- 20 Mart 2016
- 73
- 52
- 38
Evet aşırı pembeler verdiği vadeler de çok yakındı okurken anladım çıkmıcağınıhüma ve bennaya baktırdın mı canım _?
Eeee o zaman 2 gün önceki feveran niyeydi ? Madem aradığında açmayacak kadar tüketmişsiniz duygunuzu...Yok kizlar fotoğraf koymadim bu sefer ne diycek acaba sağlık için geçmiş olsun demek için aranır aradı düşmani olsa araarım saglik soz konusuysa şimdi durduk yere niye aradı yoruldum cidden o uzakta Kocaeli'de ben istanbulda bıktım cidden açsam ne diyçek
Feministlik guzel bisey aslinda ama erkeklere olum isteniyormus gibi yansitiliyor. Yok ya ben anladim ki seni,aradaki cizgiye ithafen yazdimkastettiğim erkek düşmanlığı ve feminizmin aynı kefeye koyulması üstüne üstlük çok alakasızken kötü bir şeymiş algısı yaratılması. hele ki kadınlar tarafından böyle algılanması beni çok üzüyor.
seni erkek düşmanı olarak görmedim L livingdeath :) ve evet maalesef bakış açısı olarak çok farklıyız erkeklerle
Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.herkes özellikle hümaya çok iyi diyor benna da bende cok iyiydi fazla pembe konusmadı ama olumluydu hümayı bi yakalıyım da anlıcam cok merak ediyorum yaaa hiç boş kalmıyo yorumlar harika nasıl acaba pufff :)
Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.
Bana bi iletişim var dedi vadesinde çıktı iletişimMerhabaa kızlar yeşil çingenenin ilişki de verdiği vadeler çıkıyor mu ?
Öyle mi tamam canım çok sağ olBana bi iletişim var dedi vadesinde çıktı iletişim
Olumlu mu olumsuz mu konuştuÖyle mi tamam canım çok sağ ol
hüma kendi de bir açılım yapıyor, onunla ilgili konuşmuş olabilir mi?
olumlu konuştu kafasındaki düşünceleri bile açıkladı. 4 vade verdi haftaya 4. hafta oluyor.Olumlu mu olumsuz mu konuştu
Hiç düşünmede ötelenmesin tarih ben hiç beklemiyordum söylediği gibi olacağını nitekim ki oldu..olumlu konuştu kafasındaki düşünceleri bile açıkladı. 4 vade verdi haftaya 4. hafta oluyor.
tamam o zaman pek düşünmem :)Hiç düşünmede ötelenmesin tarih ben hiç beklemiyordum söylediği gibi olacağını nitekim ki oldu..
Bende doğum gününü kutlar nice mutlu huzurlu sağlıklı barış dolu yıllar geçirmen dilerim..Şimdi reklamlar...
Bugün kocaman kalpli minnoş M Motherofdragon cığımın doğum günü. Forumun bana kattığı en güzel değerlerden kendisi. Aşk, neşe ve sevgi dolu dileklerinin kabul olduğu bi yaş olsun, eskilerinden çok daha güzel bi yeni yaş olsun tatlıŞım.
M MotherofdragonŞimdi reklamlar...
Bugün kocaman kalpli minnoş M Motherofdragon cığımın doğum günü. Forumun bana kattığı en güzel değerlerden kendisi. Aşk, neşe ve sevgi dolu dileklerinin kabul olduğu bi yaş olsun, eskilerinden çok daha güzel bi yeni yaş olsun tatlıŞım.
Kocaman gülümsedim,parmaklarımın ne yazacağını bilemedim. Bana hayatım boyunca yeni şeyler katmış ender insanlardansın. Ay ağlarım ama:) iyi ki varsınŞimdi reklamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?