Evetttt... Ben beğendim... geçmişde ve anda gayet iyiydi. Çok yakın tarih verdi. Soru filan birsey sormadım... kendisi anlattı. Bütün online fallar gözümde yalan oldu...Ay baktırdınız mı nasıl nasıl?
carenot hangi falcı bu ?meleklere gecenlerde eren icin gittim de ondan seediyorum:)Evetttt... Ben beğendim... geçmişde ve anda gayet iyiydi. Çok yakın tarih verdi. Soru filan birsey sormadım... kendisi anlattı. Bütün online fallar gözümde yalan oldu...
Arabayı çektiler o arada...otopark bulamamıştık... bu fal bize çok pahalıya mal oldu...
Kime baktırdınızEvetttt... Ben beğendim... geçmişde ve anda gayet iyiydi. Çok yakın tarih verdi. Soru filan birsey sormadım... kendisi anlattı. Bütün online fallar gözümde yalan oldu...
Arabayı çektiler o arada...otopark bulamamıştık... bu fal bize çok pahalıya mal oldu...
Eren'e baktırdık.carenot hangi falcı bu ?meleklere gecenlerde eren icin gittim de ondan seediyorum:)
Been baktirdim. 5dklik kayit suEla kılıcarslana baktran oldumu? Ben 2 defa baktırdım baya iidi. Baska fikri olan varsa merak ettim
Bana 30 kasim ve 5 aralik dedi ask icin. bide mart nisan gibi yurtdisi. sizde tarihler nasil?Eren'e baktırdık.
sonucun olumlu mu sonuçlandı?Kizlar selamm..
benim durumlar sonuclandigindan beri yazmiyordum burda, ama yinede ara sira takip ediyorum burayi : )
gerci cikan cikmayanlari yazmistim.. ama yeni gelenler icin tekrar yaziyim dedim.
cikanlar:
sezgi
asenat/iskambil
taraca/aynafali (tarihler olaylarin gelisicegi sekil fln düsünce vs cikti.. diger yarisi cok gelecek odakli orasina bisey diyemem)
Sarayli (yarisindan biraz daha fazlasi ciktigi icin cikanlara ekliyorum onu da)
yarisi cikanlar/bi kismini tuturanlar:
nesibe
müge aydin
elif hanzade
nil
kemal
derin
selin imer
geysu
patlayanlar:
Venüs amber, ecem, defne, acelya tugra, asiye,aysun, byv hemen hemen hepsi.....
merak ettiginiz birileri varsa, sorun canlar.
sonucun olumlu mu sonuçlandı?
Hüma bal? Birde asenattın iskanbılı bende ters cıktıKizlar selamm..
benim durumlar sonuclandigindan beri yazmiyordum burda, ama yinede ara sira takip ediyorum burayi : )
gerci cikan cikmayanlari yazmistim.. ama yeni gelenler icin tekrar yaziyim dedim.
cikanlar:
sezgi
asenat/iskambil
taraca/aynafali (tarihler olaylarin gelisicegi sekil fln düsünce vs cikti.. diger yarisi cok gelecek odakli orasina bisey diyemem)
nesibe
müge aydin
elif hanzade
nil
kemal
derin
selin imer
geysu
patlayanlar:
Hüma bal? Birde asenattın iskanbılı bende ters cıktıcok agladım venüsnasıl yanıldı? Çok sordum ama nil dedıgı yarı cıktı derken
amiiinevet canim.. :))) cok bekledim.. binlerce fal attim. pekde ihtimal vermiyordum ama olumlu sonuc, darisi hepinizin basiniza
Kizlar selamm..
cikanlar:
sezgi
asenat/iskambil
nesibe
müge aydin
elif hanzade
nil
kemal
derin
selin imer
geysu
patlayanlar:
Nehirin kahvesi çok iyi gerçekten iyi arada bayrak şapka harf var ama gerçekten iyi yorumluyo 20 tl ye...amiiin
nehir ateşoğlu ve şevval erdal'a baktırdınız mı?
bir de ecem size de olumsuz muydu?
amiiin
nehir ateşoğlu ve şevval erdal'a baktırdınız mı?
bir de ecem size de olumsuz muydu?
ay bir de ne kadar bi süreden sonra barıştınızsevval erdali da yari yari cikanlarda.. olumluydu bi kac dedigini yasadim o da sadece kahve, mügeyle parallel konusdu diyebilirim. ama müge bi tik iyidi.
eceme iki kez ask sonucu bir kez de kahve baktirdim..hepsi olumsuzdu hemde feeeeeci olumsuz.. patladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?