Kübra lütfen ama lütfen bu platonik aşkından vazgeç.beşyıl önce olmuş bir şey adamın senden haberi yok unutmuş hayatını kurmuş yakında evlenecek neredeyse sen kadar kızı olacak ve sen hala ordasın.bak bu normal bir durum değil.facedende bizlere yazdın ve hatta Cerenin uyarı çektiği hatunsun.falcılar bile senden illahlah etti.yeter kendini yedin bitirdin.yazık günah değil mi sen elin piçi için hayatını mahvediyorsun.bizim hayatımız gitti evlilikten döndük sen gibi kendimiz yemedik.ki biz yalnız olsak neyse eş,dost,akraba ve arkadaşlara karşı mahçup olduk hesap vermek zorunda kaldık.keşke benim derdim sadece benle kalsaydıda başa çıkmak daha kolay olurdu.üstelik buyaşıma kadar ilkez aşık olmuştum sevmiştim ve ilk ciddi ilişkimdi. çooookŞÜKÜR bunda da vardır bir hayır diyorum.daha iyileri daha güzelleriçıkacaktır belkim ki çıkmasada kör değilim topal değilim işim,kariyerim var.aciz bir kadın değilim bir erkeğe asalak gibi yapışıp kalayım.onlar hiçbir bokta değil önemli olan benim.kuzum sen takılıp kalmıssın neden diye sorgulama rabbim büyüktür sen kendin için en iyisini iste baskasının kötülüğünü sakın isteme rabbim hepimizin yoldası olsun
neden allah böle yapıyoki onlara yenı bı aşk verıp bize acı verıyo bazen sevılmediğimi düşünüyorum allah tarafından
ya bende dusnmuyorum cerenınde canı cehenneme ne bıkacaklar sadece boşluktan neyse ne evet degerli benim vi bıda acmızam konusnu ayrıca bnde hayatıma bakıyorum uslubunada dıkkat edersen sevınırm kımse ılallah fln cekmedi cok çirkinleşme benceKübra lütfen ama lütfen bu platonik aşkından vazgeç.beşyıl önce olmuş bir şey adamın senden haberi yok unutmuş hayatını kurmuş yakında evlenecek neredeyse sen kadar kızı olacak ve sen hala ordasın.bak bu normal bir durum değil.facedende bizlere yazdın ve hatta Cerenin uyarı çektiği hatunsun.falcılar bile senden illahlah etti.yeter kendini yedin bitirdin.yazık günah değil mi sen elin piçi için hayatını mahvediyorsun.bizim hayatımız gitti evlilikten döndük sen gibi kendimiz yemedik.ki biz yalnız olsak neyse eş,dost,akraba ve arkadaşlara karşı mahçup olduk hesap vermek zorunda kaldık.keşke benim derdim sadece benle kalsaydıda başa çıkmak daha kolay olurdu.üstelik buyaşıma kadar ilkez aşık olmuştum sevmiştim ve ilk ciddi ilişkimdi. çooookŞÜKÜR bunda da vardır bir hayır diyorum.daha iyileri daha güzelleriçıkacaktır belkim ki çıkmasada kör değilim topal değilim işim,kariyerim var.aciz bir kadın değilim bir erkeğe asalak gibi yapışıp kalayım.onlar hiçbir bokta değil önemli olan benim.
