Binnaz Abla

Başka birine sat almak isteyen olur

yak ve denize at

Benim de vardı çocukken gazeteden vermişlerdi çöpe attım gitti acaba onun lanetiyle mi bu haldeyim asjdhdkflfıf
Şaka bir yana halimde bir şey yok çok şükür de yakmak da dikkat gerektiren bir iş ben başka lüzumsuz bir şeyi lavaboda yakarken gider borusunu da yakmışım salak gibi ev yanıyordu zor söndürdüm dizlerimin bağı çözüldü neyseki annemler yazlıkta gittim yeni gider borusu aldım tamir ettim töbe bir daha birşey yakmam
Şahsi fikrim isteyen olursa hediye edebilirsin (yaşasın kötülük )ya da en güzeli at gitsin

Akrep yapamıyorsa bu başak ölsün o zaman

Ben sana o gün dicektm de .... O cenaze olayı da yalan bence...ben hep okula gtmefgmde söylerdim hocam cenazemiz vardı diye...

Ben ne kadar sıkışsam da cenaze ile yalan söyleyemem. Bu çok kötü ve hassas bişey. Eğer dediği yalansa zaten asla gün yüzü görmesin.
Tüketti bendeki kredileri yapabileceğim bişey kalmadı. Ne yapalım artık. Kendimi paralarım ama ona takmıyor gibi görünürüm dışardan hadi bakalım.

Başka birine sat almak isteyen olur

yak ve denize at

Ya yakma olayı çok abartı geliyor açıkçası ve madem bu kadar enerji yüklü kullandığımız kartlar yakmak daha yanlış gibi geliyor :/ Başkasına satmak da istemiyorum, çünkü az da olsa kullandım. En iyisi bir poşete sarıp çöpe atmak sanırım.
zoee123 seninki tam yılan hikayesine dönmüş yalnız

Oraya kaçıyor benden demesi

Akrep yapamıyorsa bu başak ölsün o zaman

Akreplerin yuz karasiyim...3gun de bir ayrilip barisir mi bi insan ya bu barisma libidodan oluyor bence dun kustuk bugun baristik az evvel gene ayrildik ruh hastasi iliskiler hep akrepleri bulur

Bende sezgiye baktıracam sonunda meraktan çatlayacam.atmayayım diyorum para harcamayayım diyorum fal için ama kız kısmı değilmiyiz rahat duramıyoruz.
Hala bakmamış yarına kaldı belki aynen öyle canım hep son diyorum ben malımın huyunu biliyorum gidip geliyo hep sadece anı merak ettiğim için ona attım bakalım yorumlayınca yazarım burayada

Mrb falalem Haleh Cetiner nasil bilen var mı? Ankette de yok lutfen baktiranlar yazabilir mi

Kızlar, binnaz da ana sayfadaki falcılar balon mu sanki vitrin gibi sürekli onlineve ucuz. Burda iyi diye ismi geçenler de ayda yılda bir online olanlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…