ben de dinleyebilirim diyeceğim ama attınız zaten başkalarına sanırım :)kızlar ben birine bir şey danısacağım beni tanımayan birine objektif olarak akıl danısmaya ihtiyacım varmüsait olan biri bakabilir mi özel mesaj atsam
valla bn uzun zamandır ugrasıyorum yok yok yok :)aynen doluyo benim de öyle oldu sonra 1 saat sonra sayfayı yeniledim yer vardı
haha suan önümde fincan kapalı soğumasını bekliyorum sekacım fal sepetinden birini de önerirsen eğer ben talip olabilirim taraca icin kapatmıstım gerçi fincanıKızlar fal sepetinde baktırmak isteyen varsa 2 tane %50 kodum var
kzılar konuyla alakasız bişey sorcam bi insanı hıc unutamyosunz hep dusnuyosanız oda sizmi düşünüyodur hani bilimsel olarak noluyr cvp veri,n bu konuda ne dusnuyorsunuzay kuzum inşallah yaa yakalayamadım gitti bir türlü online oldugunda haber ver dedim 4 dk da dolmus
geysunun bi kac dedigi cikti bir de seruven..digerleri hic biri tuturamadi cnm :) falcialim hic bi dedigi olmadi.cokdan patlamisdi zaten. birkerebiri ilk basta cok begenmistim.. ama sadece anlik iyi bakiyo. gelecekle ilgili hic bi dedigi cikmadi.. :) yani tellwe.. geysu, seruven, taraca diyorum :)
yok öyle bir şey ben sana söyleyeyim kesin bilgikızla
kzılar konuyla alakasız bişey sorcam bi insanı hıc unutamyosunz hep dusnuyosanız oda sizmi düşünüyodur hani bilimsel olarak noluyr cvp veri,n bu konuda ne dusnuyorsunuz
demi bncedeyok öyle bir şey ben sana söyleyeyim kesin bilgi
bence de yok yani aslında iki tarafın da enerjisi ile alakalı bazen gercekten hissediyosun aklına pat diyr geliyor o zaman olabilir ama genelde biz takıntı yaptıgımız için düşünüyoruz hatta düşünmeyince dönüyorlar :)demi bncede
demı aynen bnde katılyıroum bilemedimki şimdibence de yok yani aslında iki tarafın da enerjisi ile alakalı bazen gercekten hissediyosun aklına pat diyr geliyor o zaman olabilir ama genelde biz takıntı yaptıgımız için düşünüyoruz hatta düşünmeyince dönüyorlar :)
kzılar hepnizin falı cıkcak bıtek bnmki çıkmıcak ben tam 5 yıldır ayrıyım allah neden onu unutturmuyo anlamıyorum ona mutluluk verıyo bana acı cnm cok yanıyodemı aynen bnde katılyıroum bilemedimki şimdi
kuzum sen takılıp kalmıssın neden diye sorgulama rabbim büyüktür sen kendin için en iyiini iste baskasının kötülüğünü sakın isteme rabbim hepimizin yoldası olsunkzılar hepnizin falı cıkcak bıtek bnmki çıkmıcak ben tam 5 yıldır ayrıyım allah neden onu unutturmuyo anlamıyorum ona mutluluk verıyo bana acı cnm cok yanıyo
Bilimsel olarak kanıtlanmıs olsada o işler maalesef öle olmuokızla
kzılar konuyla alakasız bişey sorcam bi insanı hıc unutamyosunz hep dusnuyosanız oda sizmi düşünüyodur hani bilimsel olarak noluyr cvp veri,n bu konuda ne dusnuyorsunuz
demi kızlar cnm cok yanıyo çokBilimsel olarak kanıtlanmıs olsada o işler maalesef öle olmuo
Sanırım Allah ın kullarına verdıgı en buyuk lanetlerden biri bu. bende de var maalesef. bu sekılde falcıları zengın edıorumkzılar hepnizin falı cıkcak bıtek bnmki çıkmıcak ben tam 5 yıldır ayrıyım allah neden onu unutturmuyo anlamıyorum ona mutluluk verıyo bana acı cnm cok yanıyo
neden allah böle yapıyoki onlara yenı bı aşk verıp bize acı verıyo bazen sevılmediğimi düşünüyorum allah tarafındanSanırım Allah ın kullarına verdıgı en buyuk lanetlerden biri bu. bende de var maalesef. bu sekılde falcıları zengın edıorum
belki sen kendini kapatıyorsundur yeni insanlara kuzumneden allah böle yapıyoki onlara yenı bı aşk verıp bize acı verıyo bazen sevılmediğimi düşünüyorum allah tarafından
yok kluzum yok vallaha yok inan kapatmıyorum ama lanet olsunki hiç bişeyim yurumuyobelki s
belki sen kendini kapatıyorsundur yeni insanlara kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?