- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Iade almıstım ben falcı bıle degıl resmn yorum yapıyor yuvarlak konusuyor cok kotuydu falıFalalemde Banu doğru vallaha bildi çıktı diyen var mı?
masalkizi- a burdan teşekkür edeyim. sezgi candan'a mail yoluyla baktırdım. ve böyle bir şey olamaz ya. ne bir isim ne yaş ne burç ne bir detay. kadın geçmiş ve anı resmen şakımış. ne bir eksik ne bir fazla. gelecek için de beğendiğim hüma'yla benzer tarihler ve olayları belirtmiş. ay şaka gibi ağzım açık okudum
aynı fiyata mı bakıyor mail'de? bir de sanırım yakalamaca derdi olmadığından daha iyi gibi
Ay canım yaa ben de sezgiyi cok merak edyrm bi o kaldı hümaya tek kelimeyle bayıldım o kadar güzel analizleri var ki gelecek cıkmasa da oturmus özenmiş bakmıs diyosunmasalkizi- a burdan teşekkür edeyim. sezgi candan'a mail yoluyla baktırdım. ve böyle bir şey olamaz ya. ne bir isim ne yaş ne burç ne bir detay. kadın geçmiş ve anı resmen şakımış. ne bir eksik ne bir fazla. gelecek için de beğendiğim hüma'yla benzer tarihler ve olayları belirtmiş. ay şaka gibi ağzım açık okudum
Ay canım yaa ben de sezgiyi cok merak edyrm bi o kaldı hümaya tek kelimeyle bayıldım o kadar güzel analizleri var ki gelecek cıkmasa da oturmus özenmiş bakmıs diyosun
İşin kötü yanı kadar fal baktırdım ama çıkmadı diye oy atamıyorum kimseyeefem anonim bir test hazırladım, giren her kişi ayda bir kez oy verebilir. böylece kötüye kullanılmaz test.forum dışı arkadaşlarımızda oy verebilir. elden ele dolaştıralım
linki: https://goo.gl/OOR7Ft
İşin kötü yanı kadar fal baktırdım ama çıkmadı diye oy atamıyorum kimseye
sezgi hakikaten hayrete düşürüyor bende ağızım açık okudum ve arada kahve falcım sezgi ve geysu oldu:)))gelecek olmasa da patlasada sezgi geçmiş ve anda muhteşemmm...masalkizi- a burdan teşekkür edeyim. sezgi candan'a mail yoluyla baktırdım. ve böyle bir şey olamaz ya. ne bir isim ne yaş ne burç ne bir detay. kadın geçmiş ve anı resmen şakımış. ne bir eksik ne bir fazla. gelecek için de beğendiğim hüma'yla benzer tarihler ve olayları belirtmiş. ay şaka gibi ağzım açık okudum
Zaten ben genelde gelecek için hiç beklentiye girmiyorum an cok öenmli karsımdaki kişiyi analiz etmesini istyrm hüma cok iyiydi benna da güzel sezgiyi de denicem artık bunlardan baskasına para kaptırmayı düşünmyrm yasezgi hakikaten hayrete düşürüyor bende ağızım açık okudum ve arada kahve falcım sezgi ve geysu oldu:)))gelecek olmasa da patlasada sezgi geçmiş ve anda muhteşemmm...
Zaten ben genelde gelecek için hiç beklentiye girmiyorum an cok öenmli karsımdaki kişiyi analiz etmesini istyrm hüma cok iyiydi benna da güzel sezgiyi de denicem artık bunlardan baskasına para kaptırmayı düşünmyrm ya
Aynen canım terapi gibi düşünceksin diğerlerini okuyrm şimdi saçma sapan klişeler hüma cok güzel analiz yapıyo mesela psikolog gibi ahahaha :)demek ki enerjilerimiz benzer kişilere tutuyor :) ben de en en fazla ayda bir atarım. diğerleriyle vakit ve nakit kaybetmeye gerek yok gerçekten
Çok uzuldımBen günlerce araştırdım uğraştım konuştuğu kızı buldum adını öğrendim Sezgi fincandan gördü kızı harfleri bende istiyorum o görüden
Hüma gene hayrette soktu benı bencd katınafa tekk..Aynen canım terapi gibi düşünceksin diğerlerini okuyrm şimdi saçma sapan klişeler hüma cok güzel analiz yapıyo mesela psikolog gibi ahahaha :)
kesinlikle anı bilmeleri kişinin düşünceleri konusunda hüma sezgi kimseye para kaptırmaya lüzum yok bende aynı fikirdeyim..akrepgöz ve geysuyu da sevdim binnazdaki falcılara 10 basarlar...falcılarımı belirledim artık:))Zaten ben genelde gelecek için hiç beklentiye girmiyorum an cok öenmli karsımdaki kişiyi analiz etmesini istyrm hüma cok iyiydi benna da güzel sezgiyi de denicem artık bunlardan baskasına para kaptırmayı düşünmyrm ya
ilk başlarda yanıyordu da artık daha mantıksal bakıyorum şükür.. mail attım bilgileri verdi ödemesini yapıp fotolalrı ve soruyu attım özelden yazabilirim mail adresini istersen.Çok uzuldımınsanın kalbı yanıyo Hepımıze yardım etsın yaradan sezgıye nasıll baktırdın? Odemeyı nasıl yaptın? Ne kadara bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?