Binnaz Abla

kızlar ben birine bir şey danısacağım beni tanımayan birine objektif olarak akıl danısmaya ihtiyacım var müsait olan biri bakabilir mi özel mesaj atsam
ben de dinleyebilirim diyeceğim ama attınız zaten başkalarına sanırım :)

kızla
ay kuzum inşallah yaa yakalayamadım gitti bir türlü online oldugunda haber ver dedim 4 dk da dolmus
kzılar konuyla alakasız bişey sorcam bi insanı hıc unutamyosunz hep dusnuyosanız oda sizmi düşünüyodur hani bilimsel olarak noluyr cvp veri,n bu konuda ne dusnuyorsunuz

Azonce gızem sıtare ye baktrdım okadr olumsuzdu kı fal. belkıde dogru olanı soledı ama sırf bır fal olmaz bu iş dedi die vazgecemem dımı. yada bı fal olucak dedıye cok umutlanmamam mı gerekır. kafam cok karısk

Öncelikle hayırlı olsun estrellaxcım mutlu haberler görmek güzel=) anketi yeniledik eğer oy kullanmadıysan bakabilir misin şuraya lütfen; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/

kızlar ben telwe sitesini anlayamadım ya benim kredi kartımda bakiye yok ama kredi aldım nasıl oluyor bu iş, taracaya attım yorumu buraya yazarım iyi mi baktı kötü mü

demı aynen bnde katılyıroum bilemedimki şimdi

kzılar hepnizin falı cıkcak bıtek bnmki çıkmıcak ben tam 5 yıldır ayrıyım allah neden onu unutturmuyo anlamıyorum ona mutluluk verıyo bana acı cnm cok yanıyo
kuzum sen takılıp kalmıssın neden diye sorgulama rabbim büyüktür sen kendin için en iyiini iste baskasının kötülüğünü sakın isteme rabbim hepimizin yoldası olsun

kzılar hepnizin falı cıkcak bıtek bnmki çıkmıcak ben tam 5 yıldır ayrıyım allah neden onu unutturmuyo anlamıyorum ona mutluluk verıyo bana acı cnm cok yanıyo
Sanırım Allah ın kullarına verdıgı en buyuk lanetlerden biri bu. bende de var maalesef. bu sekılde falcıları zengın edıorum

Sanırım Allah ın kullarına verdıgı en buyuk lanetlerden biri bu. bende de var maalesef. bu sekılde falcıları zengın edıorum
neden allah böle yapıyoki onlara yenı bı aşk verıp bize acı verıyo bazen sevılmediğimi düşünüyorum allah tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…