Binnaz Abla

evet canim.. :))) cok bekledim.. binlerce fal attim. pekde ihtimal vermiyordum ama olumlu sonuc, darisi hepinizin basiniza
çok sevindin adına.ALLAH bozmasın inşallah.bencede artık lütfen fal baktırma gör bak herşey daha güzel olacak.ben fal attıkça herşeyim çok daha kötüleşti taki ayrılana kadar.gerçi olacağı varmış diyorum ama enerjimizi fallar düşürüyor.
 
kızlar ben birine bir şey danısacağım beni tanımayan birine objektif olarak akıl danısmaya ihtiyacım var müsait olan biri bakabilir mi özel mesaj atsam
 
Gizem sitare ile ilgili dusunceniz nedir? Daha once tek olmucak diyen kısı oydu ve olmamıstı:)
Ilk defa baktirdim subat mart icin cook hayali seyler soyledi cok emindi ben sormadan biseyler anlatti. Sen sormadin ama boyle cikti dedi.bilmiyorum gorecegiiz cikarsa soking

öyle değisik fallar nereden baktırılıyor telwenin int sitesine mi girmem gerek arkadaslar bulamadım bir türlü

Evet tellwe de falci sayfasinda oluyor vip falcilarin ozel fallari. Genelde agir oluyo diyor falcilar onlara. Ben su fali ve kitaptan baska baktirmadim bilmiyorum
 
hümayı nasıl yakalıcaz kızlar yaa
çok kolay oluyor.ben ne zaman istesem hep baktırdım:)Hüma çok titiz çalışıyor.diyelim ki 4 fal aldı doldu ilk falı yorumladıktan sonra hemen alım yapıyor.süreyi tuturabilirsen yakalıyorsun.ben defalarca Hüm'ya gittim.20 fal falan olmuştur.bence Hüma elinden geleni yapıyor.çıkar ya da çıkmaz gerisi nasip.ama bana çıktıkları çok oldu.
 
ayna falından tırstım biraz acıkcası ben su falına ne diyorsun? sende cıkmısmıydı değisik bir şey deneyeyim diyorum
 
ay bi ben miyim bi haftadır kovalayan :) tırstım şimfi katina kartları istemiyor mu beni acaba :)
hüma sisteme girdikten sonra aklıma estikçe sayfayı yeniledim elbet meşgul olmadığı bir an denk geldi :)
öyle fal alıp hemen kaçmıyor girdikten sonra duruyor bir süre
yakalarsıın da inşallah değer, çıkar dedikleri
 
Kızlar, yine fikrinize ihtiyacım var. Yani şu an o kadar daralmış durumdayım ki her şeyi bırakıp ofisten çıkıp gidesim, telefonu da kapatıp kendi başıma bilmediğim, hiç gitmediğim bir yere gidesim var.


Size bahsetmiştim bu gerizekalının bana görüşelim, bir hafta sonu tatili yapalım dediğini. Ve sonra hafta sonu gelmeden o haftanın başında ben hasta oldum. Ateş ve hapşırmaktan geberiyordum. Ama hem işlerim için toparlanmam hem de bu gerizekalı ile hani sözleştik diye h. sonuna turp gibi olmalıyım diye ilaçlar, mandalinalar, bitki çayları falan diye kendimi hızlıca iyileşmeye verdim. Ve dedim hani olur da düzelemezsem hafta ortası şuna bir yazayım diyeyim bir yerde rezervasyon falan yaptırdıysan veya yaptıracaksan erteleme durumumuz olur mu, gerçekten görüşecek miyiz, bak bende hastayım ona göre planlayayım cumartesi pazarımı şeklinde düşündüm.

Ya hu neden sanki bu kadar sorumluluk sahibiyim ki! Neden! O kadar eminim ki hiç böyle ince düşünmesem ve o hafta sonu geldiğinde "ayy hastayım ben gelemem yaaa" diye bir umursuzca cevap versem daha kıymetli olurdum. Ama ben ağzımdan bir söz çıktıysa onun takibini yapıyorum işte Allah kahretsin! Yapıyorum!

Neyse işte o haftasonu gelmeden çarşamba günü yazdım, önce selam verdim, daha konuya bile girmedim, espiriili bir şekilde "beyefendi müsait olunca bir bakınız lütfen yazdım " daha sonra konuşalım zehrina, bir yakınımı kaybettim cenazedeyim yazmış. Bende şaşırdım elbet. Başsağlığı dileyip, tamam dedim. O an cenazedeyim dediği içinde aramadım, yazamadım acaba ölen kim, memleketine mi gitti yoksa bu şehirde mi diye de meraktan çatladım tabi.

