- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
o banada öyle yaptı bi daha deneyip olumsuz kötü birşeylerde görseniz söyleyin yazıp atmayı düşünüyorum...ya yesilcingene bana da ısrarla bakmadı nedir bu anlamadım enerjimizin tutmadığını söylüyor kadir inanır gibi seviyorum de ulan diye sarsıcam o zaman tutucak bence enerjimiz
Bana falınla alakalı değil senden görü alamıyorum yazmıştı. bence olumsuzluktan değilo banada öyle yaptı bi daha deneyip olumsuz kötü birşeylerde görseniz söyleyin yazıp atmayı düşünüyorum...
o banada öyle yaptı bi daha deneyip olumsuz kötü birşeylerde görseniz söyleyin yazıp atmayı düşünüyorum...
imparator acilimi baska sorulara da yanit veriyorkızlar katina sadece askla sorulara mı cevap verir?
Ne istediysen patlamış belkide imkansızı istemişsindirArkadaşlar sormuşsunuz bende bi yandan fallarıma bakıp bi yandan falcılar için analizimi son kez sizinle paylaşmaya karar verdim. Uzunca yazdım. Bu tamamen benim tecrübelerim şimdiden söyliyim kimseye bişey dayatmıyorum vede reklam yok bende.. Neyse onu söylerim..
KAHVE;
Sezgi Candan: Yorumunu en cok begendigim kişi durumu cok iyi biliyo karşı tarafın düşüncelerini sebeplerini vs cok net söylüyo. bende birkac kez cıktı hemde söyledigi tarihde dedigi gibi oldu. Tabi ben şok:) Çıkmadıgı da oldu. Ama dedigim gbi yorumları bile tatmin ediyo diger falcılara göre fazla iyi.
Sedef Çelik: Birkac cümlesi tutarlıydı ama bir kaç cümle içinde o kadar para vermek istemezdim açıkcası. Tarih vermişti ama dedigi gibi olmadı.
Büşra Karadag: Bu kız tatlı biri.. nedense iki üç defa fal attım o anki ruh halim onu gerektirdi..Pembeciymiş sonradan anladım. Bazı ufak tespitleri şaşırtmıştı. Dediği gibi olmadı..
Kemal Devrim: Kibar konuşur kadın ruhundan anlayan bir bey...Durum analizi gayet iyi yazmış karşı tarafıda iyi çözmüş. Ama malesef verdigi tarih çıkmadı hiç öyle bir durum olmadı.
Sahra Buhari: Naif sesli tatlı biri bu da dinlerken huzur bulmuştum arka fonda çalan müziginde etkisiyle. :) Benim ruh halimi kişiligimi ve görsel olark çok iyi anlatmış hatta yüzümde ben oldugunu bilmiş :) Aslında karşı tarafla durumumuzu iyi anlatmış. Ama sonuç olarak patladı..
Gunana Bilici: Soru kısmında şaşırdıgımı söylemişim şimdi okudum da resmen beni keklemiş ne safmışımPembiş ötesi, tamamen hikaye yazmış.
Müge Aydın: Katinaya göre kahvesi bi tık daha önde sanki. Çıktı mı derseniz katinada verdiği süre çoktan doldu bile. kahvede verdigi süre de doldu. sonuç olarak iki falı da patladı. Düşünceleri net açıklamış o konuda hakkını yiyemem ama dedigi olmadı.
Aysun Kırdeniz: Patladı coktan.
Devrim Ekin: Birden fazla baktırmıştım durum tespitini beğendiklerimin arasında kendisi. :) Beni şaşırttıgı oldu. Ufak tefek şeyler cıktı fakat ana konu çıkmadı ne yazıkki.
Aysun Resul: Bişeyler biliyo aslında ama biraz karıştırıyo iki kez fal yolladım ufak bi dediği çıktı :) Ana konu patladı.
Humeyra Taspınar: Patladı.
Muge Toprak: İyi diyemiyorum kötüde degil. İlişki konusunda baya uzatmış süreyi. tarih dolmadı daha. İşle ilgili patladı.
Derin Akarsu: Başlarda güzel anlatmış gittikçe pembeye baglamış. Net tarih vermiş patladı o da.
Elani Soylu: Çok pozitif insanın içini açan moral veren bir yorum. Ama olmadı patladı.
Yagmur Tekin: Sevdim kendisini.Tutarlı bi yorumdu. bildiği şeyler olmuş. Ama malesf patladı.
Selin İmer: Tutkulu bir sevda ateşi sönmemiş :)) bu kadını seviyorum ya:) Her nekadar patlasada durum tespiti iyi.
Ada Balci: Patladı.
Natali Derinsu: Patladı.
Nehir Ateşoglu: Kendisiyle ilgili daha önce görüşümü belirtmiştim. Patladı.
Maya Demir: Güzel bi enerjisi var gercekten.. Durum ve geçmiş tespitleride iyiydi. Dinlerken heyecan veriyo ne yalan söyliym. :) Bildiği şeyler oldu. Sonuca bakarsak yeni bir kişiden bahsetmişti olmadı öyle biri patladı.
Ecmel Akay: İyi niyetli biri ,faldan cok tavsiye vermiş.
