şevval canım, gülüm! katinanı değil kahveni istiyoruz, duy bizi!
haha ay niye sabahtan beri merak ettim. Kahvesi dahami iyi
valla kadının profilinde yazana bakınca kahvesinin daha iyi olduğu sonucu çıkıyor. hümaya katina baktırdıktan sonra başkasına baktırasım da yok açıkçası. yorumlarda da kahveyi katinayla desteklediği yazıyordu
ben üzerlik ve tuz yakıyorum. O kadar rahatlıyorum ki anlatamam ....kartlarmı da tütsülerim ...Nas felak ayetel kürsi okuyabilirsin. Bir de evi adaçayıyla tütsüle tütsüyü kafanın etrafından da geçir kendi enerjin de temizlensin ben düzenli yaparım:)) duşta sirkeli suyu kafandan aşağı da dökebilirsin negatif enerjiyi temizler. Ayaklarını da kaya tuzu koyduğun bi suda dinlendirebilirsin negatifi alır.
ben üzerlik ve tuz yakıyorum. O kadar rahatlıyorum ki anlatamam ....kartlarmı da tütsülerim ...
Üzerlik tohumu ve tuzu tavada yakıyorsun böle tütüyo o koku cok rahatlatıyo beniTuz yakmak nasıl oluyor
Yoo bi hata olmus olmali 15 kredi hatta. bakiyor halaKızlar kahvede yesilcingene görünmüyor. bakmıyor mu artık kahve
Peri sel denenebılırBinnazda kredileri tüketicem falcı yok güvendiğim..
kızlar kahvede nehir hariç ona baktırdım önerebileceğiniz kim var ?Ebru iyihuylu mesela??
Uzun uzun yazmışın oncelıkle sagol.patladı derken tarıhmı gectı yoksa dedıklerının tam tersımı oldu yada hıc mi cıkmadı?? Nil güneşi ve peri sel in dedıklerınde ozellıkle?Ne istediysen patlamış belkide imkansızı istemişsindir
Begenmemiştim. ...Nil güneşin katinası için yorum yaparmısınız?? Bıde peri sel baktıran cıkan varmıoo??
Bende görünmüyor atamadimYoo bi hata olmus olmali 15 kredi hatta. bakiyor hala
telefondan giriyorsanz masaustu gorunumu ile deneyince cikiyorBende görünmüyor atamadim
masalkizi- ve lebara Şevval Erdal'ı ben uzun süre kahve için bekledim açmadı katina atmıştım geçmişte ve anda çok çok isabetliydi bence deneyin :) öyle pembecide değil gibiydi
Hayır ben yakalayamadımsanıyorum ikimiz de yakaladık kahvedemasalkizi- . umarım dediğiniz gibidir :)
kahve açmıyor nasılsa diye katina attıktan kısa bir süre sonra kahve açmaya başlaması beni üzüyor…sanıyorum ikimiz de yakaladık kahvedemasalkizi- . umarım dediğiniz gibidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?