Binnaz Abla

her falı birbirinden daha acımasız desene

Atmak yerine birine verebilirsin öyle okumuştum sanki.

Kızlar yine yeşilçingeneyi ovmussunuz Kanıma giriyorsunuz. ona dün kahve atacakatim fakat sistemde sorun oldu atamadim ve bu ikinci sorun çıkışıydi. dedim bu bi işaret baktırmayim. Bugün yine bahsi geçmiş yine atasım geldi

Ben de üst üste sorun olup atamadığım ya da zor yakalanan birini tesadüfi yakaladığım anlara anlam yükler içimden gelene göre davranırım. İçinizden geliyorsa atın yoksa sallayın=)

Ben de üst üste sorun olup atamadığım ya da zor yakalanan birini tesadüfi yakaladığım anlara anlam yükler içimden gelene göre davranırım. İçinizden geliyorsa atın yoksa sallayın=)
Kartlara güvenim kalmadı benim. kahve denemek istiyorum. genelde falcilarin Kahveleri daha çok beğeniliyor.

Kartlara güvenim kalmadı benim. kahve denemek istiyorum. genelde falcilarin Kahveleri daha çok beğeniliyor.

Ben de kahve falını daha tutarlı buluyorum hele ki onlineda. En azından kendi enerjinin birebir geçtiği bir şey internet üzerinden bakılan kart fallarında emin olamıyor insan enerji açısından.

fal günah ama 40 gün duası kabul olmazmış çok ya
ben de sırf pembeci değil diye baktırmak istemiştim ama reddedildim
ben de 2 kez iade etti ama paragöz değil helal olsun...istese 30 bakar kahveyi zaten az kişiye bakıyor...

Ben de kahve falını daha tutarlı buluyorum hele ki onlineda. En azından kendi enerjinin birebir geçtiği bir şey internet üzerinden bakılan kart fallarında emin olamıyor insan enerji açısından.
bende katina atarsam da sadece hümaya ayda 2 ayda bir atarım artık genelde kahve falı baktırırım online falda çünkü çoğu kahvede iyiler...özellikle sezgi candan kahvede ayda 1 denenecek bi kadın:)))

bende katina atarsam da sadece hümaya ayda 2 ayda bir atarım artık genelde kahve falı baktırırım online falda çünkü çoğu kahvede iyiler...özellikle sezgi candan kahvede ayda 1 denenecek bi kadın:)))
KAHVEDE HULYA DEMIRD EIYIDEIR

Ecem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))

Ecem bana da aynısını söyledi bir ilişkiniz olacak ama sonuca varamayacaksnız dedi. Gel gör ki ne ilişkimiz oldu ne de sonuca vardık:))
ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii

:)
ben bana kısa dönemde ilişkimiz çıksın da gerisinde ben ne yapar eder sorunlarımızı çözerim gelecek benim elimde gözüyle bakıyorum
işime geldiği gibi :)
ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii
geç bakıyor ama güzeldi ben beğendim. aşk sonuç dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…