Binnaz Abla

ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettim

vallahi toplam 3 yıl çalıştım avukat olarak, stajyer olarak. şimdi tez yazıyorum, zaten bir yıldır Almanya'daydım yeni geldim sayılır. doktora başvurularına kadar rölantideyim. insan hakları çalışıyorum :) dedikleriyle tamamen alakasız yani

öyle bi sifa olsa sanırım bu topicler olmazdı canım ya nerede keşke, eternal sunshine of the spotless mind i izle istersen

tez yazıyorum, zaten bir yıldır Almanya'daydım yeni geldim sayılır. doktora başvurularına kadar rölantideyim. insan hakları çalışıyorum :) dedikleriyle tamamen alakasız yani
benim tez yazabilecek kadar iyi değil derecem falan of ne mutlu ya cok özendim

öyle bi sifa olsa sanırım bu topicler olmazdı canım ya nerede keşke, eternal sunshine of the spotless mind i izle istersen

Erkek gibi gamsiz olmak lazim..yok ben cidden cok kotuyum unutmam lazim belki biri bisey der bi ampul yanar kafamda kurtulurum şu sacma aşktan diye yazdim...umudum var...eft iyiydi ama gidemiyom maddiyattan...BENIM BU ADAMİ TARIHE GOMMEM LAZIM KURTARICAK BU SOZ SOYLEYIN BU AKREP KIZINAA

nee akrep kızı ups yani :) emojiyi kaldirmakla basla ise sen akrepsin yahu

Huma ve benna ikisine de baktirdim. Burada bi arkadas kiyasladi kartlari pembeci mi diye, huma kartlara gore konusmamis, benna kartlar olumlu iken olumlu yazmis bu sebepten humaya guvenim yok.
Ben sana o gün dicektm de .... O cenaze olayı da yalan bence...ben hep okula gtmefgmde söylerdim hocam cenazemiz vardı diye...

nee akrep kızı ups yani :) emojiyi kaldirmakla basla ise sen akrepsin yahu

Akrebim tutkuluyum sadigim birakamiyorummmmmmm...adama uzuluyorum aciyorum o var...5yil once bi kadin yuzume fal bakarak bana bu adami soylemisti bende acaba mi diyerek umudumu hic kaybetmedim simdiyse o umudu dahil beynimdem silmek istiyorum falci falci dolaş mam artik yeter ya.....

ya sende mi hukukcusun bende yeni avukat olacağım ama hic hevesli değilim ya korkuyorum acıkcası bu meslekten, ne iş yapıyorsun suan cok merak ettim

Foruma bir bakayim dedim meslektaslar gordum :)

Niye korkuyorsun peki. Ben de avukatim, fiilen de yapiyorum. Bence her anlamda guzel bir meslegimiz var, korkma.

kader hepimizden tutkulu ve guclu ne yazık ki :) magdur degiliz elbette insan gucu istedigini almaya da yatkın ama yıl diyosun 1 gunde 1 anda olmaz hicbir sey. zamani gelince bi bakicaksin yok, ne yazik ki belli degil o zaman sifresi formulu de yok zihnini arindir o yeter.dusunme, kendini unutmak zorunda gibi hissetme umudu tuketicem diye baski yapma

Bana hiç böyle şeyler söylemedi ama olumlu konuşmuştu. Olumlama zamanı çoktan geçti.

Foruma bir bakayim dedim meslektaslar gordum :)

Niye korkuyorsun peki. Ben de avukatim, fiilen de yapiyorum. Bence her anlamda guzel bir meslegimiz var, korkma.

Ben de avukatım. Yüzlerce insanı boşadıktan sonra sıra bana gelmişmiş demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…