Binnaz Abla

kızlar bu arada neyi farkkettik.Nehir herkese neredeyse aynı falı gönderiyor.bayrak var bayraklı yerde işe girecen,araba alacan anahtar var yada ev alamayı düşünüyorsun.ailede kutlama kalabalık vs, var,eskisi sana geri dönecek,buluşma mesajlaşma var varda var deyip duruyo.kaç kişi baktırdık hepimize aynı cümlelelri tekrarlamış.yani çıkmış isede tamamen tesadüf olduğuna yüzde yüz eminim.

Ya bir de bunları tek tek ele alınca ortalama her insanın başına gelebilecek şeyler

allah allah herkese bayrak çiçek böcek demiş bir bana mı demedi hepsinin var bi yamuğu zaten nerden tutsam bilemedim

allah allah herkese bayrak çiçek böcek demiş bir bana mı demedi hepsinin var bi yamuğu zaten nerden tutsam bilemedim
acaba devlette çalışıyoruz diye bayrak,yaşımızdan dolayı ev_araba,sevgilimizden ayrıldığımız içinde dönecek demiş olabilir mi

Zehrina canım Kankamla çektiğim fotoğrafı whatsapta profil resmiley yapicak tim vazgectim kiskandir mak için tatlım bugün de o beni aradı.

acaba devlette çalışıyoruz diye bayrak,yaşımızdan dolayı ev_araba,sevgilimizden ayrıldığımız içinde dönecek demiş olabilir mi

hahah hepsi mümkün. benim en güldüğüm meslek kısmında hukukçu yazdığı için ordan sallamaya çalışmaları. "bereketin açılacak. kendi ofisini açabilirsin, boşanma davaları alabilirsin daha çok" 1.5 yıldır avukatlık yapmıyorum, kaldı ki çalıştığım ve çalışacağım bir alan değil

hümaya da herkes müthiş diyor yorumlar çok iyi bi de kadın hep meşgul fal bile alamıyosun:)
Binnazda yorum silindigi icin o kisma pek takilmiyorum kose kapmaca oynamasina da.. ama eveet evet benim sansım asenat bile fiyaskoydu hatta telefonda hayal kirikligindan konusamadim bile

hayır canım bende öyle bi ayrıntıyı bildi ki çok şaşırdım:))

Tellwe de Iade hakkimiz 3mus ve ben bugune kadar 1 tane aldim. Kalan 2 taneyi falcilar istemeden ve kotu oy vermedigim halde iade etti. (Misal taraca ya bilgileri okumadiniz sanirim yazdim diye iade etmis)

Mesele su, son iadeyi aldiginizda kredi yuklenmiyor hesaba, yani falciya ne yorumunuz gorunuyor ne puaniniz. Kredi sanirim tellweye kaliyor fal iade gorunuyor.

kızlar bu topigi dolasirken farkettim burasi iyi dertlesme mekani ayni zamanda..yine sevdigimden ayrildim ama ben artik kokunden kurtulmak istiyorum bu adamdan (sevsem bile)oyle bisey yapayimki sabah kalktigimfa aklimdan silinsin...engellemiycem dost ayrildigimiz icin ama yazsada alevlenmesin bana oyle bi reçete verinki 3yildir sevdigimi hemen unutayim hobi vs..degil her yolu denedim olmuyo ...eft yaptim ehh biraz iyi ben cok kotuyum acil unutmammm lazimmm yardim

ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…