her falı birbirinden daha acımasız desenegeri dönüş var, kısa vadede barışacaksınız ama hiçbir sorun çözülmeyecek yine ayrılacaksınız dedi. aşk sonuç falında söyledi bunu
bir de kahve baktırmıştım o daha olumsuzdu. orda hiç barıştırmadı bile
neyse ben de eceme attım o da sağolsun gerçekten hiç pembeci değil
evetHangi ecem bu tellwe de ki ecem23 mü
Kızlar ya ben 2 sene önce heveslenip tarot kartı almıştım ama olumsuz yansıdı bana. Zaten genel olarak kart falı baktırmayı da sevmiyorum. 2 senedir boş boş duruyor öyle, atmak istiyorum. Daha önce tarot kartı atan oldu mu acaba, internette baya şey dolanıyor kart atmakla alakalıbi poşete koyup sokak çöpüne atmayı planlıyorum
Ben de üst üste sorun olup atamadığım ya da zor yakalanan birini tesadüfi yakaladığım anlara anlam yükler içimden gelene göre davranırım. İçinizden geliyorsa atın yoksa sallayın=)Kızlar yine yeşilçingeneyi ovmussunuz Kanıma giriyorsunuz. ona dün kahve atacakatim fakat sistemde sorun oldu atamadim ve bu ikinci sorun çıkışıydi. dedim bu bi işaret baktırmayim. Bugün yine bahsi geçmiş yine atasım geldi
Kartlara güvenim kalmadı benim. kahve denemek istiyorum. genelde falcilarin Kahveleri daha çok beğeniliyor.Ben de üst üste sorun olup atamadığım ya da zor yakalanan birini tesadüfi yakaladığım anlara anlam yükler içimden gelene göre davranırım. İçinizden geliyorsa atın yoksa sallayın=)
Kartlara güvenim kalmadı benim. kahve denemek istiyorum. genelde falcilarin Kahveleri daha çok beğeniliyor.
fal günah ama 40 gün duası kabul olmazmış çok yavalla arkadaşlar o kadar pişmanım ki bu fal denen şeye bulaştığım için. Fal baktıranın 40 gün duası kabul olmazmış. Artık bu son diyorum sonra dayanamıyorum yine atıyorum bi tane, kumardan farkı yokAllah affetsin, nasıl kurtulacağım
ben de 2 kez iade etti ama paragöz değil helal olsun...istese 30 bakar kahveyi zaten az kişiye bakıyor...ben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildim
bende katina atarsam da sadece hümaya ayda 2 ayda bir atarım artık genelde kahve falı baktırırım online falda çünkü çoğu kahvede iyiler...özellikle sezgi candan kahvede ayda 1 denenecek bi kadın:)))Ben de kahve falını daha tutarlı buluyorum hele ki onlineda. En azından kendi enerjinin birebir geçtiği bir şey internet üzerinden bakılan kart fallarında emin olamıyor insan enerji açısından.
KAHVEDE HULYA DEMIRD EIYIDEIRbende katina atarsam da sadece hümaya ayda 2 ayda bir atarım artık genelde kahve falı baktırırım online falda çünkü çoğu kahvede iyiler...özellikle sezgi candan kahvede ayda 1 denenecek bi kadın:)))
Ecem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))geri dönüş var, kısa vadede barışacaksınız ama hiçbir sorun çözülmeyecek yine ayrılacaksınız dedi. aşk sonuç falında söyledi bunu
bir de kahve baktırmıştım o daha olumsuzdu. orda hiç barıştırmadı bile
SLMEcem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))
ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniiiEcem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))
:)Ecem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))
geç bakıyor ama güzeldi ben beğendim. aşk sonuç dimi?ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii
Bence çokta boş biri değil ama çokta iyi diyemem hoş telve de çok iyi dediğim birine de rastlamadım:))ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii
evet aşk sonuç attım:)
ben bana kısa dönemde ilişkimiz çıksın da gerisinde ben ne yapar eder sorunlarımızı çözerim gelecek benim elimde gözüyle bakıyorum
işime geldiği gibi :)
geç bakıyor ama güzeldi ben beğendim. aşk sonuç dimi?
:)
ben bana kısa dönemde ilişkimiz çıksın da gerisinde ben ne yapar eder sorunlarımızı çözerim gelecek benim elimde gözüyle bakıyorum
işime geldiği gibi :)
geç bakıyor ama güzeldi ben beğendim. aşk sonuç dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?