Binnaz Abla

amiiin
nehir ateşoğlu ve şevval erdal'a baktırdınız mı?

bir de ecem size de olumsuz muydu?
nehir o aralar cok girmedigi icin o dönemler baktiramadim.. benim olay sonuclandiigindan bi kac gün sonra baktirdim. güzel baktida, bisey diyemicem nehir konusdunda sürec nasil ilerlicek diye falimi attim. ama arkadasima bi kac dedigini yasadi.

BEN sezgi ye 2015 e 3 kez baktırmışım o anı sahane yorumlamış dedıgı cıkmamış( hatta tersı olmuş 2015 ekim demiş 2016 agıstosta gelışme oldu be 2016 eyluldee sonsuze dek bıttı demekkı enetjı meselesı( yapıxak bışey yok(

oldu cnm. yesilcingene, ecem , taraca, geysu, venceremos, seruven, cliviaxx, fallarkrallicesi. fln filan haha ay kendimden utandim ya.. atmadigim biri kalmamis yani. :)

peki çıkan oldumu özellikle Geysu'yu merak ediyorum. Ya da tellwe'den kimler tutturdu diyeyim?

Bir de falcialim, birkerebir baktırdıkların falcılar arasında mı?

geysunun bi kac dedigi cikti bir de seruven..digerleri hic biri tuturamadi cnm :) falcialim hic bi dedigi olmadi.cokdan patlamisdi zaten. birkerebiri ilk basta cok begenmistim.. ama sadece anlik iyi bakiyo. gelecekle ilgili hic bi dedigi cikmadi.. :) yani tellwe.. geysu, seruven, taraca diyorum :)

bılmıorum ben spesıfık bır soru sordum cok basarılı gıbıydı. enerjının tutmasıyla alakalı mı acaba? bıde nasıl oluo yanı onlıne benı gormuo nasıl enerjımı uyumu oluyor anlayamıorum

Yeşilcingene olumlu mu konuştu olumsuz mu

kahve fincanina baktiginda icine sinmedigi halde fali yorumladiysa tutmadigi halde baktiysa demek :)

Ya bilmiyorum sans isi de herhalde bin tane salliyolar 1i tutmuyo

kahve fincanina baktiginda icine sinmedigi halde fali yorumladiysa tutmadigi halde baktiysa demek :)

Ya bilmiyorum sans isi de herhalde bin tane salliyolar 1i tutmuyo

Bılmıorum kı bana baktıgı sankı yanımdaymıs gıbı olayları anlattı ıyıdı ama bazen eskıden baktırdıklarıma bakıorum bı tanesı tutmamıs :)
ama nehır atesoglu na baktrmıstım gecen gun araba mı alcaksın demıstı. dıger sekmede beklerken araba bakıodum :)

Nehir bana da gunluk bir seyler gormustu ama olmadi ben ona otekiler gibi sahtekar diyemiyorum zaten uymasa da

Peki önerin varmı? aha budur dıebıldıgın?
Bi ciksa en ufak biseyi yaziyorum selenanin bahsettigi kuzenle bu tartisma yasadim mesela dedigi sekil. Onun disinda selena is dedi olmadi bi kisi goruyodu 1.5 yil oldu ole biriyle tanismadim vs vs ama cikan enn ufak falim o baska da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…