Binnaz Abla

Ş
u mesaja bırısı cevap versın :) kafam karıstı

Kesin bir yargıya varmak değil tabiki amaç, gerçekten böyle bir olay yaşamış ve üzüntülü olabilir o durumda illaki dönüp açıklamasını yapar, aynı bahaneyi arkadaşımın görüştüğü çocuk sunmuş sonrasında farklı bir grup bay- bayan karışık rakı masasında fotoları çıktı ve bu bahaneyi sunduğu gündü. Malesef ön yargılarımızla Yaşar olduk...

Canım tabi ki olabilitesi mevcut ben kesin öyle değildir demiyorum ancak kesin öyledir denilip kafanda kurduğun yargıya inanıp kendini gaza getirmemeli diye düşünüyorum. Zaten çıkar kokusu.

Canım tabi ki olabilitesi mevcut ben kesin öyle değildir demiyorum ancak kesin öyledir denilip kafanda kurduğun yargıya inanıp kendini gaza getirmemeli diye düşünüyorum. Zaten çıkar kokusu.
Sen haksızsın demiyorum, sana da katılıyorum nasıl anlatayım sürekli saçma sapan hikayeler olaylar dinlemekten ya da şahit olmaktan olumlu düşünemiyorum :) ilk aklıma gelen olumsuz şeyler oluyor

Sen haksızsın demiyorum, sana da katılıyorum nasıl anlatayım sürekli saçma sapan hikayeler olaylar dinlemekten ya da şahit olmaktan olumlu düşünemiyorum :) ilk aklıma gelen olumsuz şeyler oluyor
algimiz erkekler gibi tek tarafli calisir oldu maalesef. Akıl bi yerde kendini korumaya aliyo

Bence bunu değiştirmeye bak canım. Sonra üzerine yapışır enerjini emer olumsuz algı. Aksine olumlu düşünmeye bak ama temkinli olmak lazım elbette. Odak noktan olumsuz düşünmek olmasın derim ben. Tabii ki olumsuz ihtimalleri de gözardı et demek değil bu.

Ayrıca gerçekten bakış açısı, düşünce tarzı önemli. Düşünce mıknatıs gibidir olumlu olumluyu olumsuz olumsuzu çeker gider...

bu cok femınıst bı cumleydı

feminizm kötü bir şey mi? erkek düşmanlığı ile feminizmi karıştırmayalım lütfen

:) erkek dusmani asla degilim ama feminizmde ki gibi esit haklara sahip olsak mutlu olurdum sadece onlarin algilari cidden tek yonlu calisiyor bi kadin ben yemek istemiyorum diyorsa altinda belki bi kirginlik oluyo ama erkek bunu yalnizca "hea ac degil demek ki" diye algiliyor.
Dedigim buydu.

Üzülüyorum da aslında belki de bu önyargılarla doğru olabilecek kişilere de haksızlık yapıyoruz, koruma iç güdüsü güzel tanımla
E tabi her zaman adil olmak gerek ve temkinli

kastettiğim erkek düşmanlığı ve feminizmin aynı kefeye koyulması üstüne üstlük çok alakasızken kötü bir şeymiş algısı yaratılması. hele ki kadınlar tarafından böyle algılanması beni çok üzüyor.

seni erkek düşmanı olarak görmedim L livingdeath :) ve evet maalesef bakış açısı olarak çok farklıyız erkeklerle

Selam kızlar iki gün önce konu açMistim hatırlarsınız . İki saat önce benimki aradi resim falan paylaşicam demiştim ya paylasmadim.Durup durup niye aradı şimdi bu acmadim teli.En son bir ay önce babası rahatsızlandı geçmiş olsun dedim annemde o sırada midesinden küçük bir operasyon geçirdi o da beni aradı gecmis olsun nasıl durumu bir de ben iki aydır isssizim is bulmadan niye isten çıktın falan dedi tamam , geçmiş olsun dedin daha niye arıyorsun durduk yere içimi o kadar doldurdu ki niye ariyor kızlar sizce darlandim.

taracadan yorumum geldi kızlar,daha önce sezginin falını cok beğendiğimi söylemiştim taraca da anlık durumla ilgili onunla uyumlu seyler söyledi eski ilişkindeki kisinin bazen kesinlikle aklına geliyorsun ama geçti artık diyerek cabuk atlatıyor bu düsüncelerini senin aklına düstüğü zaman bir anı onunda aklına düsüyor ama sadece o kadar sizin birdaha bir yolunuz kesismeyecek cünkü kaderindeki hayırlı kisi değil diye düsünüyorum kendi yolunda simdilik mutlu dedi, suan benimde bir ilişkim var onunla ilgili anlık olarak durumu da iyi yorumlamıs onlarda tuttu sevgilin seni cok seviyor sana cok bağlı evlilik düsünüyormusunuz yüzük cıkmıs dedi ki evet geçmişteki zaman zaman aklıma gelip hüzünlensemde böyle konusmalarımız geçiyor aramızda bunu da bildi ama tabi bu bilinmesi kolay bir şey. evlendirmiş bizi hemen yani pembeci mi bikemiyorım ama cok iyi bir faldı diyemem ama kötü de değildi kriz günlerinizde fal krizinizi geçirecek cinsten 10 üzerinden 5-6 veriyorum

Fotoğraf koymayı zaten arasın diye istememiş miydiniz?

Sorunun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz. Niye aradığını biz değil erkek arkadaşınız söyleyebilir. Kaldı ki arasın istiyordunuz arayınca açmıyorsunuz enteresan.

Mehaba arkadaşlar
Geçen sene burada aktiftim ve baktırmadığım falcı kalmadı,ciddi anlamda aklınıza gelebilecek herkese baktırdım.sonuç için de son verilen vade kasımdı bu zamana kadar bekledim.Gerçi artık isteğim de yok çıkması için.
Bana tek çıkan isimler bir yolun var nurbanu ve falalem gizem hatun . Olumsuz konuştular öyle de oldu.ecem23 de olumsuzdu onu da çıkmış sayabiliriz fakat gizem hatun ve nurbanu hakkımda o kadar çok şey bildiler ki anlatamam ürperdim resmen. Aylardır fal atmıyorum,nurbanu zaten yok artık fakat uygun fiyatlı diye belki gizeme atabilirim yeniden. Gerçi artık fallara da inanmıyorum en iyi denilen herkese attım aklınıza gelebilecek herkese ama sonuç fos. Olmaması daha hayırlı oldu ama kesinlikle.Bir yerden sonra bırakmak gerekiyor.

Yok kizlar fotoğraf koymadim bu sefer ne diycek acaba sağlık için geçmiş olsun demek için aranır aradı düşmani olsa araarım saglik soz konusuysa şimdi durduk yere niye aradı yoruldum cidden o uzakta Kocaeli'de ben istanbulda bıktım cidden açsam ne diyçek

hüma ve bennaya baktırdın mı canım _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…