Binnaz Abla

Ay baktırdınız mı nasıl nasıl?
Evetttt... Ben beğendim... geçmişde ve anda gayet iyiydi. Çok yakın tarih verdi. Soru filan birsey sormadım... kendisi anlattı. Bütün online fallar gözümde yalan oldu...
Arabayı çektiler o arada...otopark bulamamıştık... bu fal bize çok pahalıya mal oldu...

carenot hangi falcı bu ?meleklere gecenlerde eren icin gittim de ondan seediyorum:)

Kime baktırdınız

Ela kılıcarslana baktran oldumu? Ben 2 defa baktırdım baya iidi. Baska fikri olan varsa merak ettim
Been baktirdim. 5dklik kayit su

" mayista denizasiri bir yoldan gelen bi erkekle nisanlanicaksin resmen yuzuk cikmis zengin guclu bir erkek, erosun oku cikmis bebegim.koc burcu bu bey dedigim dedik biri bebegim Senin evlilignde iki cocugun olucak ilki erkek ikincisi kiz. Aile buyuklerinden bi para gelcek veya caliscaksin"

ela kilicarslan/kahve

Bana da kasım dedi... Gelecek çıkacak mı yakında anlarız...

Kizlar selamm..

benim durumlar sonuclandigindan beri yazmiyordum burda, ama yinede ara sira takip ediyorum burayi : )
gerci cikan cikmayanlari yazmistim.. ama yeni gelenler icin tekrar yaziyim dedim.

cikanlar:
sezgi
asenat/iskambil
taraca/aynafali (tarihler olaylarin gelisicegi sekil fln düsünce vs cikti.. diger yarisi cok gelecek odakli orasina bisey diyemem)
Sarayli (yarisindan biraz daha fazlasi ciktigi icin cikanlara ekliyorum onu da)

yarisi cikanlar/bi kismini tuturanlar:
nesibe
müge aydin
elif hanzade
nil
kemal
derin
selin imer
geysu

patlayanlar:
Venüs amber, ecem, defne, acelya tugra, asiye,aysun, byv hemen hemen hepsi.....

merak ettiginiz birileri varsa, sorun canlar.

sonucun olumlu mu sonuçlandı?

bu arada.. tabi cikanlarin öylee komple falini yasamadim.. amaa baya baya tuturanlar onlar..sezgi asenat diyorum..asenatin sadece iskambili..katinasindan bisey cikmadi. sezginin ilk fali cikmadi.. ikinci ücüncü fln hemen hemen herseyi yasdm gibi diyebilirim.
bu arada nezaman fal atmamaya basladim.. ozaman olaylar gelisti olumlu seyler olmaya basladi. 3 aydir atmiyorum...atmicamda olumsuzluk ve ertelendigini düsünüyorum herseyin..en azindan bende öyle oluyor.
bu arada en cok tuturanlarda kahve fallari oldu.. bir de iste asenatin iskambili.. katina tarot fln inanmiyorum artik pek :)

Hüma bal? Birde asenattın iskanbılı bende ters cıktı cok agladım venüsnasıl yanıldı? Çok sordum ama nil dedıgı yarı cıktı derken

Hüma bal? Birde asenattın iskanbılı bende ters cıktı cok agladım venüsnasıl yanıldı? Çok sordum ama nil dedıgı yarı cıktı derken

hümaya iki kez baktirdim.. olumluydu ama yinede cikti diyemicem acikasi, verdigi tarihden 3-4 ay gecmisdi cünkü.
nilin falindan böyle tek tük tuturdugu seyler oldu kahvesi. venüs her falinda degisik konusdu.. ilk falindan bi kac dedigini yasamisdim gerci ama önemsiz seylerdi. sora olumsuza dönmeye basladi üc kez felan baktirdim.baya olumsuzdu yani canim cikmadi.

Selenaya baktırdın mı?

amiiin
nehir ateşoğlu ve şevval erdal'a baktırdınız mı?

bir de ecem size de olumsuz muydu?

sevval erdali da yari yari cikanlarda.. olumluydu bi kac dedigini yasadim o da sadece kahve, mügeyle parallel konusdu diyebilirim. ama müge bi tik iyidi.
eceme iki kez ask sonucu bir kez de kahve baktirdim.. hepsi olumsuzdu hemde feeeeeci olumsuz.. patladi.

ay bir de ne kadar bi süreden sonra barıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…