Henüz fal gelmedi yarına kaldı sanırım
bugün takip ettim hep geysu ve gizem hatun aynı anlarda girdi.. Mesela Gizem Hatunda sırada 3 kişi vardı 2'ye düştüğünde Geysu online oldu (aralarda orada baktı belkide) falı beklerken oturdum bunları takip ettimGizemhatun'un geysu olduğu söyleniyor. Bende aynı fikirdeyim.
Ajanlik ruhumuzda var:))bugün takip ettim hep geysu ve gizem hatun aynı anlarda girdi.. Mesela Gizem Hatunda sırada 3 kişi vardı 2'ye düştüğünde Geysu online oldu (aralarda orada baktı belkide) falı beklerken oturdum bunları takip ettim
Bana 1 cumlesi tutmus iste nasil olduysa:))
Senin begendiklerin kim fal kutusunda:)))))Bana 1 cumlesi tutmus iste nasil olduysa:))
Yok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştuGizemhatun'un geysu olduğu söyleniyor. Bende aynı fikirdeyim.
Yakın tarihlerde mi baktirdin yoksa zaman girdi mi araya? Olay mı değişti gidişat mı diyeceğim de eğer yakınsa tarih dediğin kuvvetle doğrudurYok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştu
O kadar fal baktırdım sadece geysu bende çok kritik bir şeyi bilmişti gizem hatuna geçen baktırdım o da aynı şeyin üzerinden yorum yaptı.Ve tarzlarını çok benzer. Bana aynı gibi geldi.Yok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştu
Mayıs aylarında baktırmıştım. İkisinede aynı zamnlarda göndermiştim gizem hatunun durum tespiti iyiydi ama sonuc olarak patladı. Geysununda patladıgı birkonu oldu tbi ama ana konuda sonuc olark onun dedigi gibi ilerlemiştiYakın tarihlerde mi baktirdin yoksa zaman girdi mi araya? Olay mı değişti gidişat mı diyeceğim de eğer yakınsa tarih dediğin kuvvetle doğrudur
bugün takip ettim hep geysu ve gizem hatun aynı anlarda girdi.. Mesela Gizem Hatunda sırada 3 kişi vardı 2'ye düştüğünde Geysu online oldu (aralarda orada baktı belkide) falı beklerken oturdum bunları takip ettim
Yok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştu
Geysu nun gelecek öngörüleri tuttu muSende az çakal değilsin
Bende attım ikisine bana da aynı konuştu tarzı içeriği ve verilen tarihler. Geysu ya yazın attım gizem hatuna dün attım bekliyorum tarihi ama yani yine de belli olmaz elbet görcez.
Özlüyorsun sanırımKub yok ya burası baya sessiz
Geysu nun gelecek öngörüleri tuttu mu
Bi falci stalklamamistim onu da yaptımSende az çakal değilsin
Bende attım ikisine bana da aynı konuştu tarzı içeriği ve verilen tarihler. Geysu ya yazın attım gizem hatuna dün attım bekliyorum tarihi ama yani yine de belli olmaz elbet görcez.
Bi falci stalklamamistim onu da yaptım
Bakalım bana çok yakın tarih verdi gizem hatun bekliyorum :)
umuyorum ki hepimiz güzel haberler veririz burada :) şu tarihler patlamasında çatlaya çatlaya beklemeye razıyım :)Haberlerini bekliyorum canım.
Benim vakit gelene kadar çatlamazsam iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?