Binnaz Abla

kahve açmıyor nasılsa diye katina attıktan kısa bir süre sonra kahve açmaya başlaması beni üzüyor…
zaten katinasını da beğenmemiştim

biz feyk hesaplarımızdan facebookta darladık, ilkinde yakalayamadık başarısız olduk :/ masalkizi- yakalayamamış ama ben de son saniye yakaladım sanırım. yorumlarımı hemen ileteceğim bakınca

Ela kılıcarslana baktran oldumu? Ben 2 defa baktırdım baya iidi. Baska fikri olan varsa merak ettim

kızlar aramadan baktımda sezgi için anı çok iyi yorumluyo demişsiniz gelecek geneli çıkmamış galiba yinede merak ettim anı bilmekte önemli benim için karşı tarafın düşüncesi sonuçta düşünüyosa dönme ihtimali vardır bu arada serkan teke baktırdım geçenlerde fena değildi geçen sene semanın falıda bir kısım çıkmış gibi

Sema ya ne atmistim kahve mi, birde ne cikti

Sema ya ne atmistim kahve mi, birde ne cikti
Ben su falı atmıştım yani iş olarak kısmi bilmiş geçici bir işim oldu dediği gibi özel hayattada harf tutmuş ve tanışma kısmınıda zaman tutmamış onda yani çok iyide diyemem ama fena değil diyelim

Katina kartları yere düşerse baktiran için kötü sonuçlar yaşanır olgusu doğru mu
Yok sadece destene bi baskası dokunmamalı dye blıorum tarot da öle ...sana özel olmalı kartlar ve ipek kumaş ta saklanmalı... Sürekli de acılım yapılmamalı aynı konu için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…