Sabrettim sabrettim dönmedi günlerce. Hala iyi niyetimi korudum. Ya belki arkadaşı, belki çok kıymetli biriydi. Toparlanmak istedi. Ondan dönmüyor. Hem aramayı unuttu belki. Sen bi dürt nolcak dedim. Hala ne kadar safım değil mi! Cenazenin üstünden 4 gün geçti tekrar yazdım Whatsapp'dan "yazmayacaktım ama merak ettim, kimdi vefat eden iyi misin bu arada dedim" o günlerde bu gündemden dolayı internette bir yavaşlama vardı mesajım o an iletilmedi bu yüzden. Ertesi gün akşam ulaştı ve ben o mavi tiki gördüm yani

Daha sonra konuşuruz dedi ses yok
İnsanlık edip yazdım mesaj okundu ses yok

Yani şimdi yüzsüzlük edip aramak da istemiyorum ama bişeylerin sallantıda kalmasından da nefret ediyorum. Belirsizlik sadece aşk hayatımda değil neyle ilgili olursa olsun beni geriyor. Böyle uyuz bir huyum var, sabredemiyorum, bekleyemiyorum.


Bana desin ki "kızım beni arama artık"
bana desin ki "Zehrina hayatımda biri var görüşmemiz uygun olmayacak"
bana desin ki "şimdiye kadar ikimizde dile getirmedik, bana karşı hislerin olduğunun farkındayım, ben de başta öyle hissettim ama yanıldığımı anladım. Sana karşı bir hissim yok. Seni üzmemek adına da artık irtibatı koparalım" desin.

Desin ama bişey desin artık yaa!
Defolsun gitsin.
Bana imalı konuşmasın.

Umut vermesin.
Bıktım, yıldım artık
 
ayna falından tırstım biraz acıkcası ben su falına ne diyorsun? sende cıkmısmıydı değisik bir şey deneyeyim diyorum
sonuc cikmadi ama an dogruydu hicbir falcinin sallamadigi goremedigi bi saglik sorunu icin bisey gormustu hee hastalik demedi ama analiz dogruydu, gelecek cikmadi :)
 
denemek istiyorum acıkcası canım takipteyim bakalım çıkar çıkmaz ayrı konu sonucta hüma da insan gercekten emek verdigini bilemk bile yeterli o yüzden denemek istiyrm :)
 


kuuzm bu durumun o kadar aynısını yaşadım ki , genelde erkekler boyle davranıyorsa o an başka bir kızla görüşüyor oluyolar yani düşün senin gibi kaç kişiye yazmıstır kimbilir ben hiç yazmamıstım basmıstım siktiri sonunda aylar sonra yazdı bana oralı bile olmadım artık kaç sene gecti sil at heryerden kafanı dagıt ama sakın yazma
 
sana destan gönderdim özelden kzmnt.

sana gelince bence daha kesinlikle yazma aynı durumu bir arkadasım yasadı sürekli bu adama adım atıyor adam seni sonra arıcam müsait değilim günlerce ortada yok sonra bulusuyorlar bulusmaları cok güzel yüzüne hoslandığını söylemeler falan daha sonra mesajda yine ortalarda yok yoğun calısıyorım diye mesajlarını okuyor dönücem diyor kız ikincisine bi daha mesaj atarsa biraz daha konusuyor somradan arkadasım bir mekanda baska bir kızla görmüş yanına kalkmıs gitmis konusalım mı biraz diye adam ya arkadasıma ayıp olur falan diye kalkmamıs masasından sonra zorla da olsa konusmuslar istemiyorum seni falan demiş birden , senin durumunla aynı değil ama böyle erkekler gelseler de giderler kesinlikle adım atan taraf sen olma derim ben
 
ay kuzum inşallah yaa yakalayamadım gitti bir türlü online oldugunda haber ver dedim 4 dk da dolmus
 
Bence de birşey sorma, malesef bu da Yeni moda oldu cenazedeyim.. hatta o aradığında başarabilirsen sen açma, muhattap da alma. Arkadaşa katılıyorum muhtemelen başka biriyle görüşüyordur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…