- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Teşekkür ederim canım benim:)
KahvesiHangi falı iyi kahve mi katina mı ne bakıyo hangisi iyi acaba?
Başka birine sat almak isteyen olurKızlar ya ben 2 sene önce heveslenip tarot kartı almıştım ama olumsuz yansıdı bana. Zaten genel olarak kart falı baktırmayı da sevmiyorum. 2 senedir boş boş duruyor öyle, atmak istiyorum. Daha önce tarot kartı atan oldu mu acaba, internette baya şey dolanıyor kart atmakla alakalıbi poşete koyup sokak çöpüne atmayı planlıyorum
yak ve denize atKızlar ya ben 2 sene önce heveslenip tarot kartı almıştım ama olumsuz yansıdı bana. Zaten genel olarak kart falı baktırmayı da sevmiyorum. 2 senedir boş boş duruyor öyle, atmak istiyorum. Daha önce tarot kartı atan oldu mu acaba, internette baya şey dolanıyor kart atmakla alakalıbi poşete koyup sokak çöpüne atmayı planlıyorum
Ahh o zmn nasill gecicekZaman sadece birazcık zaman ...
Teşekkür ederimKahvesi
Bende sezgiye baktıracam sonunda meraktan çatlayacam.atmayayım diyorum para harcamayayım diyorum fal için ama kız kısmı değilmiyiz rahat duramıyoruz.Sezgi candan bugün falıma bakıcak meraktan çatlıcam
Kızlar ya ben 2 sene önce heveslenip tarot kartı almıştım ama olumsuz yansıdı bana. Zaten genel olarak kart falı baktırmayı da sevmiyorum. 2 senedir boş boş duruyor öyle, atmak istiyorum. Daha önce tarot kartı atan oldu mu acaba, internette baya şey dolanıyor kart atmakla alakalıbi poşete koyup sokak çöpüne atmayı planlıyorum
kızlar bu topigi dolasirken farkettim burasi iyi dertlesme mekani ayni zamanda..yine sevdigimden ayrildim ama ben artik kokunden kurtulmak istiyorum bu adamdan (sevsem bile)oyle bisey yapayimki sabah kalktigimfa aklimdan silinsin...engellemiycem dost ayrildigimiz icin ama yazsada alevlenmesin bana oyle bi reçete verinki 3yildir sevdigimi hemen unutayim hobi vs..degil her yolu denedim olmuyo ...eft yaptim ehh biraz iyi ben cok kotuyum acil unutmammm lazimmm yardim
Ben sana o gün dicektm de .... O cenaze olayı da yalan bence...ben hep okula gtmefgmde söylerdim hocam cenazemiz vardı diye...
Falalem
Başka birine sat almak isteyen olur
yak ve denize at
Benim de vardı çocukken gazeteden vermişlerdi çöpe attım gitti acaba onun lanetiyle mi bu haldeyim asjdhdkflfıf
Şaka bir yana halimde bir şey yok çok şükür de yakmak da dikkat gerektiren bir iş ben başka lüzumsuz bir şeyi lavaboda yakarken gider borusunu da yakmışım salak gibi ev yanıyordu zor söndürdüm dizlerimin bağı çözüldü neyseki annemler yazlıkta gittim yeni gider borusu aldım tamir ettim töbe bir daha birşey yakmam
Şahsi fikrim isteyen olursa hediye edebilirsin (yaşasın kötülük )ya da en güzeli at gitsin
Oraya kaçıyor benden demesiBende merak ettim geysu tellwe de çok bakmıyor enerjim düşüyor falan diye yoksa oraya mı kaçıyor
Kiraze öyleydi hastayım yazardı şu tarihte gircem derdi çıkardı tellwe den diğer sitede ester kira olarak fink atardı
Akrep yapamıyorsa bu başak ölsün o zaman
Akreplerin yuz karasiyim...3gun de bir ayrilip barisir mi bi insan ya bu barisma libidodan oluyor bence dun kustuk bugun baristik az evvel gene ayrildikruh hastasi iliskiler hep akrepleri bulur
Oraya kaçıyor benden demesi
Hala bakmamış yarına kaldı belkiBende sezgiye baktıracam sonunda meraktan çatlayacam.atmayayım diyorum para harcamayayım diyorum fal için ama kız kısmı değilmiyiz rahat duramıyoruz.
Baktı canımBaktı mı sana gizem hatun:)
Hala bakmamış yarına kaldı belkiaynen öyle canım hep son diyorum ben malımın huyunu biliyorum gidip geliyo hep sadece anı merak ettiğim için ona attım bakalım yorumlayınca yazarım burayada
Baktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?