yani unut bosver yenı ınsanlar tanı demek işin kolayına kacmaktır aslında bence. sonucta duyguların senden daha guclu oldugu ıcın bu sekılde oluyor. sabredip aynı duyguyu bır baskasında tekrar yasayabılme umuduna sahıp olmak en ıyısı sanırım. karamsar bı acıdan bakıorum belkı ama gercek bu. bazı ınsanların anlayabılcegını dusunmuorum bu tarz duyguları. sonucta dunyada mılyonlarca ınsan var neden tek bır ınsana takılıyorsun dıger seceneklerı dene demek en mantıklısıdır. ama dunyadakı mılyonlarca ınsandan daha degerlı olması o kişinin bence bu kısım unutuluyor. Kub102030 bu acıya katlanmanı ve zamanın sana yardımcı olmasına ızın vermenı onerebılırım. suanda bende o yoldayım cunku bılıorum ne oldugununeden allah böle yapıyoki onlara yenı bı aşk verıp bize acı verıyo bazen sevılmediğimi düşünüyorum allah tarafından
ilallaha etmişmiş sanki sen hiç fal atmıyosun uslubun cok cirkin platonık flnda deil o hep bnm peşimde koştu bu zerzenişlerim egom delindiği için gercekten uslubun iğrenç!ya bende dusnmuyorum cerenınde canı cehenneme ne bıkacaklar sadece boşluktan neyse ne evet degerli benim vi bıda acmızam konusnu ayrıca bnde hayatıma bakıyorum uslubunada dıkkat edersen sevınırm kımse ılallah fln cekmedi cok çirkinleşme bence
çirkinleşmek değilde benim tam da dediğim şu evet sen değerlisin başkalarının seni ikaz etmesine sinirlen bence neden ben desen olay çözülecek.yoksa falcılar sana ekmek teknesi olarak bakar niye uyarma gereği duysun ki demek ki bazen dozajı aşıyorsun farkında değilsin.lütfen bunu sorgula.seni kırmak istemezdim ama bayan olarak hemcinsime yapılmış olan herşey beni de üzüyor.ya bende dusnmuyorum cerenınde canı cehenneme ne bıkacaklar sadece boşluktan neyse ne evet degerli benim vi bıda acmızam konusnu ayrıca bnde hayatıma bakıyorum uslubunada dıkkat edersen sevınırm kımse ılallah fln cekmedi cok çirkinleşme bence
teşekkürler ben aslında unutmustum ama bı ilişkim bitti boşluga dustum aklıma dustu aslında sevgide deıl neyse ne ya bencede zaten artık hiç fal atmıyorum ayda bıkere atcam oda terapi niyetine inş hepimiz mutlu oluruzçirkinleşmek değilde benim tam da dediğim şu evet sen değerlisin başkalarının seni ikaz etmesine sinirlen bence neden ben desen olay çözülecek.yoksa falcılar sana ekmek teknesi olarak bakar niye uyarma gereği duysun ki demek ki bazen dozajı aşıyorsun farkında değilsin.lütfen bunu sorgula.seni kırmak istemezdim ama bayan olarak hemcinsime yapılmış olan herşey beni de üzüyor.
kızla
kzılar konuyla alakasız bişey sorcam bi insanı hıc unutamyosunz hep dusnuyosanız oda sizmi düşünüyodur hani bilimsel olarak noluyr cvp veri,n bu konuda ne dusnuyorsunuz
alıntılamayı unutmusum kübracımteşekkürler ben aslında unutmustum ama bı ilişkim bitti boşluga dustum aklıma dustu aslında sevgide deıl neyse ne ya bencede zaten artık hiç fal atmıyorum ayda bıkere atcam oda terapi niyetine inş hepimiz mutlu oluruz
canım seni kırdıysam özür dilerim ama lütfen bunu unutmayalım en değerlisi bizis.hepimiz haksızlığa uğadık,grurumuz incindi ama bunlarda geçecek.biz unutsakta ALLAH unutmaz.ALLAHIN adaletinde zaman aşımı yoktur.elbet bir gün bizde onların yalvarışlarını,zelzenişleri duyacaz,görecez ama o gün biz çok mutlu olacaz.yeterki bunların kötü enerjisinden kendimizi kurtaralım.tabiki de fal baktıracan bu senin en doğal hakkın ama sadece bu kötü enerjiyi çıkar at aklında.güzel günler dileğiyleteşekkürler ben aslında unutmustum ama bı ilişkim bitti boşluga dustum aklıma dustu aslında sevgide deıl neyse ne ya bencede zaten artık hiç fal atmıyorum ayda bıkere atcam oda terapi niyetine inş hepimiz mutlu oluruz
saol bitanem aslında hep takmıyorum baska bir suru erkekle konustum görustum ama bi ilişkim yurumeyınce o aklım a dusuyo boşluga dusunce işyeyken fln takmıyorum neyse yani bde sevdiğimi çok dusunmuyorum sevsem bi şekilde ulaşırdım ona teşekkurler bıtanemcanım bende cok acı yasadım gercekten ilk ve tek ciddi ilişkimdi ve asık olmustum söyle düsün sen yerinde sayıyorsun neden olmadı allahım diye kendini yiyip bitiriyorsun ama insanlar kendi kendilerine bu sürede yeni hayat bile kuruyorlar ben de kaç gece uykusuz kaldım sabaha kadar ağlayıp dua ettiğimi bilirim psikologlar psikoterapistler ben kendimi sucluyordum mesela sürekli neden bmyle oldu cünkü ben yaptım adamı kendimden soğuttum dibe düşebildiğin kadar düşüyorsun ama inan bir süre sonra bakmıssın bundan daha dibe batamazsın otomatik olarak düzelmeye baslıyorsun okulda bütün derslerimi bırakmıstım 3.60 ortalamam vardı 2.10 la zor bitirdim perişan ettim kendimi olan kime oluyor sana ve seni seven insanlara gerçekten sen istediğin kadar kendini parçala önüne bakamazken kendini heba ettiğin insan baskasıyla mutlu yeni bir hayat kurup önüne bakıyor, azıcık Allaha inancın varsa söyle düsün herkesin kaderinde yazılmıs biri var ve o kisi oysa eğer aradan seneler de geçse yine karsına çıkar ama değilse istersen kendini parçala yine nafile. bu kadar bocalamaktansa toparlan,hayatında baska neyi en iyi hale getirebilirsin ona odaklan cünkü bu öyle bir evre ki o enerjini baska bir seye odaklayabildiğin zaman inanılmaz basarılı olabiliyorsun cünkü hırslanıp daha cok konsantre oluyorsun, yapabileceğim bir şey olursa da özelden yazabilirsin seni cok iyi anlıyorum.
