Binnaz Abla

Kocaman gülümsedim,parmaklarımın ne yazacağını bilemedim. Bana hayatım boyunca yeni şeyler katmış ender insanlardansın. Ay ağlarım ama:) iyi ki varsın

Hep kocaman gül öyle, yeri gelince ağlamak da iyidir ancak şu anda duygulanmakta da olsa ağlamak yok beni salon kadını çizgimden çıkarma=)

Dgs ek tercihlerini kazanacağımı söyleyen tüm falcılar patladı, söylemeyen yok hepsi söyledi, küfür mü etsem napsam nasıl umutlandım öyle ya canımı nasıl sıktı. bu vesile ile iletişim halinde olduğum sevgili adayı da olmicak aradaki mesafenin biteceğini söyleyen falcılar da patladı Binnaz da kimseye baktırmadım falalem de de, tellwe herkese baktırdım.. yüz yüze de baktırdım çıkmadı işte.

Canım yanılmış olabilirler ancak bu senin umudunu kırmasın, nolacak dünyanın sonu değil ya bir daha girersin. Çözümü olan sorunlar için kendini yıpratma. Bunu bilemediler diye de aşk hayatında olumsuzluğa inanıp bu duyguya kapılıp gitme. Kendini 'kurban' rolüne sokma lütfen.

Aşk önemli değil de bilmiyorum kazanırım diye umuyodum hayırlısı böyleymiş diyeyim.. genel olarak inancım kalmadı sanırım neyse daha iyi hazırlanırım.. :)

Sınav için tellwe de geysu ya baktırmış mıydınız?

ARadiM kizlar az önce AnnemI merak etmiş iyilesti mi is buldun mu dedi.Annem iyi iş gorusmesine gittim iki yere bakalım bekliyorum dedim.Sonra ben sordum o da evdeyim yemek yapıyorum dedi annemle babam ablanın yanında hastaneden çıkınca oraya gittiler.İyimis ablanın bakar dedim neyse meşgul etmiyim kapatıyim teli dedim yok canım meşgul değilim sonra bulursun dedi is merak etme falan dedi.Bir ay önce aradin annemi iyi oldugu nu öğrendin is bulup bulamam neden çok ilgileniyorsun.Aklına gelmişim aramış dikkat et kendine dedi kaPatiken. Ben tam bu fotoğrafI paylaşayım diye düşünürken bugün aradı.Tesadüf mu nedir bilemedim.Niye aradı sizce kızlar az çok aklına geldiğim için olabilir mi.Dengem şaştı

Ben kaçırdım sanırım ne fotoğrafı ?

Aşk önemli değil de bilmiyorum kazanırım diye umuyodum hayırlısı böyleymiş diyeyim.. genel olarak inancım kalmadı sanırım neyse daha iyi hazırlanırım.. :)

İnancını bu kadar çabuk/kolay kaybetme olsun dediğin gibi daha iyi hazırlanırsın ve belki de doğru zamanı vardır bilemezsin yıkmasın şu anda kazanamamış olmak. Lütfen=)

Amann Aman kiminde doğum günüymüş...Bütün dileklerinin olduğu mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim canımm

Hüma'ya geçen ilk kez baktırdım kendi kartlarıyla da açılım yapıyor, benim seçtiğim kartlara bağlı kalmadı. Bu yüzden bana profesyonelmiş gibi geldi. Olumlu konuştu gerçi ama tabi Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…