En son online olduğunda taşındığını söylemişti amaminşallah geri döner:)asenat kılıctan haberi olan var mı? hıc goremedıkson gunlerde yasıyrmu ya fal atasımız var:)
o para çıkar bir yerden kuzuKızlar yav, sırf iade hakkınız var diye memnun olduğunuz falın iadesini almak kötü olur değil mi? kendimi soruluyorum şu an ahahah
aynen falcının ahını almak fena olur bi deo para çıkar bir yerden kuzu
şevval erdal dedik kahve açmıyor dedik, sabah kahve açmış kadın. buraları okuyorsunuz binnazcılar biliyoruuuuuz
Kazen Mune Herkesin fikirleri alındı ve sonucunda güncel bir anket oluşturma kararı aldık. Yeni listemiz bu şekilde;
Biryolunvar
Falcı Aylin
Serkan Tek
Fama
Falcı Sema
İlkay Gür
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı hanım
Binnaz Abla
Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Elif Hanzade
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet
Ceren Ezgi
Maya Demir
Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Taraca
Selena
Serüven
Venceremos
Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla
Naira Şuman
Fal sepeti
Dennis
Nesibe Tekbaşer
Vildan
Venüs Amber
listede olması gerektiği düşünülen falcılar uzun zamandır konuşuldu bu liste çıktıbu neyin listesi şimdi? beğenilen falcılar mı?
Hiç mi tutmadı falı bende baktırdım da hem olumsuz konuştu hemde saçmaydıTaraca bende patlamıştı. Var ya, bence bir falcı bazılarında tutturuyor bazılarında hiç tutturamıyor. Kişiye göre değişiyor yaaa.
Katinası 22,5'a düşmüş, artık açar herhalde zira iki falı da aşağı yukarı aynı şu anda. Sabah açmasını da katinasının düşmesine bağlıyorum
zaten online ya da yüz yüze falda herkese mutlaka tutturan biri varsa söyleyin hepimiz gidelim. Bir genelleme yapılabilmesi açısından anket yapmak derdindeyiz ki ben beğendiği falcılara yeri elmiş 20 nin üzerinde fal baktırmış biriyim diyebilirim ki; 20 falın 20si bana bile çıkmazTaraca bende patlamıştı. Var ya, bence bir falcı bazılarında tutturuyor bazılarında hiç tutturamıyor. Kişiye göre değişiyor yaaa.
Hiç mi tutmadı falı bende baktırdım da hem olumsuz konuştu hemde saçmaydı
birinden hoşlanmıştım, 2 ay sonra sana ulaşacak demişti. İmkansız bisey olduğu gün gibi ortada bi durumdu bu! Zaten yorumunu okuduğumda hiç inanmamıştım çünkü dediğim gibi imkansızdı...[/Qbi kaç kişiye de patlamış zaten
Evet birkerebir de varBirkerebir de begenilmiyor muydu Telwe' de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?