- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
Kızlar üzerimde yıllardır söylenen kötü enerji yani büyü etkisi var diyorlar duayla bozulmaz diyorlar bildiği etkili dua yada yöntem olan varsa bana yazabilir mi özelden...
Anlık durumu bildi mi ecem şuan falıma bakıyo da :)ben o paranın üstüne kredi aldım sonra eceme attım
çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama güzeldi. tellwede birini arıyosan eğer düşünebilirsin
Bana falınla alakalı değil senden görü alamıyorum yazmıştı. bence olumsuzluktan değil
Kızlar üzerimde yıllardır söylenen kötü enerji yani büyü etkisi var diyorlar duayla bozulmaz diyorlar bildiği etkili dua yada yöntem olan varsa bana yazabilir mi özelden...
yani çocuğun karakterini çok doğru tahlil etmiş öyle diyeyimAnlık durumu bildi mi ecem şuan falıma bakıyo da :)
iade et bence helali hoşun olsun.ben her falcıya defalarca gittiğim için vede hiç çıkmadıkları için bir kere iade etmişim çok mu nasılsa falın çıkmayacak düşünme bile derimKızlar yav, sırf iade hakkınız var diye memnun olduğunuz falın iadesini almak kötü olur değil mi? kendimi soruluyorum şu an ahahah
Şevvali bekliyoruzBinnazda kredileri tüketicem falcı yok güvendiğim..
kızlar kahvede nehir hariç ona baktırdım önerebileceğiniz kim var ?Ebru iyihuylu mesela??
benim yeni aldığım yorumların çıkıp çıkmadığını anlamam için en geç Nisan ayını beklemem lazım.ha geçen yıl ki yorumlarımı soruyorsan Hümanın ilk falı yüzde yüz çıkmıştı.için engeç nisan ayınıFalı çıkanlar yazmıyor bence
Aynen katılıyorum.Selma ve Umut kadar tarih sallayan başka yorumcu görmedim.bukadar tarih atıpta tutturamamkta yetenekmi yeteneksizlikmi çözemedimBende baktirmistin kendisine. bir tarih verdi atıp tuttu hatta falında sonunda bana muhakkak haber ver olacak dedi. vel hasıl olmadı bende tekrar fal attım kendisine dedim kendinizden eminiz dediğiniz gibi olmadı ne diyorsunuz. Kadın bana falı iade etti kendi kendine. ben sırf o bozulsun diye fal atmistim zaten iade yapmıştı. Selma aydın ve umut çok da falcı değiller tarih atıp tutuyorlar
Katina attım cidden cevap geldi adamı iyi analiz etti beni de iyi bağladı sonucu tabi hayırlısı Allah tan, uzun ve özenli yazmış, yeşilçingene de ecem23 te iyi baktı aynı şeyleri söyledi hemen hemenyani çocuğun karakterini çok doğru tahlil etmiş öyle diyeyim
ve pembeci birisi de değil belli. bizim ilişkinin sonunu olumsuz bağladı mesela :)
aşk sonuç mu attınız?
benim yeni aldığım yorumların çıkıp çıkmadığını anlamam için en geç Nisan ayını beklemem lazım.ha geçen yıl ki yorumlarımı soruyorsan Hümanın ilk falı yüzde yüz çıkmıştı.için engeç nisan ayını
Ben:tekrarlıyorum, hüma çıktı yazıldıkça ben:
ben pek beğenmedim açıkçası yüzeyseldi birazBinnazda kredileri tüketicem falcı yok güvendiğim..
kızlar kahvede nehir hariç ona baktırdım önerebileceğiniz kim var ?Ebru iyihuylu mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?