Binnaz Abla

evet şevval erdal yorumlarımla geliyorum.

kahvesi kesinlikle doğru tercihmiş; çünkü, kahve yorumunun ardından kendi destesiyle bir de katina bakıyor. anda iyi gerçekten, analizleri iyi. ertesi ay düzelecek diyenlerden değil, pembeci değil. analizin ardından tavsiyeleri de var, gerçekten dikkate de alınası. verdiği sürelerin de çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. kendisini beğendim.

kzılar hıc param yok bınnazda bedavanı varmı cok önemli bi olay oldu yalvarırım ıadenız varsa bana verıomsınz yalvarırım nolur

Bu kadın benim aklımda bir sürü şey söyleyip te aslında hiç bir şey söylemeyen olarak kaldı...
Hani vardır öyle insanlar.. 1 şey sorarsınız yarım saat konuşur ama o konuşmanın içinde ne sorunun cevabı vardır ne de soruyla alakası...

belki gününde değildir bilmiyorum?

verdiği süre ne zaman canım? çok mu ileri tarihler veriyor?

Bir de bu asenat giriyor mu siteye?

verdiği süre ne zaman canım? çok mu ileri tarihler veriyor?

Bir de bu asenat giriyor mu siteye?

çok ileri tarihler vermemiş. şu an iletişimimiz yok, benim restimin ardından. o da 10 gün içinde bir şeyi bahane ederek tekrar iletişime geçeceğini söylemiş. tamamen düzelme için ocak demiş hatta 3. hafta çok daha güçleneceksiniz demiş

serüvene kahve falı mı atsam taraçaya ayna falı mı hayatımda ayna falı diye bir şey hiç duymadım gercekten de merak ediyorum

Gizem sitare ile ilgili dusunceniz nedir? Daha once tek olmucak diyen kısı oydu ve olmamıstı:)

öyle değisik fallar nereden baktırılıyor telwenin int sitesine mi girmem gerek arkadaslar bulamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…