- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Attım gizem hatuna şimdi anlarız aynı kişiler mi :)gizem hatunla geysu aynı mı acaba bu şüphe öldürür:))
şöyle canım her attığın falcı 2 3 cümle detay biliyor bütün falları toplayınca puzzle gibi oldu kafam aydınlandı:)allah allah herkese bayrak çiçek böcek demiş bir bana mı demedihepsinin var bi yamuğu zaten nerden tutsam bilemedim
hımmm bakalım anlarsın sen:))Attım gizem hatuna şimdi anlarız aynı kişiler mi :)
ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettim
öyle bi sifa olsa sanırım bu topicler olmazdı canım ya nerede keşke, eternal sunshine of the spotless mind i izle istersenkızlar bu topigi dolasirken farkettim burasi iyi dertlesme mekani ayni zamanda..yine sevdigimden ayrildim ama ben artik kokunden kurtulmak istiyorum bu adamdan (sevsem bile)oyle bisey yapayimki sabah kalktigimfa aklimdan silinsin...engellemiycem dost ayrildigimiz icin ama yazsada alevlenmesin bana oyle bi reçete verinki 3yildir sevdigimi hemen unutayim hobi vs..degil her yolu denedim olmuyo ...eft yaptim ehh biraz iyi ben cok kotuyum acil unutmammm lazimmm yardim
benim tez yazabilecek kadar iyi değil derecem falan of ne mutlu ya cok özendimtez yazıyorum, zaten bir yıldır Almanya'daydım yeni geldim sayılır. doktora başvurularına kadar rölantideyim. insan hakları çalışıyorum :) dedikleriyle tamamen alakasız yani
Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun:) M MotherofdragonTeşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun canım:)
benim tez yazabilecek kadar iyi değil derecem falan of ne mutlu ya cok özendim
Ayy kötü mü şimdi hüma daBinnazda yorum silindigi icin o kisma pek takilmiyorum kose kapmaca oynamasina da.. ama eveet evet benim sansım asenat bile fiyaskoydu hatta telefonda hayal kirikligindan konusamadim bile
öyle bi sifa olsa sanırım bu topicler olmazdı canım ya nerede keşke, eternal sunshine of the spotless mind i izle istersen
begendin mi sen yoksa baktirmak icin sırada mısın? Belli olmaz beni baz alma belki sana tutturur belli mi olur?zaten seveni varAyy kötü mü şimdi hüma da
Erkek gibi gamsiz olmak lazim..yok ben cidden cok kotuyum unutmam lazim belki biri bisey der bi ampul yanar kafamda kurtulurum şu sacma aşktan diye yazdim...umudum var...eft iyiydi ama gidemiyom maddiyattan...BENIM BU ADAMİ TARIHE GOMMEM LAZIM KURTARICAK BU SOZ SOYLEYIN BU AKREP KIZINAA
Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.
Ben sana o gün dicektm de .... O cenaze olayı da yalan bence...ben hep okula gtmefgmde söylerdim hocam cenazemiz vardı diye...Kızlar, yine fikrinize ihtiyacım var. Yani şu an o kadar daralmış durumdayım ki her şeyi bırakıp ofisten çıkıp gidesim, telefonu da kapatıp kendi başıma bilmediğim, hiç gitmediğim bir yere gidesim var.
Size bahsetmiştim bu gerizekalının bana görüşelim, bir hafta sonu tatili yapalım dediğini. Ve sonra hafta sonu gelmeden o haftanın başında ben hasta oldum. Ateş ve hapşırmaktan geberiyordum. Ama hem işlerim için toparlanmam hem de bu gerizekalı ile hani sözleştik diye h. sonuna turp gibi olmalıyım diye ilaçlar, mandalinalar, bitki çayları falan diye kendimi hızlıca iyileşmeye verdim. Ve dedim hani olur da düzelemezsem hafta ortası şuna bir yazayım diyeyim bir yerde rezervasyon falan yaptırdıysan veya yaptıracaksan erteleme durumumuz olur mu, gerçekten görüşecek miyiz, bak bende hastayım ona göre planlayayım cumartesi pazarımı şeklinde düşündüm.
Ya hu neden sanki bu kadar sorumluluk sahibiyim ki! Neden! O kadar eminim ki hiç böyle ince düşünmesem ve o hafta sonu geldiğinde "ayy hastayım ben gelemem yaaa" diye bir umursuzca cevap versem daha kıymetli olurdum. Ama ben ağzımdan bir söz çıktıysa onun takibini yapıyorum işte Allah kahretsin! Yapıyorum!