Taracayı pek tavsiye etmiyorum açıkçası fal sepetinden de çok tecrübem yok ödemeyi kim ilk yaparsa onu alıp işlem yaparken attığı için popüler yorumculara ulaşmak zor oluyor ben de hiç sevmem öyle şeyleri:)haha suan önümde fincan kapalı soğumasını bekliyorum sekacım fal sepetinden birini de önerirsen eğer ben talip olabilirim taraca icin kapatmıstım gerçi fincanı
saol bitanem cok zor bi surecteyım bnde sert cıktım kusura bakma ama ne bilim hanı huma fln öle olcak gözuyle bakyılarkı bizde umut baglıyoruz anladınmı bnde cok dusnumuyorum sadece boşlukta aklıma gelıyo yoksa o sevgilisyle mutlu dönsede affetmem ama işte karşımzada kımse cıkmayınca öle kalıyoz hanı sunu sorguluyorum allah neden cok sevıcemiz birin hemen cıkarmıyo anladınmı bıtanem bunun cevabını bulamıyorumcanım seni kırdıysam özür dilerim ama lütfen bunu unutmayalım en değerlisi bizis.hepimiz haksızlığa uğadık,grurumuz incindi ama bunlarda geçecek.biz unutsakta ALLAH unutmaz.ALLAHIN adaletinde zaman aşımı yoktur.elbet bir gün bizde onların yalvarışlarını,zelzenişleri duyacaz,görecez ama o gün biz çok mutlu olacaz.yeterki bunların kötü enerjisinden kendimizi kurtaralım.tabiki de fal baktıracan bu senin en doğal hakkın ama sadece bu kötü enerjiyi çıkar at aklında.güzel günler dileğiyle
Kızlar, yine fikrinize ihtiyacım var. Yani şu an o kadar daralmış durumdayım ki her şeyi bırakıp ofisten çıkıp gidesim, telefonu da kapatıp kendi başıma bilmediğim, hiç gitmediğim bir yere gidesim var.
Size bahsetmiştim bu gerizekalının bana görüşelim, bir hafta sonu tatili yapalım dediğini. Ve sonra hafta sonu gelmeden o haftanın başında ben hasta oldum. Ateş ve hapşırmaktan geberiyordum. Ama hem işlerim için toparlanmam hem de bu gerizekalı ile hani sözleştik diye h. sonuna turp gibi olmalıyım diye ilaçlar, mandalinalar, bitki çayları falan diye kendimi hızlıca iyileşmeye verdim. Ve dedim hani olur da düzelemezsem hafta ortası şuna bir yazayım diyeyim bir yerde rezervasyon falan yaptırdıysan veya yaptıracaksan erteleme durumumuz olur mu, gerçekten görüşecek miyiz, bak bende hastayım ona göre planlayayım cumartesi pazarımı şeklinde düşündüm.
Ya hu neden sanki bu kadar sorumluluk sahibiyim ki! Neden! O kadar eminim ki hiç böyle ince düşünmesem ve o hafta sonu geldiğinde "ayy hastayım ben gelemem yaaa" diye bir umursuzca cevap versem daha kıymetli olurdum. Ama ben ağzımdan bir söz çıktıysa onun takibini yapıyorum işte Allah kahretsin! Yapıyorum!
