- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Çok teşekkür ederim çok naziksin,çok tatlısın:)Bende doğum gününü kutlar nice mutlu huzurlu sağlıklı barış dolu yıllar geçirmen dilerim..
yaaaa seka doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere yeni yaşın sana hic ummadığın güzellikler getirsin insallahÇok teşekkür ederim çok naziksin,çok tatlısın:)
Kocaman gülümsedim,parmaklarımın ne yazacağını bilemedim. Bana hayatım boyunca yeni şeyler katmış ender insanlardansın. Ay ağlarım ama:) iyi ki varsın
Kocaman gülümsedim,parmaklarımın ne yazacağını bilemedim. Bana hayatım boyunca yeni şeyler katmış ender insanlardansın. Ay ağlarım ama:) iyi ki varsın
ama hümaya da herkes müthiş diyor yorumlar çok iyi bi de kadın hep meşgul fal bile alamıyosun:)Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.
Dgs ek tercihlerini kazanacağımı söyleyen tüm falcılar patladı, söylemeyen yok hepsi söyledi, küfür mü etsem napsam nasıl umutlandım öyle ya canımı nasıl sıktı. bu vesile ile iletişim halinde olduğum sevgili adayı da olmicak aradaki mesafenin biteceğini söyleyen falcılar da patladı Binnaz da kimseye baktırmadım falalem de de, tellwe herkese baktırdım.. yüz yüze de baktırdım çıkmadı işte.
Aşk önemli değil de bilmiyorum kazanırım diye umuyodum hayırlısı böyleymiş diyeyim.. genel olarak inancım kalmadı sanırım neyse daha iyi hazırlanırım.. :)Canım yanılmış olabilirler ancak bu senin umudunu kırmasın, nolacak dünyanın sonu değil ya bir daha girersin. Çözümü olan sorunlar için kendini yıpratma. Bunu bilemediler diye de aşk hayatında olumsuzluğa inanıp bu duyguya kapılıp gitme. Kendini 'kurban' rolüne sokma lütfen.
Dgs ek tercihlerini kazanacağımı söyleyen tüm falcılar patladı, söylemeyen yok hepsi söyledi, küfür mü etsem napsam nasıl umutlandım öyle ya canımı nasıl sıktı. bu vesile ile iletişim halinde olduğum sevgili adayı da olmicak aradaki mesafenin biteceğini söyleyen falcılar da patladı Binnaz da kimseye baktırmadım falalem de de, tellwe herkese baktırdım.. yüz yüze de baktırdım çıkmadı işte.
Hayır denk gelmemiştim onaSınav için tellwe de geysu ya baktırmış mıydınız?
ARadiM kizlar az önce AnnemI merak etmiş iyilesti mi is buldun mu dedi.Annem iyi iş gorusmesine gittim iki yere bakalım bekliyorum dedim.Sonra ben sordum o da evdeyim yemek yapıyorum dedi annemle babam ablanın yanında hastaneden çıkınca oraya gittiler.İyimis ablanın bakar dedim neyse meşgul etmiyim kapatıyim teli dedim yok canım meşgul değilim sonra bulursun dedi is merak etme falan dedi.Bir ay önce aradin annemi iyi oldugu nu öğrendin is bulup bulamam neden çok ilgileniyorsun.Aklına gelmişim aramış dikkat et kendine dedi kaPatiken. Ben tam bu fotoğrafI paylaşayım diye düşünürken bugün aradı.Tesadüf mu nedir bilemedim.Niye aradı sizce kızlar az çok aklına geldiğim için olabilir mi.Dengem şaştı
Hayır denk gelmemiştim ona
Aşk önemli değil de bilmiyorum kazanırım diye umuyodum hayırlısı böyleymiş diyeyim.. genel olarak inancım kalmadı sanırım neyse daha iyi hazırlanırım.. :)
Toparladım hemen hayat bu belki daha iyisi olur benim için, teşekkür ederimİnancını bu kadar çabuk/kolay kaybetme olsun dediğin gibi daha iyi hazırlanırsın ve belki de doğru zamanı vardır bilemezsin yıkmasın şu anda kazanamamış olmak. Lütfen=)
Elif bence kesinlikle pembeci değil benim hiç hoşlanmayacağım şeyleri bile direkt söyledi geçmiş ve gelişim süreciyle ilgili. Bir de geçmişimle ilgili bildiği şeyler boş at dolu tut tarzı şeyler değildi.Gelecekle ilgili olumlu konuştu nitekim olumlu oldu da diyebilirim. Açıkçası Hümanın da söylediklerini yaşadım her 3 falımda da ama pembeci olduğu su götürmez bir gerçek. Fiyatı 20 lira olsa yine giderdim ama şu an gitmem galiba:)
Çok teşekkür ederim canım hepimize inşallahyaaaa seka doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere yeni yaşın sana hic ummadığın güzellikler getirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?