Binnaz Abla

Bana falınla alakalı değil senden görü alamıyorum yazmıştı. bence olumsuzluktan değil

Bence de olumsuzlukla ilgisi YoK. Hani bazen bazı fala çok kolay bakılır hisler düşünceler akar gider bazısına da yorum yapmak zor olur. Öyle bir şey bence, yani cidden yorumda zorlandığı için enerji tutmadığı kanısına varıyor gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Kızlar üzerimde yıllardır söylenen kötü enerji yani büyü etkisi var diyorlar duayla bozulmaz diyorlar bildiği etkili dua yada yöntem olan varsa bana yazabilir mi özelden...

Nas felak ayetel kürsi okuyabilirsin. Bir de evi adaçayıyla tütsüle tütsüyü kafanın etrafından da geçir kendi enerjin de temizlensin ben düzenli yaparım:)) duşta sirkeli suyu kafandan aşağı da dökebilirsin negatif enerjiyi temizler. Ayaklarını da kaya tuzu koyduğun bi suda dinlendirebilirsin negatifi alır.

Kızlar yav, sırf iade hakkınız var diye memnun olduğunuz falın iadesini almak kötü olur değil mi? kendimi soruluyorum şu an ahahah
iade et bence helali hoşun olsun.ben her falcıya defalarca gittiğim için vede hiç çıkmadıkları için bir kere iade etmişim çok mu nasılsa falın çıkmayacak düşünme bile derim

Binnazda kredileri tüketicem falcı yok güvendiğim..
kızlar kahvede nehir hariç ona baktırdım önerebileceğiniz kim var ?Ebru iyihuylu mesela??

Falı çıkanlar yazmıyor bence
benim yeni aldığım yorumların çıkıp çıkmadığını anlamam için en geç Nisan ayını beklemem lazım.ha geçen yıl ki yorumlarımı soruyorsan Hümanın ilk falı yüzde yüz çıkmıştı.için engeç nisan ayını
Aynen katılıyorum.Selma ve Umut kadar tarih sallayan başka yorumcu görmedim.bukadar tarih atıpta tutturamamkta yetenekmi yeteneksizlikmi çözemedim

yani çocuğun karakterini çok doğru tahlil etmiş öyle diyeyim
ve pembeci birisi de değil belli. bizim ilişkinin sonunu olumsuz bağladı mesela :)

aşk sonuç mu attınız?
Katina attım cidden cevap geldi adamı iyi analiz etti beni de iyi bağladı sonucu tabi hayırlısı Allah tan, uzun ve özenli yazmış, yeşilçingene de ecem23 te iyi baktı aynı şeyleri söyledi hemen hemen

Ben Hümaya katına atmistim pek beğenmedim ya. tabi tutarmi bilmem ama çok uzun vade verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…