Neyse işte o haftasonu gelmeden çarşamba günü yazdım, önce selam verdim, daha konuya bile girmedim, espiriili bir şekilde "beyefendi müsait olunca bir bakınız lütfen yazdım" daha sonra konuşalım zehrina, bir yakınımı kaybettim cenazedeyim yazmış. Bende şaşırdım elbet. Başsağlığı dileyip, tamam dedim. O an cenazedeyim dediği içinde aramadım, yazamadım acaba ölen kim, memleketine mi gitti yoksa bu şehirde mi diye de meraktan çatladım tabi.
Sabrettim sabrettim dönmedi günlerce. Hala iyi niyetimi korudum. Ya belki arkadaşı, belki çok kıymetli biriydi. Toparlanmak istedi. Ondan dönmüyor. Hem aramayı unuttu belki. Sen bi dürt nolcak dedim. Hala ne kadar safım değil mi!Cenazenin üstünden 4 gün geçti tekrar yazdım Whatsapp'dan "yazmayacaktım ama merak ettim, kimdi vefat eden iyi misin bu arada dedim" o günlerde bu gündemden dolayı internette bir yavaşlama vardı mesajım o an iletilmedi bu yüzden. Ertesi gün akşam ulaştı ve ben o mavi tiki gördüm yani
Daha sonra konuşuruz dedi ses yok
İnsanlık edip yazdım mesaj okundu ses yok
Yani şimdi yüzsüzlük edip aramak da istemiyorum ama bişeylerin sallantıda kalmasından da nefret ediyorum. Belirsizlik sadece aşk hayatımda değil neyle ilgili olursa olsun beni geriyor. Böyle uyuz bir huyum var, sabredemiyorum, bekleyemiyorum.
Bana desin ki "kızım beni arama artık"
bana desin ki "Zehrina hayatımda biri var görüşmemiz uygun olmayacak"
bana desin ki "şimdiye kadar ikimizde dile getirmedik, bana karşı hislerin olduğunun farkındayım, ben de başta öyle hissettim ama yanıldığımı anladım. Sana karşı bir hissim yok. Seni üzmemek adına da artık irtibatı koparalım" desin.
Desin ama bişey desin artık yaa!
Defolsun gitsin.
Bana imalı konuşmasın.
Umut vermesin.
Bıktım, yıldım artık
artık cok geç taracaya attımTaracayı pek tavsiye etmiyorum açıkçası fal sepetinden de çok tecrübem yok ödemeyi kim ilk yaparsa onu alıp işlem yaparken attığı için popüler yorumculara ulaşmak zor oluyor ben de hiç sevmem öyle şeyleri:)
hayatta herkes illaki bir imtihanla karşılaşır.şöyle düşün kimisine araba sert çarpar ağır hasar görür,kimisine hafif çarpar ufak sıyrıklarla atlatır.illaki herkese bir şey çarpacak yani.önemli olan ufak sıyrıklarla atlatmamız.bizim bu yaşadıklarımız inan hiç birşey değil.geçen bir tanıdığım arkadaşım ailesinden beş kişiyi trafik kazasında kaybetti.Allahım bize daha büyük acılar vermesin.bizler bir öküz kaybetmişiz çok musaol bitanem cok zor bi surecteyım bnde sert cıktım kusura bakma ama ne bilim hanı huma fln öle olcak gözuyle bakyılarkı bizde umut baglıyoruz anladınmı bnde cok dusnumuyorum sadece boşlukta aklıma gelıyo yoksa o sevgilisyle mutlu dönsede affetmem ama işte karşımzada kımse cıkmayınca öle kalıyoz hanı sunu sorguluyorum allah neden cok sevıcemiz birin hemen cıkarmıyo anladınmı bıtanem bunun cevabını bulamıyorum
ayy bıtaem ya haklsın zaten bn cok sukerederıum hep inan flaıda ayda bir atıyom oda eglencesıne ucuaza bide yoksa asla ısyan etmem bızımkı dert deıl neguzel sohbet edıyoz burda ben zaten unuttum dedım ya boşluga dusunce oluyo cok sukur işimiz gucumuz var daha ne ısteriz deılmi :)bak bu
hayatta herkes illaki bir imtihanla karşılaşır.şöyle düşün kimisine araba sert çarpar ağır hasar görür,kimisine hafif çarpar ufak sıyrıklarla atlatır.illaki herkese bir şey çarpacak yani.önemli olan ufak sıyrıklarla atlatmamız.bizim bu yaşadıklarımız inan hiç birşey değil.geçen bir tanıdığım arkadaşım ailesinden beş kişiyi trafik kazasında kaybetti.Allahım bize daha büyük acılar vermesin.bizler bir öküz kaybetmişiz çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?