Binnaz Abla

Bana da ilk falı komple patlamış. İkincisini de zamanla görcezz

Canım tarihlere takılmayın net bi şekilde tutması imkansız ben hiç tarihi beklemem mesela sadece o an hayatımdaki kişi hayırlı mı degil mi onu merak ederim genelde de cıkar kişi analizleri mesela bitcek.bunla derler biter bi tek bu adamla hepsi olcak diyo cok kafam karısık kuzular off dua edin bana

çıkmadı ekim sonuyla beraber 3. kişilerin etkisini gözardı edip sana yönelecek demişti, haberim bile yok bırak iletişime geçmesini.
Tarihlere takılma bence canım ben falcıların kendilerini mecbur hissettikleri için tarih verdiklerini düşünüyorum gördüklerinden değil

çıkmadı ekim sonuyla beraber 3. kişilerin etkisini gözardı edip sana yönelecek demişti, haberim bile yok bırak iletişime geçmesini.
tarihlere takılma denmiş çok doğru ama ben tarih ötelense de büyük ihtimalle çıkar diye bakamıyorum. burda birisi için daha alıntılamıştım ama ne zaman sevgiye fal atasım gelse theraven a sezginin pembe tablo çizip çok fena patlaması geliyor aklıma ve fal atma isteğim bi nebze olsa da sönüyor :)

Tarihsel anlamda söylemedim ben de takmıyorum tarihi beklentim yok :))

bende mecburi bizim beklentimiz olduğu için tarih veriyorlar kesinlikle yoksa vade derler...2 vade 3 vade gibi gibi..
Aynen kesinlikle. Bir de. Bana atıyırum 20kasım diyenler mantıkısz geliyo nasıl görebiliysn ki ancak vade olabilir kısa vade der en fazla. Bi ay gibi falan derse mantıklı diger türlü sallama bence

Aynen kesinlikle. Bir de. Bana atıyırum 20kasım diyenler mantıkısz geliyo nasıl görebiliysn ki ancak vade olabilir kısa vade der en fazla. Bi ay gibi falan derse mantıklı diger türlü sallama bence

şunu dese bile olur: "kasımın yirmisini bile bulur. sonlarına yakın" veya "aralığın 2. haftası içinde, 10 gün içinde" vs. yani şak diye tarih söylenmesi bende tırt izlenimi yaratıyor açıkçası

Dun toprağa gittim gozunle ilgili birsey yaşayacaksın dikkat et dedi bir iki gündür sağ gözüm yaşariyor hafif kızarıyor bu çocuk biliyor cidden.İş ve aşk da çıksa dediği gibi efso olur

Kızlar fallara verdiğimiz parayla toplu şekilde tatile ciksaydik hem eglenirdik hemde sıkıntılarımızdan kurtulurduk
bana öyle diyenler oldu mesela 2 ay sonra gibi hemde uygun fiyatlı falcılar ben onlara daha çok güvenirim kasım 15 net tarih tabii ki patlayacak...sonra güne takılı kalıyoruz hadi o tarih geçtiği zaman fal patladı oluyor tarihlerde öteleniyor haliyle sezgi falında resmen tarihleri ötelemişsin demiş....

Kızlar fala baktırdıktan sonra falı unutmak açıp devamlı okumamak, hani arayacaktı aradı aramadı kaç gün kaldı hesaplarını yapmamak çıkması için önemli noktalar bence. Biliyorum zor geliyor belki düşünmemek ancak odak noktanızı değiştirmeye çalışın derim ben.

Bir de en iyisi bile olsa herkese çıkan falcı yok, enerji uyumu da cabası. Yani birine patladı diye bu umutsuzluğa düşürmesin sizi, ya da ona çıktı bana niye çıkmıyor demeyin. Herkesin falcısı ayrı sanırım mühim olan onu keşfetmek ve devamlı baktırıp oturup kurup enerjiyi tıkamamak:)

Akışa bıraktığınızda çok daha rayında ilerliyor her şey.

Bana geçen yıl Melekler Kahvesindeki Emre tanışacağım kişinin harflerini tarihini yerini (bir etkinlik davet) vermişti. dediği tarihten 2 hafta sonra oldu o etkinlik. (etkinliği düzenleyen kişinin bir yakının vefatı sebebiyle ertelendi) Sonuçta ben yine bir falcı tarafından "kandırıldım, patladı" dedikten sonra o etkinlikte tanıştım.
Sezgi'de tarihe takılma öncede sonrada olabilir dedi. o yüzden geçte olabilir falcılar mevcut duruma göre hisleriyle tarih veriyorlar ama olan olaylar ertelenmesine ya da erken olmasına sebep olabiliyor.
NOT: ama o fal benim için hala patlak geleceğin bu kişi dedi ama ayrıldık

Tellweye falcı olmak için nasıl başvuru
kesinlikle katılıyorum başka şeylere odaklanmak şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…