi demişken; bana tarotta kişi tarifi yapmıştı karşılaşacağım kişinin yani, ama mesela Benna Küçüker Tarotta kişi tarifi, yani dış görünüş tarifi mümkün değildir demişti. Siz bu konuda bişey biliyor musunuz? Bu arada Ceren Ezginin bana baktığı faldan iki gün sonra bi dediği çıkmıştı imkansız bi şey değildi ama yine de hemen çıkması manidar

Ciddi fal tecrübem var buna rağmen ceren ezgi başta beni etkilemişti ama 3. Faldan sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki: tırt falcı,nabza göre şerbet veriyor. Tarotta fiziksel olarak kişi tarifi yapılmaz yine çok iddialı olmak istemem ama burç ya da konumla alakalı yorum yapılabilse de fiziksel sanmıyorum

Off yine hayal kırıklığı pekii sen Selma Aydına hic fal attın mı?

sizce semayı ve famayı beğenmedim ama ikisinden birine bir kez daha sans versem mi krizlerdeyim zor tutuyorum kendimi

Nehire attım bugün, gelecek odaklı bir soruydu benimki, o yüzden değerlenrdiremiyorum onu şu an. Acaba salladı mı bilemiyorum. Bakalım. Bu arada, siz hiç joker falcıya fal attınız mı?
Sallayacağını sanmıyorum en kötü enerjin tutmaz çıkmaz.Sallamasyon bakmaz.Babamın kızı değil tabi ama ben 3_4 kere attım bu kanıya vardım diyelim
Hiç joker falcı riskine girmedim muhtemelen fal alamayan düşük puanlı arkadaşlar atlıyordur ona sanırım.
Bir kaç sallamasyon profilde buna benzer yorumlar görmüştüm. Seni seçmedim bu ne kötü yorum iade istiyorum diye..

selma aydına bende attım genelleme bi yorum aldım..bilemiyorum...sevmedim herkesin durumuna uygun yorum yapmış..
Bende baktirmistin kendisine. bir tarih verdi atıp tuttu hatta falında sonunda bana muhakkak haber ver olacak dedi. vel hasıl olmadı bende tekrar fal attım kendisine dedim kendinizden eminiz dediğiniz gibi olmadı ne diyorsunuz. Kadın bana falı iade etti kendi kendine. ben sırf o bozulsun diye fal atmistim zaten iade yapmıştı. Selma aydın ve umut çok da falcı değiller tarih atıp tutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…