Huma kım nedır nerdedır hemen deneyelımhumaya baktırdnmı kanki
47 tl dir :)kzılar huma bal nasıldır
Bu kadın benim aklımda bir sürü şey söyleyip te aslında hiç bir şey söylemeyen olarak kaldı...evet şevval erdal yorumlarımla geliyorum.
kahvesi kesinlikle doğru tercihmiş; çünkü, kahve yorumunun ardından kendi destesiyle bir de katina bakıyor. anda iyi gerçekten, analizleri iyi. ertesi ay düzelecek diyenlerden değil, pembeci değil. analizin ardından tavsiyeleri de var, gerçekten dikkate de alınası. verdiği sürelerin de çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. kendisini beğendim.
Bu kadın benim aklımda bir sürü şey söyleyip te aslında hiç bir şey söylemeyen olarak kaldı...
Hani vardır öyle insanlar.. 1 şey sorarsınız yarım saat konuşur ama o konuşmanın içinde ne sorunun cevabı vardır ne de soruyla alakası...
evet şevval erdal yorumlarımla geliyorum.
kahvesi kesinlikle doğru tercihmiş; çünkü, kahve yorumunun ardından kendi destesiyle bir de katina bakıyor. anda iyi gerçekten, analizleri iyi. ertesi ay düzelecek diyenlerden değil, pembeci değil. analizin ardından tavsiyeleri de var, gerçekten dikkate de alınası. verdiği sürelerin de çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. kendisini beğendim.
Huma kım nedır nerdedır hemen deneyelım
kuzu bedavan varmıay kızlar ben hümayı yakalayamıyorum bi kere yakalamıştım onda da iade etmiş zaman aştığı için
verdiği süre ne zaman canım? çok mu ileri tarihler veriyor?
Bir de bu asenat giriyor mu siteye?
cnm eromonsi bnaktıordım taracaya ıyı baktı atserüvene kahve falı mı atsam taraçaya ayna falı mı hayatımda ayna falı diye bir şey hiç duymadım gercekten de merak ediyorum
forumun müdavimlerinden olarak cok geri kalmısım sanırım o nedir ya ilk kez duyuyorumcnm eromonsi bnaktıordım taracaya ıyı baktı at
yeni çıktı kız gzl falforumun müdavimlerinden olarak cok geri kalmısım sanırım o nedir ya ilk kez duyuyorum
ilkkez atcan ıcınde cıkar zatenyeni çıktı kız gzl fal
bana cıkmamıstı söyledikleri falında da cok yuvarlak konusmustu iade almıstım falımıGizem sitare ile ilgili dusunceniz nedir? Daha once tek olmucak diyen kısı oydu ve olmamıstı:)
yok canım maalesef ben mobil ödeme yapıyorumkuzu bedavan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?