Binnaz Abla

Yok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştu
Yakın tarihlerde mi baktirdin yoksa zaman girdi mi araya? Olay mı değişti gidişat mı diyeceğim de eğer yakınsa tarih dediğin kuvvetle doğrudur

Yok canım gizemede geysuyada baktırmış biri olaraktan mümkünatı yok bence.. Bana ikisi apayrı şeyler söylemişlerdi..Ve geysunun dediği olmuştu
O kadar fal baktırdım sadece geysu bende çok kritik bir şeyi bilmişti gizem hatuna geçen baktırdım o da aynı şeyin üzerinden yorum yaptı.Ve tarzlarını çok benzer. Bana aynı gibi geldi.

Kızlar fallar harici bi sey soyleyecegim bugun mahallede cok guzel bi kampanyaya ortak olduk,Facebookta acilan çorbada tuzun olsun sayfasindan ulasip evsiz cocuk kadin ihtiyac sahiplerine kislik kiyafet kazak mont bot evlerimizde kullanmadigimiz ne varsa yolladik mahallece,,kargoyla gelip aliyorlar mail atinca istanbul iciyse...düsünen olursa facete sayfayi bulup mesaj atabilir:))

Yakın tarihlerde mi baktirdin yoksa zaman girdi mi araya? Olay mı değişti gidişat mı diyeceğim de eğer yakınsa tarih dediğin kuvvetle doğrudur
Mayıs aylarında baktırmıştım. İkisinede aynı zamnlarda göndermiştim gizem hatunun durum tespiti iyiydi ama sonuc olarak patladı. Geysununda patladıgı birkonu oldu tbi ama ana konuda sonuc olark onun dedigi gibi ilerlemişti

Sende az çakal değilsin

Bende attım ikisine bana da aynı konuştu tarzı içeriği ve verilen tarihler. Geysu ya yazın attım gizem hatuna dün attım bekliyorum tarihi ama yani yine de belli olmaz elbet görcez.

Sende az çakal değilsin

Bende attım ikisine bana da aynı konuştu tarzı içeriği ve verilen tarihler. Geysu ya yazın attım gizem hatuna dün attım bekliyorum tarihi ama yani yine de belli olmaz elbet görcez.
Geysu nun gelecek öngörüleri tuttu mu

Geysu nun gelecek öngörüleri tuttu mu

Gelecek Geysu'yla mı gelecek göreceğiz

Daha var tarihe. Ama genelde anı ve kişi analizini iyi yapan, beyin okuyan falcılar gelecekte bende patlıyor genel itibariyle. Bknz: esterkira(kiraze)

Sende az çakal değilsin

Bi falci stalklamamistim onu da yaptım
Bakalım bana çok yakın tarih verdi gizem hatun bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…