u mesaja bırısı cevap versın :) kafam karıstıbınnaz ablada 3 falcı da catır cutur bıldı herseyı 2 sı aynı seyı soledı (olumlu) bı tanesı farklı soledı (olumsuz). insan ıster ıstemez etkılenio. 2 si sana karsı hıslerı var derken bı tanesı yok bu iş olmaz dedı. sızın gorusunuz ne ? buara olumlular Nehir Atesoglu, Ela Kilicarslan. olumsuz olan Gizem sitare.
Beğenirsin belki :)artık cok geç taracaya attım
Kesin bir yargıya varmak değil tabiki amaç, gerçekten böyle bir olay yaşamış ve üzüntülü olabilir o durumda illaki dönüp açıklamasını yapar, aynı bahaneyi arkadaşımın görüştüğü çocuk sunmuş sonrasında farklı bir grup bay- bayan karışık rakı masasında fotoları çıktı ve bu bahaneyi sunduğu gündü. Malesef ön yargılarımızla Yaşar olduk...Bence de biraz kendinizi geri çekin tekrar sormayın. Kızlar görüştüğü başka biri var demiş ama kesin bir yargıya varmak zor kesin biriyle görüşüyor cenaze olayı da yalan demek zor çok keskin bi yargı bu. Biraz bekleyin illa ki iletişime geçer herhalde...
Kesin bir yargıya varmak değil tabiki amaç, gerçekten böyle bir olay yaşamış ve üzüntülü olabilir o durumda illaki dönüp açıklamasını yapar, aynı bahaneyi arkadaşımın görüştüğü çocuk sunmuş sonrasında farklı bir grup bay- bayan karışık rakı masasında fotoları çıktı ve bu bahaneyi sunduğu gündü. Malesef ön yargılarımızla Yaşar olduk...
artık cok geç taracaya attım
Sen haksızsın demiyorum, sana da katılıyorum nasıl anlatayım sürekli saçma sapan hikayeler olaylar dinlemekten ya da şahit olmaktan olumlu düşünemiyorum :) ilk aklıma gelen olumsuz şeyler oluyorCanım tabi ki olabilitesi mevcut ben kesin öyle değildir demiyorum ancak kesin öyledir denilip kafanda kurduğun yargıya inanıp kendini gaza getirmemeli diye düşünüyorum. Zaten çıkar kokusu.
algimiz erkekler gibi tek tarafli calisir oldu maalesef. Akıl bi yerde kendini korumaya aliyoSen haksızsın demiyorum, sana da katılıyorum nasıl anlatayım sürekli saçma sapan hikayeler olaylar dinlemekten ya da şahit olmaktan olumlu düşünemiyorum :) ilk aklıma gelen olumsuz şeyler oluyor
bu cok femınıst bı cumleydıalgimiz erkekler gibi tek tarafli calisir oldu maalesef. Akıl bi yerde kendini korumaya aliyo
Üzülüyorum da aslında belki de bu önyargılarla doğru olabilecek kişilere de haksızlık yapıyoruz, koruma iç güdüsü güzel tanımlaalgimiz erkekler gibi tek tarafli calisir oldu maalesef. Akıl bi yerde kendini korumaya aliyo
bu cok femınıst bı cumleydı
Sen haksızsın demiyorum, sana da katılıyorum nasıl anlatayım sürekli saçma sapan hikayeler olaylar dinlemekten ya da şahit olmaktan olumlu düşünemiyorum :) ilk aklıma gelen olumsuz şeyler oluyor
bu cok femınıst bı cumleydı
feminizm kötü bir şey mi? erkek düşmanlığı ile feminizmi karıştırmayalım lütfen
E tabi her zaman adil olmak gerek ve temkinliÜzülüyorum da aslında belki de bu önyargılarla doğru olabilecek kişilere de haksızlık yapıyoruz, koruma iç güdüsü güzel tanımla
:) erkek dusmani asla degilim ama feminizmde ki gibi esit haklara sahip olsak mutlu olurdum sadece onlarin algilari cidden tek yonlu calisiyor bi kadin ben yemek istemiyorum diyorsa altinda belki bi kirginlik oluyo ama erkek bunu yalnizca "hea ac degil demek ki" diye algiliyor.
Dedigim buydu.
Fotoğraf koymayı zaten arasın diye istememiş miydiniz?Selam kızlar iki gün önce konu açMistim hatırlarsınız . İki saat önce benimki aradi resim falan paylaşicam demiştim ya paylasmadim.Durup durup niye aradı şimdi bu acmadim teli.En son bir ay önce babası rahatsızlandı geçmiş olsun dedim annemde o sırada midesinden küçük bir operasyon geçirdi o da beni aradı gecmis olsun nasıl durumu bir de ben iki aydır isssizim is bulmadan niye isten çıktın falan dedi tamam , geçmiş olsun dedin daha niye arıyorsun durduk yere içimi o kadar doldurdu ki niye ariyor kızlar sizce darlandim.
Selam kızlar iki gün önce konu açMistim hatırlarsınız . İki saat önce benimki aradi resim falan paylaşicam demiştim ya paylasmadim.Durup durup niye aradı şimdi bu acmadim teli.En son bir ay önce babası rahatsızlandı geçmiş olsun dedim annemde o sırada midesinden küçük bir operasyon geçirdi o da beni aradı gecmis olsun nasıl durumu bir de ben iki aydır isssizim is bulmadan niye isten çıktın falan dedi tamam , geçmiş olsun dedin daha niye arıyorsun durduk yere içimi o kadar doldurdu ki niye ariyor kızlar sizce darlandim.
hüma ve bennaya baktırdın mı canım _?Mehaba arkadaşlar
Geçen sene burada aktiftim ve baktırmadığım falcı kalmadı,ciddi anlamda aklınıza gelebilecek herkese baktırdım.sonuç için de son verilen vade kasımdı bu zamana kadar bekledim.Gerçi artık isteğim de yok çıkması için.
Bana tek çıkan isimler bir yolun var nurbanu ve falalem gizem hatun . Olumsuz konuştular öyle de oldu.ecem23 de olumsuzdu onu da çıkmış sayabiliriz fakat gizem hatun ve nurbanu hakkımda o kadar çok şey bildiler ki anlatamam ürperdim resmen. Aylardır fal atmıyorum,nurbanu zaten yok artık fakat uygun fiyatlı diye belki gizeme atabilirim yeniden. Gerçi artık fallara da inanmıyorum en iyi denilen herkese attım aklınıza gelebilecek herkese ama sonuç fos. Olmaması daha hayırlı oldu ama kesinlikle.Bir yerden sonra bırakmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?