- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ben de avukatım. Yüzlerce insanı boşadıktan sonra sıra bana gelmişmiş demek...
Sebebi ben de bilmiyorum ki. Ama sevgi bitiyor. Bazen isteyerek bazen mecburen. Fallar hep yalan zaten. Ben dert dinlemek için giriyorum foruma.Hayat bu, her sey bizim icin. Yarin birgun bir ceza davasinda olmayacagimizin da garantisi yok. Isin icinde olup, bircok insanin bosanma surecini goturup, hergun gittigin mahkemelere kendin icin gitmek zordur, cok iyi anliyorum.
Bosanmanizin nedenini, sebebini bilmiyorum ama umarim cok cok mutlu olacaginiz günleriniz olur.
Sebebi ben de bilmiyorum ki. Ama sevgi bitiyor. Bazen isteyerek bazen mecburen. Fallar hep yalan zaten. Ben dert dinlemek için giriyorum foruma.
3 yıl sonra ciddi sekilde brinden etkilendim :)
yok 2 fal baktrmıştmEe hadi hayirli olsun o zaman. Cok samimi bir sey soyleyecegim. Bence sakin fal atmayin. Ben yeni birinden etkileneyim asla atmayacagim, enerjisel anlamda biseylerin etkilendigini dusunuyorum. Hatta kendi yasamimdan tecrubeyle sabit. Ama tabi benim dusuncem bu.
Daha kimseye bişey hissedemem derkenHissedilebiliyormuş
Günahını almıyım ama bencede geysu gizem hatun. Geysu fal limitini doldurdugu için gizem hatuna atmıştım iyiki atmışım bana çok iyidi.
Aynen geleceği patlıyor hep derim..Bana da çok iyidir, ne düşünüyorsam ne yaşadıysam hepsini satır satır anlatıp beni şok eder ama gel gelelim geleceği çok nadir çıkıyor :/
Erkek gibi gamsiz olmak lazim..yok ben cidden cok kotuyum unutmam lazim belki biri bisey der bi ampul yanar kafamda kurtulurum şu sacma aşktan diye yazdim...umudum var...eft iyiydi ama gidemiyom maddiyattan...BENIM BU ADAMİ TARIHE GOMMEM LAZIM KURTARICAK BU SOZ SOYLEYIN BU AKREP KIZINAA
Kesinlikle zamannn..Zaman sadece birazcık zaman ...
valla arkadaşlar o kadar pişmanım ki bu fal denen şeye bulaştığım için. Fal baktıranın 40 gün duası kabul olmazmış. Artık bu son diyorum sonra dayanamıyorum yine atıyorum bi tane, kumardan farkı yokAllah affetsin, nasıl kurtulacağım
Hangi falı iyi kahve mi katina mı ne bakıyo hangisi iyi acaba?Aynen geleceği patlıyor hep derim..
ama anda çok iyidir çok özenlidir anlatışı falanda iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?