Binnaz Abla

haha ay niye sabahtan beri merak ettim. Kahvesi dahami iyi

valla kadının profilinde yazana bakınca kahvesinin daha iyi olduğu sonucu çıkıyor. hümaya katina baktırdıktan sonra başkasına baktırasım da yok açıkçası. yorumlarda da kahveyi katinayla desteklediği yazıyordu

hm anladim bende genelde kahve baktirmasini seviyorum ama malesef bazi falcilar (bakiniz: Hüma) sadece katina bakiyor.

ben üzerlik ve tuz yakıyorum. O kadar rahatlıyorum ki anlatamam ....kartlarmı da tütsülerim ...

ben üzerlik ve tuz yakıyorum. O kadar rahatlıyorum ki anlatamam ....kartlarmı da tütsülerim ...

bunu bana bir arkadaşım önermişti. bir tutam da çörek otu ekletirdi. almanyada tek kalırken bir ara evde her şey olur olmadık kırılıyordu, ama öyle böyle saçma şekilde değil. bir arkadaşım bu üçlüyü getirdi. tüm kötü enerjiler gitsin diye diye yaktım. artık kül olmuştu içindeki her şey yine de çıt çıt çıt ses geliyordu. inanılmaz rahatlatıyor

Ne istediysen patlamış belkide imkansızı istemişsindir
Uzun uzun yazmışın oncelıkle sagol.patladı derken tarıhmı gectı yoksa dedıklerının tam tersımı oldu yada hıc mi cıkmadı?? Nil güneşi ve peri sel in dedıklerınde ozellıkle?

Nil güneşin katinası için yorum yaparmısınız?? Bıde peri sel baktıran cıkan varmıoo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…