Neyse işte o haftasonu gelmeden çarşamba günü yazdım, önce selam verdim, daha konuya bile girmedim, espiriili bir şekilde "beyefendi müsait olunca bir bakınız lütfen yazdım" daha sonra konuşalım zehrina, bir yakınımı kaybettim cenazedeyim yazmış. Bende şaşırdım elbet. Başsağlığı dileyip, tamam dedim. O an cenazedeyim dediği içinde aramadım, yazamadım acaba ölen kim, memleketine mi gitti yoksa bu şehirde mi diye de meraktan çatladım tabi.
Sabrettim sabrettim dönmedi günlerce. Hala iyi niyetimi korudum. Ya belki arkadaşı, belki çok kıymetli biriydi. Toparlanmak istedi. Ondan dönmüyor. Hem aramayı unuttu belki. Sen bi dürt nolcak dedim. Hala ne kadar safım değil mi!Cenazenin üstünden 4 gün geçti tekrar yazdım Whatsapp'dan "yazmayacaktım ama merak ettim, kimdi vefat eden iyi misin bu arada dedim" o günlerde bu gündemden dolayı internette bir yavaşlama vardı mesajım o an iletilmedi bu yüzden. Ertesi gün akşam ulaştı ve ben o mavi tiki gördüm yani
Daha sonra konuşuruz dedi ses yok
İnsanlık edip yazdım mesaj okundu ses yok
Yani şimdi yüzsüzlük edip aramak da istemiyorum ama bişeylerin sallantıda kalmasından da nefret ediyorum. Belirsizlik sadece aşk hayatımda değil neyle ilgili olursa olsun beni geriyor. Böyle uyuz bir huyum var, sabredemiyorum, bekleyemiyorum.
Bana desin ki "kızım beni arama artık"
bana desin ki "Zehrina hayatımda biri var görüşmemiz uygun olmayacak"
bana desin ki "şimdiye kadar ikimizde dile getirmedik, bana karşı hislerin olduğunun farkındayım, ben de başta öyle hissettim ama yanıldığımı anladım. Sana karşı bir hissim yok. Seni üzmemek adına da artık irtibatı koparalım" desin.
Desin ama bişey desin artık yaa!
Defolsun gitsin.
Bana imalı konuşmasın.
Umut vermesin.
Bıktım, yıldım artık
Teşekkür ederim hepimizin:)Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun:) M Motherofdragon
nee akrep kızı ups yani :) emojiyi kaldirmakla basla ise sen akrepsin yahu
Sıradayım canım yakaladıgım an baktırcambegendin mi sen yoksa baktirmak icin sırada mısın? Belli olmaz beni baz alma belki sana tutturur belli mi olur?zaten seveni var
ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettim
kader hepimizden tutkulu ve guclu ne yazık ki :) magdur degiliz elbette insan gucu istedigini almaya da yatkın ama yıl diyosun 1 gunde 1 anda olmaz hicbir sey. zamani gelince bi bakicaksin yok, ne yazik ki belli degil o zaman sifresi formulu de yok zihnini arindir o yeter.dusunme, kendini unutmak zorunda gibi hissetme umudu tuketicem diye baski yapmaAkrebim tutkuluyum sadigim birakamiyorummmmmmm...adama uzuluyorum aciyorum o var...5yil once bi kadin yuzume fal bakarak bana bu adami soylemisti bende acaba mi diyerek umudumu hic kaybetmedim simdiyse o umudu dahil beynimdem silmek istiyorum falci falci dolaş mam artik yeter ya.....
Bana hiç böyle şeyler söylemedi ama olumlu konuşmuştu. Olumlama zamanı çoktan geçti.kızlar bu arada neyi farkkettik.Nehir herkese neredeyse aynı falı gönderiyor.bayrak var bayraklı yerde işe girecen,araba alacan anahtar var yada ev alamayı düşünüyorsun.ailede kutlama kalabalık vs, var,eskisi sana geri dönecek,buluşma mesajlaşma var varda var deyip duruyo.kaç kişi baktırdık hepimize aynı cümlelelri tekrarlamış.yani çıkmış isede tamamen tesadüf olduğuna yüzde yüz eminim.
Foruma bir bakayim dedim meslektaslar gordum :)
Niye korkuyorsun peki. Ben de avukatim, fiilen de yapiyorum. Bence her anlamda guzel bir meslegimiz var, korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?