Binnaz Abla

Sezgi anda mı iyi?
Canım hep öyle demiş arkadaşlar aramada arattırdım patladı yazanda olmuş çıktı diyende daha yeni bi arkadaş çıktı demiş bilemiyorum gelsin bi bakalım dengesiz gelip giden biriyle uğraşmak çok zor şu an bakalım napıyomuş ben anlarım zaten gelip gelmiceğini geleceği tınlamıcam

Yeşilçingene ile ilgili yorumları alıyım kızlar kahvesı nasıll? Kaç gınde bakıyor? Atmayı düşünüyorum??

Haber ver tatlım bana :)

Yeşilçingene ile ilgili yorumları alıyım kızlar kahvesı nasıll? Kaç gınde bakıyor? Atmayı düşünüyorum??

Bana iade verdiğinden bu yana kılım ona

Sıstem sacma yazdı canım nefen ıade verdı?? Aaa cok ılgınç

Gecen bırı cıktı demıştı ay artık çorba oldum burda bıgun gökte olanı ertesı gun yere vurulabılıyo kım ıyı kım kotu kım kıme cıktı kım cılmıyo karıştım zaten aglamaktann yaşım kuruduy artık aklımda durdu(

Yeşilçingene'nin iadesi meşhurdur. Burda 4-5 kişiye daha iade verdi enerji tutmadığı için. Çıktı diyen de var.

ben 2 kez baktırdım :) çok tatlı biri ve gerçekten dobra. Tavsiyeci yönü ağır ama ciddi anlamda gerçekleri söylüyor. kişilik analizini en iyi yeşilcingene ve sezgi yaptı diyebilirim.
ben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildim

ona da olumsuzu söylüyor diyorlar o hiç geri dönüş yok mu dedi
geri dönüş var, kısa vadede barışacaksınız ama hiçbir sorun çözülmeyecek yine ayrılacaksınız dedi. aşk sonuç falında söyledi bunu

bir de kahve baktırmıştım o daha olumsuzdu. orda hiç barıştırmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…