- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
o nerede?
Gizem hatun geysunun ta kendisi
bende ilk başlarda tellwe de takılırdım sonra Falaleme takıldım sonra da binnaztellweden binnaz abla'ya transfer olmayi dusunuyorum fakat binnazdaki falcilarin tumu cok yapay geliyor. buradaki sayfa sayisi cok fazla oldugu icin de geriye donuk yorumlara pek bakabildigim soylenemez. binnaz abla tayfa beni bir aydinlatabilir misiniz lutfen falcilar konusunda
Denemediysen hiç bulaşma sonuç çıkmıyor zatentellweden binnaz abla'ya transfer olmayi dusunuyorum fakat binnazdaki falcilarin tumu cok yapay geliyor. buradaki sayfa sayisi cok fazla oldugu icin de geriye donuk yorumlara pek bakabildigim soylenemez. binnaz abla tayfa beni bir aydinlatabilir misiniz lutfen falcilar konusunda
eskilere danışmak lazım bence kim tutarlı kim çıkar kimin dediği daha net çıkıyo bide ankete bakmak lazım...bende ilk başlarda tellwe de takılırdım sonra Falaleme takıldım sonra da binnazfalcı önermemizi istiyorsan direk şu diyemem bana çıktı dediğim yok beklemedeyim zaten birinde çıkan diğerinde de çımayabiliyor sonuçta enerji meselesi sen gözüne kestir bilenler yorumlar :)
Keşke eski anketi kaldırmasaydık. Sonuçta forumdan giden artık yazmayan arkadaşlarımız da oy kullanmıştı. Hem meseleleri sonuçlandığı için gitti bu insanlar doğal olarak gerçekçi de bi ankettiYa anket demişken cidden tarihin tozlu sayfalarına gömüldü anket, güncellemek lazım konuyu arada eskiden daha aktif oylama yapılırdı bu konu içindeyken.
Oylamayan varsa sizi şöyle alalım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/
Falı çıkanlar yazmıyor benceKeşke eski anketi kaldırmasaydık. Sonuçta forumdan giden artık yazmayan arkadaşlarımız da oy kullanmıştı. Hem meseleleri sonuçlandığı için gitti bu insanlar doğal olarak gerçekçi de bi ankettikeşke anket kalksın kalkmasın tartışmalarına yetişebilseydim ya
Keşke eski anketi kaldırmasaydık. Sonuçta forumdan giden artık yazmayan arkadaşlarımız da oy kullanmıştı. Hem meseleleri sonuçlandığı için gitti bu insanlar doğal olarak gerçekçi de bi ankettikeşke anket kalksın kalkmasın tartışmalarına yetişebilseydim ya
Çoktan da çok baktırınca öyle oluyor:))hadi yaaa online fal profu olmuşsun resmen:)))
Yani her şeyden önce yazım tarzıyla bile kendini ele veriyor bana göre. Bu arada gizem hatun ya da geysu anda bana çok iyidir iki profile de gittim fakat gelecek patlak,yakın gelecek bileFalalem
Geysu'yu tellweye ilk geldiği zamanlarda denemiştim ama pek bi şey bilememişti. Gizem hatun ise her baktırdığım falda döktürüyor bana. An konusunda benim için en iyi bilen falcı. Geysuyu da ikisinin aynı kişi olma söylentilerinden dolayı bi daha denemedim hiç.
Sen her gece linki paylaş canımYani bence güncellenmesi iyi bir fikirdi yeni isimlerle ama işte kaotik bir hal aldı konu anketin komple kaldırılmasını isteyen arkadaşlar oldu yok yere ortam gerildi. Yeni başlık açma çözümünü bulduk amma velakin başlığa uğrayan YoK maalesef.
Eskiler sandığa uğrasa da 2 oy atsa:)
Falı çıkanlar yazmıyor bence
Anketin o kadar da saçma bir şey olmadığını baştan beri mantıklı donelerle savunuyoruz ki ben 3 ayda bir güncelleyeceğimi de söylemiştim kararlaştırırsak eğer buraya ekleyelim yenidenYani bence güncellenmesi iyi bir fikirdi yeni isimlerle ama işte kaotik bir hal aldı konu anketin komple kaldırılmasını isteyen arkadaşlar oldu yok yere ortam gerildi. Yeni başlık açma çözümünü bulduk amma velakin başlığa uğrayan YoK maalesef.
Eskiler sandığa uğrasa da 2 oy atsa:)
Yani her şeyden önce yazım tarzıyla bile kendini ele veriyor bana göre. Bu arada gizem hatun ya da geysu anda bana çok iyidir iki profile de gittim fakat gelecek patlak,yakın gelecek bile
Baştan beri aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum ama sırf telefondan girmek daha zor oluyor diye bir sürü kargaşa çıktı canım biliyorsun. Aslında ben de genelde telefondan giriyorum şimdi de reklam var anket yerinde?Arkadaşlar sizce de başka başlık altında oy vermemiz saçma değil mi? Falcılar hakkında burda konuşup başka yerde oy verip hangisi fazla oy almış diye bakıyoruz. Bence buraya eklenmeli ve sürekli güncel tutulmalı,herkes oyunu çıkıp çıkmamasına ya da beğenip beğenmemesine göre vermeli,daha da yol gösterici olacağını düşünüyorum.bazen sayfalarca geriye gidip okumak yerine fal atmayı düşündüğünüz biri %1 oy aldıysa o kişiye fal atmanın caydırıcı etkisi olabileceğini düşünüyorum,tamam enerji işi herkese farklı tutuyor ama %1 kişiye de tuttuysa durup bi düşünürüz ya bana da tutmazsa diye:)
Yani telefondan girip yer kaplasa ne olur ki aşşa doğru inince yer açılıyor :) Sanki oturma odamızda sığamıyoruz .:)) Bunlar hep sabırsızlıktan, istediğimize hemen ulaşma çabası:)Baştan beri aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum ama sırf telefondan girmek daha zor oluyor diye bir sürü kargaşa çıktı canım biliyorsun. Aslında ben de genelde telefondan giriyorum şimdi de reklam var anket yerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?