Kızlar aranızda yesilcingene ye kahve atan oldu mu. bi kez de farklı bir fal atmak istiyorum
ben cumartesi baktırdım kahve falı ve açıkçası erkek arkadaşına bir şeyler yapılıyor vs. diyerek biraz canımı sıktı. burda daha önce anlatmıştım, çerçeveye oturtamıyorum çok olabilitesi yok. her ihtimale karşı dualarımızı ettik filan da, yarım günümün içine etti enerjisi beni aldı götürdü
Arkadaşım attı mantıklı ve iyi analiz yapmış kahve falında, hatta bana attı özelden bende baktım, olumsuzdu ama beklenen bi olumsuzluğu açıkça sölemiş,Kızlar aranızda yesilcingene ye kahve atan oldu mu. bi kez de farklı bir fal atmak istiyorum
yaa o cingene miydi.ben cumartesi baktırdım kahve falı ve açıkçası erkek arkadaşına bir şeyler yapılıyor vs. diyerek biraz canımı sıktı. burda daha önce anlatmıştım, çerçeveye oturtamıyorum çok olabilitesi yok. her ihtimale karşı dualarımızı ettik filan da, yarım günümün içine etti enerjisi beni aldı götürdü
Ben önceden katina atmistim fakat kahve hiç kimseye atmadim daha sezgiye atayım dedim gelmedi yesilcingene yada GEYSU ya kahve atıcam çünkü çok fazla katina baktırdımArkadaşım attı mantıklı ve iyi analiz yapmış kahve falında, hatta bana attı özelden bende baktım, olumsuzdu ama beklenen bi olumsuzluğu açıkça sölemiş,
Geysu iyi mi kahve falında? tarot bakıyo sanırım bide dimi? Bende atmak istiyorum da kahve atamıyorum bi türlüBen önceden katina atmistim fakat kahve hiç kimseye atmadim daha sezgiye atayım dedim gelmedi yesilcingene yada GEYSU ya kahve atıcam çünkü çok fazla katina baktırdım
4 kez attım zaman içinde... İlk falında verdiği zamanlar da çıktı bende. Anlık durumda bende fena değildi. 30-40 TL lik fallardan aşağı değil...Kızlar aranızda yesilcingene ye kahve atan oldu mu. bi kez de farklı bir fal atmak istiyorum
GEYSU yu yanlış hatirlamiyorsam @seka_ önermisti o yüzden ona da baktırmak istiyorum. katina ya çok fazla baktirmamak gerekiyormus. en son sevvale katina attım on gün oldu. O yüzden bir kahve deneyimGeysu iyi mi kahve falında? tarot bakıyo sanırım bide dimi? Bende atmak istiyorum da kahve atamıyorum bi türlü
Katina baktı bende beğendim. katina baktırdınmı mi hiç, verdiği tarihe henüz var ama4 kez attım zaman içinde... İlk falında verdiği zamanlar da çıktı bende. Anlık durumda bende fena değildi. 30-40 TL lik fallardan aşağı değil...
Ben severim yeşilçingeneyi... Başka bir şey daha bakalım dediğimde de beni hep geri çevirmiştir... Gerek yok daha yeni baktık diye... Paragöz olmadığı için de ayrıca severim...
Bende baktırayım bi teşekkürlerGEYSU yu yanlış hatirlamiyorsam @seka_ önermisti o yüzden ona da baktırmak istiyorum. katina ya çok fazla baktirmamak gerekiyormus. en son sevvale katina attım on gün oldu. O yüzden bir kahve deneyim
Geysu'nun Aynı zamanda Gizem hatun ( falalem yanlış hatırlamıyorsam ) olduğu kesin gibi. Eğer Gizem'e baktırdıysanız Geysu'ya gerek yok bence..Bende baktırayım bi teşekkürler
tellwe de 20 kredim var bitsin istiyorum da gizem hatun A atmadımGeysu'nun Aynı zamanda Gizem hatun ( falalem yanlış hatırlamıyorsam ) olduğu kesin gibi. Eğer Gizem'e baktırdıysanız Geysu'ya gerek yok bence..
Aynen o durumdayim kumdankadin gozume ilisiyor ama icime sinmiyor, geysu patladi onu eledim, yesilcingene de 1 kez geeri cevirdi bilemedimtellwe de 20 kredim var bitsin istiyorum da gizem hatun A atmadım
Ben ecem23 e attım bakalım :) kumdankadına baktırdım analizi iyidi ama çıkmadıAynen o durumdayim kumdankadin gozume ilisiyor ama icime sinmiyor, geysu patladi onu eledim, yesilcingene de 1 kez geeri cevirdi bilemedim
Ecemi ben bi kere cok bekledim diye iptal etmistim falı ama merak etmisimdir onu hep hadi hayırlısıBen ecem23 e attım bakalım :) kumdankadına baktırdım analizi iyidi ama çıkmadı
Sabırsız bi kulum bende çok bekletirse çekerim :)Ecemi ben bi kere cok bekledim diye iptal etmistim falı ama merak etmisimdir onu hep hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?