Binnaz Abla

Kızlar yav, sırf iade hakkınız var diye memnun olduğunuz falın iadesini almak kötü olur değil mi? kendimi soruluyorum şu an ahahah

Aşağı yukarı 7 aydır online fal baktırıyorum. Bugüne kadar sadece 2 iade aldım o da tamamen uydurmasyon ve saçmalıklar silsilesiydi. Pek çok kezde iade hakkımı pas geçtim. Sırf iade hakkım var diye iade alınmasını, iade hakkı kullanmak için fal atılmasını ben kendi adıma doğru ve etik bulmuyorum... Hele hele memnunum ama iade hakkım yanmasın düşüncesi benden çok uzak..... Biz nasıl kendimize saygı ve özen bekliyorsak yorumculardan, göstermek de boynumuzun borcu...

Kazen Mune Herkesin fikirleri alındı ve sonucunda güncel bir anket oluşturma kararı aldık. Yeni listemiz bu şekilde;
Biryolunvar
Falcı Aylin
Serkan Tek
Fama
Falcı Sema
İlkay Gür
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı hanım

Binnaz Abla
Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Elif Hanzade
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet
Ceren Ezgi
Maya Demir

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Taraca
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla
Naira Şuman

Fal sepeti
Dennis
Nesibe Tekbaşer
Vildan
Venüs Amber

bu neyin listesi şimdi? beğenilen falcılar mı?
şayet öyleyse. tellwedeki taraca fena patlamıştı bende...

Taraca bende patlamıştı. Var ya, bence bir falcı bazılarında tutturuyor bazılarında hiç tutturamıyor. Kişiye göre değişiyor yaaa.

tamamen konuyla alakasız ama kızlar sizinde zaman zaman geçmişi düsünüp keske o günlere dönebilsem diyip karamsarlığa düstüğünüz oluyor mu :'(

Taraca bende patlamıştı. Var ya, bence bir falcı bazılarında tutturuyor bazılarında hiç tutturamıyor. Kişiye göre değişiyor yaaa.
zaten online ya da yüz yüze falda herkese mutlaka tutturan biri varsa söyleyin hepimiz gidelim. Bir genelleme yapılabilmesi açısından anket yapmak derdindeyiz ki ben beğendiği falcılara yeri elmiş 20 nin üzerinde fal baktırmış biriyim diyebilirim ki; 20 falın 20si bana bile çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…