Binnaz Abla

Eeee o zaman 2 gün önceki feveran niyeydi ? Madem aradığında açmayacak kadar tüketmişsiniz duygunuzu...

herkes özellikle hümaya çok iyi diyor benna da bende cok iyiydi fazla pembe konusmadı ama olumluydu hümayı bi yakalıyım da anlıcam cok merak ediyorum yaaa hiç boş kalmıyo yorumlar harika nasıl acaba pufff :)

Acicaktim açtığında hemen acarsam demek ki o da bekliyor anında açtı demeşin diye o yüzden. Aricam birazdan Bakalım ne diycek

Feministlik guzel bisey aslinda ama erkeklere olum isteniyormus gibi yansitiliyor. Yok ya ben anladim ki seni,aradaki cizgiye ithafen yazdim

herkes özellikle hümaya çok iyi diyor benna da bende cok iyiydi fazla pembe konusmadı ama olumluydu hümayı bi yakalıyım da anlıcam cok merak ediyorum yaaa hiç boş kalmıyo yorumlar harika nasıl acaba pufff :)
Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.

Merhabaa kızlar yeşil çingenenin ilişki de verdiği vadeler çıkıyor mu ?

Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.

hüma kendi de bir açılım yapıyor, onunla ilgili konuşmuş olabilir mi?

hüma kendi de bir açılım yapıyor, onunla ilgili konuşmuş olabilir mi?
olabilir ama kartlarim cok kotuydu konunun cok disina cikti aslinda huma ya da benna cikarsa sokumla gelir yazarim bilhassa benna hava guzel pembis balonlar ucuyor ama kartlarim oyleydi kadinin sucu yok

Bende doğum gününü kutlar nice mutlu huzurlu sağlıklı barış dolu yıllar geçirmen dilerim..

Kocaman gülümsedim,parmaklarımın ne yazacağını bilemedim. Bana hayatım boyunca yeni şeyler katmış ender insanlardansın. Ay ağlarım ama:) iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…