Binnaz Abla

Kızlar aranızda yesilcingene ye kahve atan oldu mu. bi kez de farklı bir fal atmak istiyorum

Kızlar aranızda yesilcingene ye kahve atan oldu mu. bi kez de farklı bir fal atmak istiyorum

ben cumartesi baktırdım kahve falı ve açıkçası erkek arkadaşına bir şeyler yapılıyor vs. diyerek biraz canımı sıktı. burda daha önce anlatmıştım, çerçeveye oturtamıyorum çok olabilitesi yok. her ihtimale karşı dualarımızı ettik filan da, yarım günümün içine etti enerjisi beni aldı götürdü

Arkadaşım attı mantıklı ve iyi analiz yapmış kahve falında, hatta bana attı özelden bende baktım, olumsuzdu ama beklenen bi olumsuzluğu açıkça sölemiş,

T
yaa o cingene miydi.

Arkadaşım attı mantıklı ve iyi analiz yapmış kahve falında, hatta bana attı özelden bende baktım, olumsuzdu ama beklenen bi olumsuzluğu açıkça sölemiş,
Ben önceden katina atmistim fakat kahve hiç kimseye atmadim daha sezgiye atayım dedim gelmedi yesilcingene yada GEYSU ya kahve atıcam çünkü çok fazla katina baktırdım

Ben önceden katina atmistim fakat kahve hiç kimseye atmadim daha sezgiye atayım dedim gelmedi yesilcingene yada GEYSU ya kahve atıcam çünkü çok fazla katina baktırdım
Geysu iyi mi kahve falında? tarot bakıyo sanırım bide dimi? Bende atmak istiyorum da kahve atamıyorum bi türlü

4 kez attım zaman içinde... İlk falında verdiği zamanlar da çıktı bende. Anlık durumda bende fena değildi. 30-40 TL lik fallardan aşağı değil...
Ben severim yeşilçingeneyi... Başka bir şey daha bakalım dediğimde de beni hep geri çevirmiştir... Gerek yok daha yeni baktık diye... Paragöz olmadığı için de ayrıca severim...

Geysu iyi mi kahve falında? tarot bakıyo sanırım bide dimi? Bende atmak istiyorum da kahve atamıyorum bi türlü
GEYSU yu yanlış hatirlamiyorsam @seka_ önermisti o yüzden ona da baktırmak istiyorum. katina ya çok fazla baktirmamak gerekiyormus. en son sevvale katina attım on gün oldu. O yüzden bir kahve deneyim

Katina baktı bende beğendim. katina baktırdınmı mi hiç, verdiği tarihe henüz var ama

katina hüma hariç suana kadar hic baktırmadım kim dersiniz iyi olarak? geysuya mı atsam suana kadar ben hep kahve attım herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…