kahve açmıyor nasılsa diye katina attıktan kısa bir süre sonra kahve açmaya başlaması beni üzüyor…
zaten katinasını da beğenmemiştim
Merakla bekliyoruzbiz feyk hesaplarımızdan facebookta darladık, ilkinde yakalayamadık başarısız olduk :/masalkizi- yakalayamamış ama ben de son saniye yakaladım sanırım. yorumlarımı hemen ileteceğim bakınca
Ben sisteme bildirmiştimKızlar fal iadesi nasıl yapılıyor Ebru iyihuylu iğrenç bi fal yorumu aldım...
evet öyle yaptım iademi aldım bu kadının ne dediği bile belli değil..çok saçma bi fal olmuş....Ben sisteme bildirmiştim
Katina kartları yere düşerse baktiran için kötü sonuçlar yaşanır olgusu doğru muSkldmmm yaaa Spesfk konulu bi katina bakmak istyorum teyit için atsblrsnz dönecek mi olcak mı vs
Sema ya ne atmistim kahve mi, birde ne ciktikızlar aramadan baktımda sezgi için anı çok iyi yorumluyo demişsiniz gelecek geneli çıkmamış galibayinede merak ettim anı bilmekte önemli benim için karşı tarafın düşüncesi sonuçta düşünüyosa dönme ihtimali vardır bu arada serkan teke baktırdım geçenlerde fena değildi geçen sene semanın falıda bir kısım çıkmış gibi
Ben su falı atmıştım yani iş olarak kısmi bilmiş geçici bir işim oldu dediği gibi özel hayattada harf tutmuş ve tanışma kısmınıda zaman tutmamış onda yani çok iyide diyemem ama fena değil diyelimSema ya ne atmistim kahve mi, birde ne cikti
Yok sadece destene bi baskası dokunmamalı dye blıorum tarot da öle ...sana özel olmalı kartlar ve ipek kumaş ta saklanmalı... Sürekli de acılım yapılmamalı aynı konu için ...Katina kartları yere düşerse baktiran için kötü sonuçlar yaşanır olgusu doğru mu
Sürekli açılım yapılırsa ne olur,Yok sadece destene bi baskası dokunmamalı dye blıorum tarot da öle ...sana özel olmalı kartlar ve ipek kumaş ta saklanmalı... Sürekli de acılım yapılmamalı aynı konu için ...
Kartlar dogruyu söylememeye başlar... Saçma sapan kartlar cıkar yani...1 konu için 1 acılım yap sonra bırak evreneSürekli açılım yapılırsa ne olur,
ohooo biz bitmişiz o zamanKartlar dogruyu söylememeye başlar... Saçma sapan kartlar cıkar yani...1 konu için 1 acılım yap sonra bırak evrene
Ben bir ayda toplam kaç katina baktırdım biliyorum bile. ne sıklıkla baktırmak sağlıklı olurKartlar dogruyu söylememeye başlar... Saçma sapan kartlar cıkar yani...1 konu için 1 acılım yap sonra bırak evrene
1 kere baktr yeter yaaa 1 konu için...Ben bir ayda toplam kaç katina baktırdım biliyorum bile. ne sıklıkla baktırmak sağlıklı olur
Lütfen dinliyorum... Melekler kahvesinden bildireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?