Özge Gezici: Olmadı. Patladı.
Eda Su: Eh işte.. kısa bir yorum yazmış. Verdigi tarihin dolmasına birazck kalmış ama cıkacagını hıc zannetmiyorum büyk ihtimal bu da patlar..
Elay Göktürk: Meslegimle ilgili brsey sormadıgım söylemediğim halde bildi ve şaşırttı beni.:)Durum ve geçmiş analizi çok iyi. Sonuc patladı...Yinede begendiklerimden.
Mine Erdem: Mine'de beğendiklerimin arasında. Analizlerini öngörülerini beğeniyorum. :) Daha zamanı var cıkmadı henüz ama söyledikleri mantıksız değil.
Nese Özışık: Eh işte.. diğerlerinden farklı bi öngörüsü olmuş. onunda zamanı var da patlar bence.
Peri Sel: Patladı.
Defne Tanrıkulu: Analizlerini beğendim. ilk Tarot göndermişim patladı. Sonra Kahve gönderdim onunda patlamasına az kaldı.
TAROT;
Ceren Ezgi: Patladı
Acelya Tugra: O an beğenmiştim ama patladı
Deniz Devrim: Patladı
Destina Eren: Patladı
Meryem Dogan: Patladı
Ozlem Saral: Pembeci değil ilk olumsuz başladı sonunu pembeye bağlamadı ama sana kalmış sana bağlı dedi. Pek hisli gelmedi bana. Patladı.
Elif Hanzade: Patladı
Pelin Bilge Özdogru: Olumsuz bi yorumdu. Dedigi gibi ilerledi. Bence mantıksız konusan biri degil. Öngörüleride farklıydı. Cıkar mı bilmem uzun vadeye yaymış.
Sennur Yıldırım: Değişik bir yol çizdi bana. Düşüncelerimi durumumu iyi anlattı. Aynı sekilde bu da uzun vade verdi.
KATİNA;
Mert Göktürk: Fena değildi falda emek harcayan biri oldugunu düşünüyorum. Ama patladı.
Hira Soydan: Chat falı oldugu içi cok kısaydı. Patladı.
Ekin Sarpen: O an begenmiştim. Patladı.
Nil Günes: Kahvesini çok merak ediyodum da yollayamadım bi türlü. 2'dir katinada yakaladım. Yorum olarak başarısız diyemem bildiği şeyler olmuştu. İlk falı patladı. İkincisi beklemede.
Gonca Polat: Patladı
Bade Deniz: Olumsuz oldugu için değil biraz karıştırdıgı için begenmemiştim falını.. Dedikleri doğruydu. Patlamadı ama cıkacak gibi de değil.
Taygun Uzel: Tutarlı bir yorumdu aslında. Bir konu hakkında bildiği bişey beni şaşırtmıştı. Uzun vade vermiş. Patladı diyemiyorum ama olmayacagını düşünüyorum. Soru bölümünde eger dedgim gbi olmazsa şöyle şöyle olur demiş değişiklik göstermiş.
Benna, Şevval, Hülya.. Vs bunlar hakkında düşüncemi önceden yazdıgım için tekrar acıklamama gerek yok :) Ayrıca sildiğim fallarda var beğenmediğim için silmiştim hatırlamadığm için onları yazamadım. Birdaha bu siteye bu kadar para dökermiyim? Tabiki hayııır :)) Benden bu kadar kızlar
üzerimdeki kötü enerjilerden olduğu kanısındayım.:))Bana falınla alakalı değil senden görü alamıyorum yazmıştı. bence olumsuzluktan değil
kötü enerjiler olabilir mi?ben pembe bir yorum istemiyorum diye belirtmiştim. bakmamasının sebebi olumsuz söylemek istememesi değildir
kötü enerjiler olabilir mi?
şöyle demişti enerjim tutmadı seninle saçmalamak istemedim deyip iade etmiş sadece..bilemem, öyle olsa o şekilde söylerdi herhalde
bana da görü alamıyorum fincanınla alakası yok seninle enerjimiz tutmadı demiştişöyle demişti enerjim tutmadı seninle saçmalamak istemedim deyip iade etmiş sadece..
Banada patladi taraca pembeydi falimda baya ekim ortasi demisti patladiHiç mi tutmadı falı bende baktırdım da hem olumsuz konuştu hemde saçmaydı
Hımm anladım baz almıyım ben onu, zaten beğenmedim falınıBanada patladi taraca pembeydi falimda baya ekim ortasi demisti patladi
bende gece 3 falı vardı iade etmek için sebep arıyo diye düşünmüştüm açıkçası..bana da görü alamıyorum fincanınla alakası yok seninle enerjimiz tutmadı demişti
kötü enerji olduğunu zannetmiyorum ben de. öyle bi şey olsa söylerdi
ben o paranın üstüne kredi aldım sonra eceme attımbende gece 3 falı vardı iade etmek için sebep arıyo diye düşünmüştüm açıkçası..
ecem 23 mü o aklımda da fal atasım yok maddi durumdan dolayı:))ben o paranın üstüne kredi aldım sonra eceme attım
çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama güzeldi. tellwede birini arıyosan eğer düşünebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?