Binnaz Abla

Ben de avukatım. Yüzlerce insanı boşadıktan sonra sıra bana gelmişmiş demek...

Hayat bu, her sey bizim icin. Yarin birgun bir ceza davasinda olmayacagimizin da garantisi yok. Isin icinde olup, bircok insanin bosanma surecini goturup, hergun gittigin mahkemelere kendin icin gitmek zordur, cok iyi anliyorum.

Bosanmanizin nedenini, sebebini bilmiyorum ama umarim cok cok mutlu olacaginiz günleriniz olur.

Aynen lebara bir de fal alem kaderci ye atmistim haziranda dört aylık durağan bir süre var dört aydan sonra yavaş yavaş iletisime geçecek demişti bu kişinin bilincaltindasin sen bekle demişti çıktı galiba.Hiç ummuyordum çıkacağını. Nurbanu çingene bir de kaderci çıktı.

Sebebi ben de bilmiyorum ki. Ama sevgi bitiyor. Bazen isteyerek bazen mecburen. Fallar hep yalan zaten. Ben dert dinlemek için giriyorum foruma.

Sebebi ben de bilmiyorum ki. Ama sevgi bitiyor. Bazen isteyerek bazen mecburen. Fallar hep yalan zaten. Ben dert dinlemek için giriyorum foruma.

Fallarin yalan oldugunu maalesef tecrubeyle ogrendik bircogumuz.

Bazen isteyerek bazen mecburen demissiniz, cok dogru gercekten. Hayatta bircok seyde de boyle zaten 'bazen isteyerek bazen mecburen'.

Ben 2 yil once fala dadanmistim. O donem o kadar cok attim ki, sonuc; cikmadilar. Ama her zaman sunu soylerim, hic pisman degilim. Yine ayni seyleri hissetsem yine atarim. Cunku benim o donemi daha rahat atlatmami sagladi. Simdi zaten cok sukur kendiliginden azaldi. Bir kac ayda bir depresiyor, bi tane atiyorum.

3 yıl sonra ciddi sekilde brinden etkilendim :)

Ee hadi hayirli olsun o zaman. Cok samimi bir sey soyleyecegim. Bence sakin fal atmayin. Ben yeni birinden etkileneyim asla atmayacagim, enerjisel anlamda biseylerin etkilendigini dusunuyorum. Hatta kendi yasamimdan tecrubeyle sabit. Ama tabi benim dusuncem bu.

yok 2 fal baktrmıştm
Mayıs'tan itibaren süreç sonlandı esas oğlan evlendi patladı fallar ... Daha kimseye bişey hissedemem derken Hissedilebiliyormuş

Sakincasi yoksa sezginin mailini ben de alabilir miyim acaba ? Sisteme girmiyor artik aylar oldu yakalayip da fal gonderemedim

Günahını almıyım ama bencede geysu gizem hatun. Geysu fal limitini doldurdugu için gizem hatuna atmıştım iyiki atmışım bana çok iyidi.

Bana da çok iyidir, ne düşünüyorsam ne yaşadıysam hepsini satır satır anlatıp beni şok eder ama gel gelelim geleceği çok nadir çıkıyor :/

Zaman sadece birazcık zaman ...

bel bağlamak vs. kötü olan kısmı. ben hep allahım sen affet ben terapi için baktırıyorum geleceği senden başkası bilemez diye bir dert yanıyorum, umarım bir faydası oluyordur :/

Kızlar ya ben 2 sene önce heveslenip tarot kartı almıştım ama olumsuz yansıdı bana. Zaten genel olarak kart falı baktırmayı da sevmiyorum. 2 senedir boş boş duruyor öyle, atmak istiyorum. Daha önce tarot kartı atan oldu mu acaba, internette baya şey dolanıyor kart atmakla alakalı bi poşete koyup sokak çöpüne atmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…