Hmm sevindim senin adına bana genel olarak hepsi kazancan dedi de olmadı kısmetBen sormamıştım, geysu bilgi vermişti kazancan demişti.
Çok teşekkür ederim topik ahalisi için daha güzel bir dilek olamaz sanırım:))Nice güzel senelere fallardan beklediğin ne varsa gercek olsun canım:)
Çok teşekkür ederim umarım hepimize kalbindeki güzellikleri yaşamak nasip olur:)
Ya bir de bunları tek tek ele alınca ortalama her insanın başına gelebilecek şeylerkızlar bu arada neyi farkkettik.Nehir herkese neredeyse aynı falı gönderiyor.bayrak var bayraklı yerde işe girecen,araba alacan anahtar var yada ev alamayı düşünüyorsun.ailede kutlama kalabalık vs, var,eskisi sana geri dönecek,buluşma mesajlaşma var varda var deyip duruyo.kaç kişi baktırdık hepimize aynı cümlelelri tekrarlamış.yani çıkmış isede tamamen tesadüf olduğuna yüzde yüz eminim.
kesinlikle canım gözümden düştü birkaç fal kendini aynı şekilde tekrara edince moralim bozuldu.buarada nice mutlu,güzel yaşların olsun canım.her şey gönlünce olsun.Ya bir de bunları tek tek ele alınca ortalama her insanın başına gelebilecek şeyler
kızlar bu arada neyi farkkettik.Nehir herkese neredeyse aynı falı gönderiyor.bayrak var bayraklı yerde işe girecen,araba alacan anahtar var yada ev alamayı düşünüyorsun.ailede kutlama kalabalık vs, var,eskisi sana geri dönecek,buluşma mesajlaşma var varda var deyip duruyo.kaç kişi baktırdık hepimize aynı cümlelelri tekrarlamış.yani çıkmış isede tamamen tesadüf olduğuna yüzde yüz eminim.
acaba devlette çalışıyoruz diye bayrak,yaşımızdan dolayı ev_araba,sevgilimizden ayrıldığımız içinde dönecek demiş olabilir miallah allah herkese bayrak çiçek böcek demiş bir bana mı demedihepsinin var bi yamuğu zaten nerden tutsam bilemedim
Teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun canım:)kesinlikle canım gözümden düştü birkaç fal kendini aynı şekilde tekrara edince moralim bozuldu.buarada nice mutlu,güzel yaşların olsun canım.her şey gönlünce olsun.
e iyi ki yapmamışsın o zaman :)Zehrina canım Kankamla çektiğim fotoğrafı whatsapta profil resmiley yapicak tim vazgectim kiskandir mak için tatlım bugün de o beni aradı.
acaba devlette çalışıyoruz diye bayrak,yaşımızdan dolayı ev_araba,sevgilimizden ayrıldığımız içinde dönecek demiş olabilir mi
FalalemKızlar, gizem hatun nerede bakıyordu?
Binnazda yorum silindigi icin o kisma pek takilmiyorum kose kapmaca oynamasina da.. ama eveet evet benim sansım asenat bile fiyaskoydu hatta telefonda hayal kirikligindan konusamadim bilehümaya da herkes müthiş diyor yorumlar çok iyi bi de kadın hep meşgul fal bile alamıyosun:)
hayır canım bende öyle bi ayrıntıyı bildi ki çok şaşırdım:))kızlar bu arada neyi farkkettik.Nehir herkese neredeyse aynı falı gönderiyor.bayrak var bayraklı yerde işe girecen,araba alacan anahtar var yada ev alamayı düşünüyorsun.ailede kutlama kalabalık vs, var,eskisi sana geri dönecek,buluşma mesajlaşma var varda var deyip duruyo.kaç kişi baktırdık hepimize aynı cümlelelri tekrarlamış.yani çıkmış isede tamamen tesadüf olduğuna yüzde yüz eminim.
gizem hatunla geysu aynı mı acaba bu şüphe öldürür:))Falalem
ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettimhahah hepsi mümkün. benim en güldüğüm meslek kısmında hukukçu yazdığı için ordan sallamaya çalışmaları. "bereketin açılacak. kendi ofisini açabilirsin, boşanma davaları alabilirsin daha çok" 1.5 yıldır avukatlık yapmıyorum, kaldı ki çalıştığım ve çalışacağım bir alan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?