- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Canım hep öyle demiş arkadaşlar aramada arattırdım patladı yazanda olmuş çıktı diyende daha yeni bi arkadaş çıktı demiş bilemiyorum gelsin bi bakalımSezgi anda mı iyi?
Canım hep öyle demiş arkadaşlar aramada arattırdım patladı yazanda olmuş çıktı diyende daha yeni bi arkadaş çıktı demiş bilemiyorum gelsin bi bakalımdengesiz gelip giden biriyle uğraşmak çok zor şu an bakalım napıyomuş ben anlarım zaten gelip gelmiceğini geleceği tınlamıcam
Yeşilçingene ile ilgili yorumları alıyım kızlar kahvesı nasıll? Kaç gınde bakıyor? Atmayı düşünüyorum??
O gün içinde bakıuoYeşilçingene ile ilgili yorumları alıyım kızlar kahvesı nasıll? Kaç gınde bakıyor? Atmayı düşünüyorum??
nedeHaber ver tatlım bana :)
Aaa neden ıade verdı? Kaç gün sonra ıade ettı??
Bana iade verdiğinden bu yana kılım ona
Aaa
nede
İlginç... bılemedım bak şimdiEnerjisi tutmamışmış. Aynı gün içinde iade etti.
ben yeşilçingenenin fal baktığını düşünmüyorum herkesi iade ediyorYeşilçingene ile ilgili yorumları alıyım kızlar kahvesı nasıll? Kaç gınde bakıyor? Atmayı düşünüyorum??
Yeşilçingene'nin iadesi meşhurdur. Burda 4-5 kişiye daha iade verdi enerji tutmadığı için. Çıktı diyen de var.
ben yeşilçingenenin fal baktığını düşünmüyorum herkesi iade ediyor
ben baktırdım güzeldi falı sonunda tarotta bakıyor geçmişte ve anda iyiydi bildiği ayrıntılarda oldu hata o durumların değiştiğini dedi tahmin ettiğim gibi. gelecek beklemedeMrb falalem Haleh Cetiner nasil bilen var mı? Ankette de yok lutfen baktiranlar yazabilir mi
ben 2 kez baktırdım :) çok tatlı biri ve gerçekten dobra. Tavsiyeci yönü ağır ama ciddi anlamda gerçekleri söylüyor. kişilik analizini en iyi yeşilcingene ve sezgi yaptı diyebilirim.ben yeşilçingenenin fal baktığını düşünmüyorum herkesi iade ediyor
ben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildimben 2 kez baktırdım :) çok tatlı biri ve gerçekten dobra. Tavsiyeci yönü ağır ama ciddi anlamda gerçekleri söylüyor. kişilik analizini en iyi yeşilcingene ve sezgi yaptı diyebilirim.
ben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildim
Asla pembeci değil keşke baksaydı ama başka hesaplardan da olunca anlıyormuşben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildim
neyse ben de eceme attım o da sağolsun gerçekten hiç pembeci değilAsla pembeci değil keşke baksaydı ama başka hesaplardan da olunca anlıyormuş
ona da olumsuzu söylüyor diyorlar o hiç geri dönüş yok mu dedineyse ben de eceme attım o da sağolsun gerçekten hiç pembeci değil
geri dönüş var, kısa vadede barışacaksınız ama hiçbir sorun çözülmeyecek yine ayrılacaksınız dedi. aşk sonuç falında söyledi bunuona da olumsuzu söylüyor diyorlar o hiç geri dönüş yok mu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?